- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- НСБОП забранява всички Български "IRC" сървари
tedo_davis .... Mili4yk .... mIRC 6t0 misli6 4e sydyrja inicialite na IRC ??? Mi mIRC e nai-izp0lzvanata pr0grama za vlizane v IRC!!!! Bahti 4atyra det si haaa
И на мене не ми се вярва много много...как от Испания и Англия могат да влизат в чата...нали и те са членки на Евросъюза...![]()
![]()
![]()
Леле те вече започват да се усират.... не че го ползвам много много, но това вече е връх на глупостта... а може би и не връх, след време може и да забранят да пускаме компютрите си...Първоначално написано от ISSP
Moga da vi kaja, 4e tova sa pylni, ama pylni gluposti! Da doidat da mi lapat kura, i da gi sprat(koeto nqma da stane) az shte pusna ot nas!!! I + tfa moga da vi kaja, 4e tova ne mogat da go napravqt, tui kato tova e edin vid 4astna sobstwenost!!! Da doidat da mi kajat neshto ... spiram po temata ... 4e po4vam da se nerviram kakvi gluposti se govorqt ve4e!
Edit: + tova moga da kaja, 4e imam priqtel v NSBOP a nishto ne mi e kazal za tiq gluposti ...
I kak shte sprat 4ujdite servers ?
I znaete li kak nqkoj shte im hackne sistemite? Vse pak golqm procent ot adminite v edna sredno golqma mreja si gi moje neshtata :P
I vse pak ako gi sprat shte mojete da si vlizate na irc.haterbg.net bez nikuf problem :P
AHAHAHAHHAhhahHAhAhahahhAHahAhAHahhahaHAhaHHahhHaH AaHHAhaHA.... ot v4era se skysvam da se smeq na tozi idiotizym...na teq deto sa go izmislili i o6te pove4e teq deto im vqrvat...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Opredeleno :PПървоначално написано от DarthRevan
Уфф аз се вързах... беше малко съмнителноИ как грешно е написано-ако беше истина, поне можеше да има изявление някъде
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Toq koito go e pisal e qko tup. Moga samo da kaja, 4e NSBOP ne mogat da sprat dostypa na nito edin user do IRC server! Puk shteli da sprat i 4ujdite ? Hmm tfa mi e mn interesno, zashto li si vlizam bez problem v frenski i italianski serveri ... ?
ТОВА СА ГЛУПОСТИ!!! НСБОП означава Национална Служба за Борба с Организираната Престъпност. Ако НСБОП имаха право да вкарват закони в парламента за гласуване до сега да се бяхме оправили 100 пъти. Освен това Парламента е разпуснат заради изборите и чак новият кабинет след месец-два ще има право да приеме такъв закон. Но това няма начин да стане защото в IRC няма нищо незаконно. По същата логика може да се забранят и email, ICQ, MSN, yahoo Mesenger, както и личните съобщения на този сайт. Таката че се подавайте на провокации. Тези мсг-та ги пускат същите онези хора които разпращат простотиите и SPAMа по ICQ.
Много добро мнение Алекс :P
Надали ще успее който и да е да спре IRC сървърите :P
kofti rabota![]()
A zashto iskash da gi sprat? S kakvo ti burkat v jivota ? :PПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ебал съм ги в тъпаците. Да махат каквото си искат..хората отдавна са измислили телефоните. Аз от година насам съм изпратил....малко, но сравнително доста - 20-сетина писла (С плик, марка....като едо време). Много е яко. Тия ел. пощи са супер яко. Усещането от истинско писмо е много по-силно и готино
Спокойно, брат ми каза, че са го казали по телевизията, мирката щяла да се маха, но за ай си кю нищо не са казалиПървоначално написано от NoEx
Супер, това е идеалния вариант! Не че мисля само за себе си, чата е адски вреден и опасен за наивните деца
като знам какви ги има и какви ги говорят в чата, ужас
Подкрепям чата м/у приятели, а не с непознати! Но това е отделна тема
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!