.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Краси
    Guest

Какви маратонки да си взема ?

Ами от София съм и се чудя от къде мога да си взема евтини и маркови маратонки примерно Наик или адидас,реебок и пр. Междо другото и на ръннарс може но не знам на тях къде са им магазините с всички модели които предлагат а и саита на Рънарс знае ли го някои И да са до100 тина лева но не повече
    10Х предварително 

markovi na takawa cena edva li shte si namerish...

Cyberdyne_101
    Guest
    "Адибас" или "Одидос" "Илиянци". Ама бързай, че бързо се изчерпват.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;

Re: Какви маратонки да си взема ?

Цитирай Първоначално написано от Краси
    евтини и маркови маратонки
    takia nikade gi nqma.. az 6ti kaja vkarai 1na MANIA i stiga si tarsil [[;
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Едва ли ще има маркови и евтини... Разгледай, харесай си модел от немарковите, купи си една лепенка с надпис примерно Найк и я залепи :P
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    вземи си кецове

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    вземи си кецове
    и аз тва предлагам на converse не са скъпи мн

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от naty
    вземи си кецове
    ili na Gallaz ili Globe(cenite sa okolo 125lv nqkude..zavisi ot modela)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Ами Краси да ти кажа леко си в грешка, защото ми се струва, че не искаш да кажеш МАРКОВИ, а просто такива, които имат МАРКОВ ЕТИКЕТ.Разликата е огромна, те са просто некфа имитация, разбираш ли?Защото както ти казаха другите просто оригинални маратонки до 100 лв е истински абсурд да си намериш А иначе ще ти препоръчам марката Pony, имат много яки модели, но незнам къде можеш да ги намериш.. :P

Фен
    Град
    Предградие 13

Re: Какви маратонки да си взема ?

Цитирай Първоначално написано от Краси
    Ами от София съм и се чудя от къде мога да си взема евтини и маркови маратонки примерно Наик или адидас,реебок и пр. Междо другото и на ръннарс може но не знам на тях къде са им магазините с всички модели които предлагат а и саита на Рънарс знае ли го някои И да са до100 тина лева но не повече
    10Х предварително 
    Ако не си си взел вече ако може изчакай ден два ще ти кажа едни магазан където продава маркови кецова и дрехи(globe,soziris,circ,hawk и от тоя сорт) но на изключително по ниски цени,защото са крадени от складовете и от доставките.Само трябва да намеря човекът който ми беше казал магазиан да го питам каде беше точно,защото забравих.За сравнение na globe едни кецове в магазина кадето работи са стрували кам 160-180 е там са му излезнали кам 90.Ще го потърся и ще ти кажа каде се намриа магазина.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от naty
    вземи си кецове
    ili na Gallaz ili Globe(cenite sa okolo 125lv nqkude..zavisi ot modela)
    TIq sa dobri - predlagam ti tqh.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Знаеш ли к'ви кубинки ще си вземеш за 100лв бе? Аз ако имах 100лв за обувки... Пък зак'во са ти аратонки? Няма файда...носиш еднио и съще 2г Пък ако няпраиш нещо по-...както и да е и ги скъсаш на 2месец много злеееееее.........

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    zabravete maratonkite fashion i kecovete- galo6 rulzzzz 5 leA ot pazara
    we'll die alone like a stone ^^

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Ми аз преди 2 дена си взех NIKE SHOX чакай да ъи ги покажа те са около... мне тях не става извинявай Тогава бих ти предложил Globe кецки лично моите лично издрържаха доста 1 година и сега още си ги нося абе все пак имаш доста голям избор разходи се по НДК или преките на Витошка все ще си харесаш нещо
    Lozenec Hills Is Where I Live

Караси
    Guest
    не съм си взел оште и нямам против да изчакам Kill Zone за малко инфо

а така!! вземи си кецове! таза Обувка е най-великата след домашния чехъл. първите ми кецове от 712584 години не са мръднали...мани ги тъпите маратонки.

Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    markovi na takawa cena edva li shte si namerish...
    На Адидас има и хубави под 100лева,ама са малко по-стари моделите...Ам верно по-хубаво си земи кецове

Guest
    v magazina na ADidas na Vitoshka ima mnogo hubavi modeli.Lo6oto e 4e novite sa na cena m/u 130-190lv no pyk sa dosta qki.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аз ти предлагам да избереш българското - Runners, Bulldozer или Mania - сто на сто до към 60 лева дори ще намериш някой як модел. Абе кви 60 лева! Даже и по-малко! Просто за едни тъпи маратонки не си заслужава да дадеш повече пари. За 100 лева ако знаеш кви яки обувки можеш да си купиш...
    Аз преди две години си купих обикновени платнени кецове за 7,50 лв и да ти кажа много си ги харесвам. Още са абсолютно здрави. (не гуменки, малко на кройка наподобяват моделите на Converse, които също са добра алтернатива).

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    NIKE

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Аз ти предлагам да избереш българското - Runners, Bulldozer или Mania - сто на сто до към 60 лева дори ще намериш някой як модел. Абе кви 60 лева! Даже и по-малко! Просто за едни тъпи маратонки не си заслужава да дадеш повече пари. За 100 лева ако знаеш кви яки обувки можеш да си купиш...
    .
    аз пък в 6-ти клас си купих на рънърс...и след 20 дена вече се бяха обзавели с air-conditioner. после в началото на 8-ми си купих на маниа...носих ги точно месец и дадоха фира. правете си заключения за българското

Повече от фен
    untoten в началото на октомвриси купих кецова mania от "На Тъмно".Много яки-40 кинта...още си ги нося и си стоят здрави и хубавки-затова зависи на какво ще случиш не сички BG е боклук

е, аз няма да ти кажа откъде си вех мойте, че не е за разправяне...хаха
    btw аз гледам един съученик си ги носи маниата вече цифра време...но все пак нищо не може да се сравнява с DVS & LAKAI, тръст ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си