.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    tedo_davis .... Mili4yk .... mIRC 6t0 misli6 4e sydyrja inicialite na IRC ??? Mi mIRC e nai-izp0lzvanata pr0grama za vlizane v IRC!!!! Bahti 4atyra det si haaa

Guest
    И на мене не ми се вярва много много...как от Испания и Англия могат да влизат в чата...нали и те са членки на Евросъюза...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ISSP
    Цитирай Първоначално написано от tra^la^la
    Ами да!Те освен че спират IRC сървърите ще въвеждат и вечерен час до 8h който не си е в къщи до тогава ще го пращат каторжник.Не знаете ли?И има разпоредба всички под 18 да са си в леглата след лека нощ деца.Забранбяват също и "Приятели" заради сцените с насилие в сериала-вредял на крехката тинейджърска психика
    НСБОП да дойдат да ми дръпнат чурката!!!

Даммм
    Абе чудя ви се как се хванахте на тоя тъпак дет пусна темата...???Видяхте ли това да го пи6е в някой сайт...НЕ!!!тогава не се ядосвайте...все о6те няма такива изгледи...!
    Леле те вече започват да се усират.... не че го ползвам много много, но това вече е връх на глупостта... а може би и не връх, след време може и да забранят да пускаме компютрите си...

Guest
    Moga da vi kaja, 4e tova sa pylni, ama pylni gluposti! Da doidat da mi lapat kura, i da gi sprat(koeto nqma da stane) az shte pusna ot nas!!! I + tfa moga da vi kaja, 4e tova ne mogat da go napravqt, tui kato tova e edin vid 4astna sobstwenost!!! Da doidat da mi kajat neshto ... spiram po temata ... 4e po4vam da se nerviram kakvi gluposti se govorqt ve4e!

Edit: + tova moga da kaja, 4e imam priqtel v NSBOP a nishto ne mi e kazal za tiq gluposti ...
    I kak shte sprat 4ujdite servers ?
    I znaete li kak nqkoj shte im hackne sistemite? Vse pak golqm procent ot adminite v edna sredno golqma mreja si gi moje neshtata :P

I vse pak ako gi sprat shte mojete da si vlizate na irc.haterbg.net bez nikuf problem :P

AHAHAHAHHAhhahHAhAhahahhAHahAhAHahhahaHAhaHHahhHaH AaHHAhaHA.... ot v4era se skysvam da se smeq na tozi idiotizym...na teq deto sa go izmislili i o6te pove4e teq deto im vqrvat...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    AHAHAHAHHAhhahHAhAhahahhAHahAhAHahhahaHAhaHHahhHaH AaHHAhaHA.... ot v4era se skysvam da se smeq na tozi idiotizym...na teq deto sa go izmislili i o6te pove4e teq deto im vqrvat...
    Opredeleno :P

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Уфф аз се вързах... беше малко съмнително И как грешно е написано-ако беше истина, поне можеше да има изявление някъде
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Guest
    Toq koito go e pisal e qko tup. Moga samo da kaja, 4e NSBOP ne mogat da sprat dostypa na nito edin user do IRC server! Puk shteli da sprat i 4ujdite ? Hmm tfa mi e mn interesno, zashto li si vlizam bez problem v frenski i italianski serveri ... ?

ТОВА СА ГЛУПОСТИ!!! НСБОП означава Национална Служба за Борба с Организираната Престъпност. Ако НСБОП имаха право да вкарват закони в парламента за гласуване до сега да се бяхме оправили 100 пъти. Освен това Парламента е разпуснат заради изборите и чак новият кабинет след месец-два ще има право да приеме такъв закон. Но това няма начин да стане защото в IRC няма нищо незаконно. По същата логика може да се забранят и email, ICQ, MSN, yahoo Mesenger, както и личните съобщения на този сайт. Таката че се подавайте на провокации. Тези мсг-та ги пускат същите онези хора които разпращат простотиите и SPAMа по ICQ.

Guest
    Много добро мнение Алекс :P

Надали ще успее който и да е да спре IRC сървърите :P

Аз пък искам да ги спрат всички сървари!!!
    Само жалко, че тази информация май наистина не е достоверна...
    И все пак - и да се карате и да не се карат - файда никва! Ще дойде 15 юни и ще видим, а аз ще се моля наистина да ги спрат.

Супер фен
    Град
    sofia
    kofti rabota

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    И все пак - и да се карате и да не се карат - файда никва! Ще дойде 15 юни и ще видим, а аз ще се моля наистина да ги спрат.
    A zashto iskash da gi sprat? S kakvo ti burkat v jivota ? :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ебал съм ги в тъпаците. Да махат каквото си искат..хората отдавна са измислили телефоните. Аз от година насам съм изпратил....малко, но сравнително доста - 20-сетина писла (С плик, марка....като едо време). Много е яко. Тия ел. пощи са супер яко. Усещането от истинско писмо е много по-силно и готино

Цитирай Първоначално написано от NoEx
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    A zashto iskash da gi sprat? S kakvo ti burkat v jivota ? :P
    Спокойно, брат ми каза, че са го казали по телевизията, мирката щяла да се маха, но за ай си кю нищо не са казали Супер, това е идеалния вариант! Не че мисля само за себе си, чата е адски вреден и опасен за наивните деца като знам какви ги има и какви ги говорят в чата, ужас Подкрепям чата м/у приятели, а не с непознати! Но това е отделна тема
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си