- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли сексът да е специално "нещо" ?
e to osven nego mai dosta malko ne6ta sa specialni..spored men vsi4ko,koeto e s lubimiq 4ovek,dori edin mini razgovor e specialen![]()
Според мен тези,които не се "обременявам с излишни въпроси" са курвите.( и все пак зависи какво си имал предвид)
Аз му отдавам огромно значение по простата причина,че още не съм правила секс.Но не смятам,че това ще се промени като го направя.
offline forever!
И спеоред мен първия път е най-важен ... след това се зачетява , започва да се превръща в навик, но все пак , когато двама човека се обичат те не само , че запазват магията ... за тях това винаги остава специално точно като първия им път заедно!А колкото до секса с човек, към който не изпитвам нищо ... не мисля , че е за мен ... Трябва да чувствам нещо повече, защото секса (правенето на любов) си е специален ... стига да си с този , с когото трябва ...
![]()
Ами по принцип Бог измислел секса за размножаване ама ние като го използваме за голямо удоволствие мисля че.. трябва да е специално.. Както каза едно момиче по горе секс без чувства не е секс ..![]()
![]()
![]()
Ако има чувства-да.
Ако няма такива-не,секса би бил просто забава и моментно удоволствие
нещо спецялно е когато и двамата се обичат ,иначе няма нищо спецялно в сексаПървоначално написано от WaKo
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
нещо спецялно е когато и двамата се обичат ,иначе няма нищо спецялно в сексаПървоначално написано от WaKo
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
spored men sexa vinagi trqbva da e specialen ina4e se polu4ava ebane
КурвалъкПървоначално написано от x3eme
Пояснявам: получава се чист курвалък
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ne6to ne te razbrahПървоначално написано от kalpazanka
Sexa si e sex. Kakto vsichko drugo v jivota. Kogato sme gladni qdem, kogato sme jadni piem. Vqrno e, che vsichki si imame lubimi mandji i lubimi napitki i vse pak, kogato si jaden ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Абе, кой ми изрови всичките теми отпреди 3 годиниПървоначално написано от princesa_viki
![]()
А, какво съм имал предвид с "обременявам с излишни въпроси" - ами имал съм предвид, че така и така вече си стигнала до етапа да правиш секс с тоя човек - дали ти е специален или не все тая. А ми кажи тогава каква е ползата да си мислиш дали е правилно или не вече? Просто се наслаждавай и това е. Сексът е за удоволствие
а?
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
да-трябва да е нещо специално особено първият път!!!! а вече няма толкова значение следващите пъти...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
секса е специален, независимо как го възприемаш..![]()
Do you speak Salsa? .......
За мен също е нещо по-специално!
За да се отпуснеш с един човек и да изпиташ наслада трябва да вярваш на този човек, да умееш да чувстваш заедно с него, а това става само ако има чувства м/у вас.
Мнението, че ако жените се освободят от това, ще изпитват по-голяма наслада според мен не е вярно.... Едно е да целуваш и галиш, човек който обичаш и съвсем др е с човек, към който нямаш чувства...също така чувството е съвсем различно, ако получаваш ласки и целувки от човек, който те обича и желае и обратното![]()
Предвид това, че съм правила секс само с един и за жалост го правя много рядко, да, за мен сексът винаги е нещо специално. Секс се случва да правя 1-2 пъти седмично макс и определено се вълнувам адски много....не знам ако е всеки ден вълнението няма да е същото. Все едно за първи път се докосваме.........невероятно е.
Сексът сам по себе си изобщо не е специален. Специално става, когато го правиш с 4овек, когото оби4аш. Специално е, защото се превръща в най-интимния на4ин да му покажеш, 4е го оби4аш и го желаеш, 4е си готов/а да му/й се отдадеш изцяло.
![]()
Робинята на Quench
За мен удоволствието ще го има,ако човекът е специален и ако секса бъде специален и за двамата,иначе не знам дали бих изпитала наслада от някъв си сексПървоначално написано от WaKo
![]()
offline forever!
sexa е нещо специално :P