- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви маратонки да си взема ?
Ами от София съм и се чудя от къде мога да си взема евтини и маркови маратонки примерно Наик или адидас,реебок и пр. Междо другото и на ръннарс може но не знам на тях къде са им магазините с всички модели които предлагат а и саита на Рънарс знае ли го някои И да са до100 тина лева но не повече
10Х предварително
markovi na takawa cena edva li shte si namerish...
"Адибас" или "Одидос""Илиянци". Ама бързай, че бързо се изчерпват.
takia nikade gi nqma.. az 6ti kaja vkarai 1na MANIA i stiga si tarsil [[;Първоначално написано от Краси
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Едва ли ще има маркови и евтини... Разгледай, харесай си модел от немарковите, купи си една лепенка с надпис примерно Найк и я залепи:P
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
и аз тва предлагам на converse не са скъпи мнПървоначално написано от e_l_i_z_a
ili na Gallaz ili Globe(cenite sa okolo 125lv nqkude..zavisi ot modela)Първоначално написано от naty
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами Краси да ти кажа леко си в грешка, защото ми се струва, че не искаш да кажеш МАРКОВИ, а просто такива, които имат МАРКОВ ЕТИКЕТ.Разликата е огромна, те са просто некфа имитация, разбираш ли?Защото както ти казаха другите просто оригинални маратонки до 100 лв е истински абсурд да си намеришА иначе ще ти препоръчам марката Pony, имат много яки модели, но незнам къде можеш да ги намериш.. :P
Ако не си си взел вече ако може изчакай ден два ще ти кажа едни магазан където продава маркови кецова и дрехи(globe,soziris,circ,hawk и от тоя сорт) но на изключително по ниски цени,защото са крадени от складовете и от доставките.Само трябва да намеря човекът който ми беше казал магазиан да го питам каде беше точно,защото забравих.За сравнение na globe едни кецове в магазина кадето работи са стрували кам 160-180 е там са му излезнали кам 90.Ще го потърся и ще ти кажа каде се намриа магазина.Първоначално написано от Краси
TIq sa dobri - predlagam ti tqh.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Знаеш ли к'ви кубинки ще си вземеш за 100лв бе? Аз ако имах 100лв за обувки... Пък зак'во са ти аратонки? Няма файда...носиш еднио и съще 2гПък ако няпраиш нещо по-...както и да е и ги скъсаш на 2месец много злеееееее.........
zabravete maratonkite fashion i kecovete- galo6 rulzzzz5 leA ot pazara
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Ми аз преди 2 дена си взех NIKE SHOX чакай да ъи ги покажате са около... мне тях не става извинявай
Тогава бих ти предложил Globe кецки лично моите лично издрържаха доста 1 година и сега още си ги нося абе все пак имаш доста голям избор разходи се по НДК или преките на Витошка все ще си харесаш нещо
![]()
Lozenec Hills Is Where I Live
не съм си взел оште и нямам против да изчакам Kill Zone за малко инфо![]()
а така!! вземи си кецове! таза Обувка е най-великата след домашния чехъл. първите ми кецове от 712584 години не са мръднали...мани ги тъпите маратонки.
На Адидас има и хубави под 100лева,ама са малко по-стари моделите...Ам верно по-хубаво си земи кецовеПървоначално написано от VirginPunk
v magazina na ADidas na Vitoshka ima mnogo hubavi modeli.Lo6oto e 4e novite sa na cena m/u 130-190lv no pyk sa dosta qki.
Аз ти предлагам да избереш българското - Runners, Bulldozer или Mania - сто на сто до към 60 лева дори ще намериш някой як модел. Абе кви 60 лева! Даже и по-малко! Просто за едни тъпи маратонки не си заслужава да дадеш повече пари. За 100 лева ако знаеш кви яки обувки можеш да си купиш...
Аз преди две години си купих обикновени платнени кецове за 7,50 лв и да ти кажа много си ги харесвам. Още са абсолютно здрави. (не гуменки, малко на кройка наподобяват моделите на Converse, които също са добра алтернатива).
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
NIKE
аз пък в 6-ти клас си купих на рънърс...и след 20 дена вече се бяха обзавели с air-conditioner. после в началото на 8-ми си купих на маниа...носих ги точно месец и дадоха фира. правете си заключения за българскотоПървоначално написано от Bimper-ska
![]()
untoten в началото на октомвриси купих кецова mania от "На Тъмно".Много яки-40 кинта...още си ги нося и си стоят здрави и хубавки-затова зависи на какво ще случиш не сички BG е боклук![]()
е, аз няма да ти кажа откъде си вех мойте, че не е за разправяне...хаха
btw аз гледам един съученик си ги носи маниата вече цифра време...но все пак нищо не може да се сравнява с DVS & LAKAI, тръст ми![]()