.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Има разлика между секс и чукане секса се прави с чувства а чукането с воля хахах

e to osven nego mai dosta malko ne6ta sa specialni..spored men vsi4ko,koeto e s lubimiq 4ovek,dori edin mini razgovor e specialen

Според мен тези,които не се "обременявам с излишни въпроси" са курвите.( и все пак зависи какво си имал предвид)
    Аз му отдавам огромно значение по простата причина,че още не съм правила секс.Но не смятам,че това ще се промени като го направя.
    offline forever!

И спеоред мен първия път е най-важен ... след това се зачетява , започва да се превръща в навик, но все пак , когато двама човека се обичат те не само , че запазват магията ... за тях това винаги остава специално точно като първия им път заедно! А колкото до секса с човек, към който не изпитвам нищо ... не мисля , че е за мен ... Трябва да чувствам нещо повече, защото секса (правенето на любов) си е специален ... стига да си с този , с когото трябва ...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ами по принцип Бог измислел секса за размножаване ама ние като го използваме за голямо удоволствие мисля че.. трябва да е специално.. Както каза едно момиче по горе секс без чувства не е секс ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Ако има чувства-да.

Ако няма такива-не,секса би бил просто забава и моментно удоволствие

Цитирай Първоначално написано от -gesh-
    Ако има чувства-да.

Ако няма такива-не,секса би бил просто забава и моментно удоволствие
    +1

Re: Трябва ли сексът да е специално "нещо" ?

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Мислите ли, че секса трябва да се възприема като нещо специално ? Аз мисля, че не тряба, защото колкото по-бързо се освободят жените от тази мисъл, толкова по-голямо удоволствие изпитват от секса, защото не си обременяват мозъка с излишни въпроси. Според мен между двете групи жени има една голяма разлика: и едните и другите изпитват удоволствие от секса, но тези които не го взимат толкова насериозно изпитват и наслада от секса, защото изпитват удоволствие от самият акт, а не от факта, че го правят с някой, който много обичат, а ако има и любов тогава става още по-добре за тях
    нещо спецялно е когато и двамата се обичат ,иначе няма нищо спецялно в секса
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Re: Трябва ли сексът да е специално "нещо" ?

Мислите ли, че секса трябва да се възприема като нещо специално ? Аз мисля, че не тряба, защото колкото по-бързо се освободят жените от тази мисъл, толкова по-голямо удоволствие изпитват от секса, защото не си обременяват мозъка с излишни въпроси. Според мен между двете групи жени има една голяма разлика: и едните и другите изпитват удоволствие от секса, но тези които не го взимат толкова насериозно изпитват и наслада от секса, защото изпитват удоволствие от самият акт, а не от факта, че го правят с някой, който много обичат, а ако има и любов тогава става още по-добре за тях
    нещо спецялно е когато и двамата се обичат ,иначе няма нищо спецялно в секса
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    spored men sexa vinagi trqbva da e specialen ina4e se polu4ava ebane

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Курвалък

Пояснявам: получава се чист курвалък

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Курвалък
    ne6to ne te razbrah

Мега фен Аватара на amatorium
    Sexa si e sex. Kakto vsichko drugo v jivota. Kogato sme gladni qdem, kogato sme jadni piem. Vqrno e, che vsichki si imame lubimi mandji i lubimi napitki i vse pak, kogato si jaden ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Според мен тези,които не се "обременявам с излишни въпроси" са курвите.( и все пак зависи какво си имал предвид)
    Аз му отдавам огромно значение по простата причина,че още не съм правила секс.Но не смятам,че това ще се промени като го направя.
    Абе, кой ми изрови всичките теми отпреди 3 години
    А, какво съм имал предвид с "обременявам с излишни въпроси" - ами имал съм предвид, че така и така вече си стигнала до етапа да правиш секс с тоя човек - дали ти е специален или не все тая. А ми кажи тогава каква е ползата да си мислиш дали е правилно или не вече? Просто се наслаждавай и това е. Сексът е за удоволствие

Град
    Neverland
    а?
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

да-трябва да е нещо специално особено първият път!!!! а вече няма толкова значение следващите пъти...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

секса е специален, независимо как го възприемаш..
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    За мен също е нещо по-специално!
    За да се отпуснеш с един човек и да изпиташ наслада трябва да вярваш на този човек, да умееш да чувстваш заедно с него, а това става само ако има чувства м/у вас.
    Мнението, че ако жените се освободят от това, ще изпитват по-голяма наслада според мен не е вярно.... Едно е да целуваш и галиш, човек който обичаш и съвсем др е с човек, към който нямаш чувства...също така чувството е съвсем различно, ако получаваш ласки и целувки от човек, който те обича и желае и обратното

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    би трябвало да е и за мен е и не ме интересува особено , кой го прави само, защото му се прави

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Предвид това, че съм правила секс само с един и за жалост го правя много рядко, да, за мен сексът винаги е нещо специално. Секс се случва да правя 1-2 пъти седмично макс и определено се вълнувам адски много....не знам ако е всеки ден вълнението няма да е същото. Все едно за първи път се докосваме.........невероятно е.

Мега фен
    Град
    SF
    Сексът сам по себе си изобщо не е специален. Специално става, когато го правиш с 4овек, когото оби4аш. Специално е, защото се превръща в най-интимния на4ин да му покажеш, 4е го оби4аш и го желаеш, 4е си готов/а да му/й се отдадеш изцяло.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Абе, кой ми изрови всичките теми отпреди 3 години
    А, какво съм имал предвид с "обременявам с излишни въпроси" - ами имал съм предвид, че така и така вече си стигнала до етапа да правиш секс с тоя човек - дали ти е специален или не все тая. А ми кажи тогава каква е ползата да си мислиш дали е правилно или не вече? Просто се наслаждавай и това е. Сексът е за удоволствие
    За мен удоволствието ще го има,ако човекът е специален и ако секса бъде специален и за двамата,иначе не знам дали бих изпитала наслада от някъв си секс
    offline forever!

sexa е нещо специално :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си