.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен

Трябва ли сексът да е специално "нещо" ?

Мислите ли, че секса трябва да се възприема като нещо специално ? Аз мисля, че не тряба, защото колкото по-бързо се освободят жените от тази мисъл, толкова по-голямо удоволствие изпитват от секса, защото не си обременяват мозъка с излишни въпроси. Според мен между двете групи жени има една голяма разлика: и едните и другите изпитват удоволствие от секса, но тези които не го взимат толкова насериозно изпитват и наслада от секса, защото изпитват удоволствие от самият акт, а не от факта, че го правят с някой, който много обичат, а ако има и любов тогава става още по-добре за тях

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    vseki s mnenieto si
    az li4no smqtam,4e sex bez lubov,ne e nikakav
    sex,a prosto edno 4ukane...
    e ne mersi .. predpo4itam da ima 4uvstva,a ne
    prosto ei taka za sporta
    vseki s mnenieto si ...
    vseki gleda na ne6tata ot razli4en ugul
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    поне за мен секса никога не е бил специален...бил е специален само в началото...в любовната игра,но след това си става едно чисто чукане с извинение...това донякъде ме разочарова,обаче поне разбрах,че не винаги както във филмите има рози,романтика и тем подобни....пък и не е толкова лесно...хубаво според мен е да има специална любовна игра,за да можеш да се освободиш от задръжки и да се отпуснеш максимално....самия секс за мен не е толкова специален колкото любовната игра и после да лежиш до човека,с който си бил това за мен е наистина специално и супер мило....не знам може да ме оспорите,но в твърде малко пози можеш да имаш постоянен контакт с гаджето си в смисъл такъв да се целувате по-дълго или нещо такова...може би и моя опит засега е твърде малко,но това е моето мнение...но определено си мисля,че всеки поне веднъж в живота си трябва да е правил секс,без да е обвързан с даден човек с някакви чувства освен това,че го кефи максимално...някак си за разведряване и за освежаване....но трябва да се пази рзбира се!!Това винаги е било най-важно и такова и ще си остане за мен...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Секс без чувства...може, но ако има нещо повече е по-добре.

Guest
    Spored men pyk sex-a vinagi e bil neshto specialno!!!Vse pak go pravq sys specialen chovek, kak nqma da e specialen.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    absoliutno syshtoto mnenie kato na miloto_girl-4e
    bih dal ... ne me kefi sex-a da e ei taka "za sporta" ... bih predpo4el da hodq s momi4e dosta dylgo i togava da go napravim ... zashtoto pone shte q opoznaq shte znam kakvo iska ... i kak i haresva - za da i dostavq udovolstvie ... t'va e.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

mmmmmmmmmmmm
    obi4am kogato ima pure sex.....vijda6 na ulicata muj,koito ti haresva mnogo,...prez uma ti minavat eroti4ni sceni s nego...ne bi li vi se iskalo da stanat realnost.....
    kogato 4ovek nqma zadrujki ne6tata sa po perfektni, i da ima liubov i da nqma.....
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от S C A N D A L O U S
    mmmmmmmmmmmm
    obi4am kogato ima pure sex.....vijda6 na ulicata muj,koito ti haresva mnogo,...prez uma ti minavat eroti4ni sceni s nego...ne bi li vi se iskalo da stanat realnost.....
    kogato 4ovek nqma zadrujki ne6tata sa po perfektni, i da ima liubov i da nqma.....
    Точно това исках да кажа!!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Абе аз мисля 4е първият път е най-важен в смисъл че първия път е важно с кой и как ще го направиш щото после ще го помнишп цял живот то не че след тва требва да се наебеш кат невидело но просто другото се забравя по лесно пък и нямаш проблеми след т'ва но мисля 4е се пак секса си остава доста важна част от живота на човек а и едно от най-хубавите неща :P

Секса си е секс назависимо дали го правиш с някой, който обичаш или не.
    Никога не тичай след автобус и мъж, защото винаги идват други!

Гост2
    Guest
    Чукане и правене на любов!
    Чукане-задоволяване на естествените човешки нужди.Срещат се,припламва искра,правят го,разделят се.На сутринта не си знаят даже имената.Чудесно,ако им харесва и могат да го направят-няма лошо.За мен(жена съм)е задоволяване на ниво първични истинкти,повърхностно,нато варващо и не приемливо.
    Друг е въпроса,когато в този акт се вложат чувства-визирам любов.Тогава секса е изпълнен със съдържание.Освобождаванет е пълно и невероятно.
    Когато намерите подходящия човек,ще разберете какво Е и къде е разликата.

naistina nqkoi jeni si mislqt 6te go napravq s 4oveka na jivota mi....s 4oveka koito 6te obi4am ve4no i t.n....vseki ima pravo na mnenie no za men sexa e izraz na lubov i na 4uvstva mejdu dvama du6i,ne trqbva da se vuzpriema kato 4ak tolkova vajno ne6to!!no ne e i za prenebregvane mislq 4e nai golqma naslada i udovolstvie se izpitva, kogato si s 4ovek koito ne ti e bezrazli4en!ina4e to naistina si e prosto...edno 4ukane s izvinenie!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    obi4am sexut,no naistina e mnogo po "sladuk" i po priqten kogato ima 4uvstva mejdu intimnite partniori...

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Мисля,че сексът изобщо НЕ Е СПЕЦИАЛЕН.Специално е това да правиш секс със специален за теб човек,към който изпитваш специални чувства и имате специални отношения...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Според мен секса е наи-специален първия път.Оттам нататъка..специален е за моми4етата които влагат 4увство в него и го правят с любимия.а за другите секса е само секс и ни6то пове4е.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Да.
    Ако приравниш секса към спорта, има опастност за влезеш в шампионат с доста неприятни награди.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

ThriLL
    Guest
    Има различни усещания и те зависят от чувствата на човек. Правила съм секс без чувства,когато съм имала нужда от това. Но според мен когато обичаш насладата е много по-голяма,защото е и психическа,а не само физическа. Двете изживявания са съвсем различни.Понякога има само страст,а друг път любов и обич,които правят желанието още по-силно и неудържимо. Секса породен единствено то физическото привличане задоволява именно физическите ни нужди и толкова. Обаче когато има взаимност и душевно отдаване секса не е просто секс,а още един от начините да кажеш на любимия човек "Обичам те","Желая те","Искам да съм с теб"...

Guest
    Да естествено сексът трябва да се възприема като нещо специално,има хора които го правят просто .. защото така им изнася,а други не правят секс.. правят любов и по добре ми звучи бай дъ уей

hottie
    Guest
    Имах си любовни, към който нямах никакви чувства, а чисто привличане. Сексът беше супер.

Но сега си имам супер приятел и изпитвам много силни чувства към него - с ексът е още по-добър, бих казала невероятен.Защо?Защото просто се познаваме много добре и се разбираме и се усещаме и нямаме задръжки и всичко върви като по вода.

Мисля, че заключението е ясно.

Re: Трябва ли сексът да е специално "нещо" ?

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Мислите ли, че секса трябва да се възприема като нещо специално ? Аз мисля, че не тряба, защото колкото по-бързо се освободят жените от тази мисъл, толкова по-голямо удоволствие изпитват от секса, защото не си обременяват мозъка с излишни въпроси. Според мен между двете групи жени има една голяма разлика: и едните и другите изпитват удоволствие от секса, но тези които не го взимат толкова насериозно изпитват и наслада от секса, защото изпитват удоволствие от самият акт, а не от факта, че го правят с някой, който много обичат, а ако има и любов тогава става още по-добре за тях

e ти сам си отговири :P
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    i taq temi4ka e ot predi 3 godini

В днешно време секса става голям проблем за младите момичета..
    Аз не мисля, че трябва да бъде. Не мисля, че трябва да си с някого определено дълъг период от време, за да го направиш. Мисля, че първият път трябва да е с човек, който обичаш, имаш доверие, независимо колко време сте заедно или колко време бихте останали заедно. Не, знам всичко е въпрос на гледна точка. Страшно много хора около мен смятат, че трябва да си с някого дълго време, за да спят с него.
    Трябва да бъде специално нещо, но специалното нещо, което дава определена доза удоволствие и наслада на тялото ти, умът ти.. : )

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    поне за мен секса никога не е бил специален...бил е специален само в началото...в любовната игра,но след това си става едно чисто чукане с извинение...това донякъде ме разочарова,обаче поне разбрах,че не винаги както във филмите има рози,романтика и тем подобни....пък и не е толкова лесно...хубаво според мен е да има специална любовна игра,за да можеш да се освободиш от задръжки и да се отпуснеш максимално....самия секс за мен не е толкова специален колкото любовната игра и после да лежиш до човека,с който си бил това за мен е наистина специално и супер мило....не знам може да ме оспорите,но в твърде малко пози можеш да имаш постоянен контакт с гаджето си в смисъл такъв да се целувате по-дълго или нещо такова...може би и моя опит засега е твърде малко,но това е моето мнение...но определено си мисля,че всеки поне веднъж в живота си трябва да е правил секс,без да е обвързан с даден човек с някакви чувства освен това,че го кефи максимално...някак си за разведряване и за освежаване....но трябва да се пази рзбира се!!Това винаги е било най-важно и такова и ще си остане за мен...
    moje6 samo da sajalqva6,4e qvno ne si bila s takav 4ovek,koito da te nakara da se 4uvstva6 kato po filmite!!!!takav 4ovek,koito da te vvazbujda jivotinski v sa6toto vreme da go obi4a6 bezumno,da mojete prosto da se 4ukate i da pravite tozi izvanzemen,nerealen sex preliva6t ot strast 4uvstva i emocii i adski mn obi4!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не знам... Аз лично не мисля че бих правила секс с някой към който нямам чуства. Но пък в секса по принцип съм доста отворена към нови неща и не го възприемам като нещо кой знае какво и не ми трябват всеки път часове подготовка, рози, романтика, бла бла... И с любимия може просто да се изчукате ей така за да освободите напрежението но също така може да правите и любов... Няма мн смисъл в тва което написах ама карай...

Цитирай Първоначално написано от МаRi
    Според мен секса е наи-специален първия път.Оттам нататъка..специален е за моми4етата които влагат 4увство в него и го правят с любимия.а за другите секса е само секс и ни6то пове4е.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си