- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви е любимият спорт и защо?
Футбол-защото в момента тренирам!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
те това е спортът-истина, другите сичките спортове са боклуци (при това скучни):
Talkin' about gats, traps, cops and robbers
it's 911 please call the doctor
Evacuate the building and trick the pigs
Since everybody wanna piece of me, we gon split ya wigs
See some fools slipped up and over-stepped their boundaries
You about to catch a cold, stay the fuck around from me
Ya peeps talkin' 'bout what kinds of shits he on
You dissapear like poof bitch be gone
You think 12 gon catch me, gimmie a break
I'm super-charged with the hide-away licence plate
It seems they wanna finger print me and gimmie some years
They'll only get 1 finger while I'm shifting gears
I got sued on my roof, wood grain on the dash
Sheep skin on the rug, golde grain on the stash
Hydraulics all around so I shake the ride
We go front, back and side to side, what
http://info.datacom.bg/rado84/PIX/ca...s/IMGA0024.jpg
http://info.datacom.bg/rado84/PIX/ca...mw-vasko-1.jpg
Оххх извинявай рейсарю. Или ти по-скоро си клавиатурен рейсар. Е от такива като тебе къде се кефат на 2F2F и NFS стават катастрофите и затова няма OMV Бояна и Рампата. А ти знаеш ли изобщо какво е това ??? Ае със здраве и 1-во мисли !!!
hahahah 4ek da ti se p0smeq malk0 hahahaha!Първоначално написано от DeSsi
Ami p0 temata sega - az mn mn 0bi4am Lekata Atletika (qvn0 nik0i 0t t0q f0rum ne e zap0znat s neq) 6t0t0 sym q trenirala vse pak ... Am drug0 .. sy6t0 pluvanet0 i Tenisa sa qki iii B0ulinga ak0 se s4ita za sp0rt makar 4e ima svet0vn0 abe mislq 4e se s4ita ... mn qk sp0rt 0b6t0 vzet0! :P
100%-ovo tennisut.prosto sum luda po tozi sport. treniram tennis ot 5 godi6na i ne moga da spra sega. samata emociq ot tozi sport te kara da se 4uvstva6 strahotno.tova e nai-velikiq sport na vsi4ki vremena.pone spored men e taka.
hahah igrala 2 pyti bouling i sq lubimiq i sport..To daje ne e sport.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
PARKOUR(FREE-RUNNING)RULZZZ!!!
За мен лично това е най-якият спорт, съществувал някога! Преди да разбера за него ме радваха баскета и тениса(още ме кефят, но вече не се номер 1). Харесва ми, че като станеш фрий-рънър и вече няма ограничения, наложени от стени огради пропасти и т.н. Мога още много да пиша, но отивам да скачам![]()
![]()
, така че чалче
![]()
PK 4 life
Аве ти от къде беше?аз са събота и неделя съм на вн...ако си някъзе наоколо може да се ведем да покажеш къде хоте и да поскачаме...Първоначално написано от uncommon_nippy
Канадска борба! Сила, скорост и техника в едно. Пък и като видиш някой канадскаджия с 50 см ръка се изпълваш с респект![]()
Волейболда го практикувам и да го гледам. Иначе харесвам и бокс да гледам - просто умирам да гледам двама как се пребиват един друг
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
По-принцип аз съм си спортистка по-рождение!И така да започнем... плуване, съчетания(гимнастически, нещо като балет), волейбол и в момента сум стрелкиня!Трепя мишените в залата, така както се трепят в Ирак!С пистолет съм!И съм от спортното училище!И май съм единствената, която е от Спортно във Варна и посещава тоя форум?!
Pluvane,skate i finger skate.Ako WRITENETO se schita za sport to mi e na pyrvo mqsto![]()
tenis na kort,zashtoto sim go trenirala...![]()
Всеки един спорт е уникален
За мен най- добрият е футбола.
бадминктон
basketball i bodybuilding!!! pone za men;]
`Only the Strong Survive`
На мен пък ми е плуването.Не знам защо.Просто супер мн ми харесва :P
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Хммм....ми Кик бокс,футбол,тенис![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
На мен любим ми е волейболът.Т'ва е супер игра.Всичко става на скорост без задържане, изисква супер рефлекси, има ужасно много тактика в него и изключителна психика.Държи непрекъснато в напрежение и играещия и гледащия.Тъй като се играе с ръце позволява страшно много майсторски изпълнения, много финтове и техники и всичко става много прецизно.Факта че се работи само с удари и чуквания носи страхотно удоволствие от играта.Зрелището винаги е жестоко.Има такива дето скачат все едно няма гравитация и забиват все едно са им казали да пробият пода.Та това НАКРАТКО за моя любим спорт![]()
It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!
баскетбол![]()
-===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-
mi obojavam da pluvam,no sa6to se kefa i na basket,6ot moo ma kefi nekvi mom4eta sas sexy telca da igraqt![]()
Любимият ми спорт определено е художествената гимнастика.От 10 годишна всеки понеделник и всяка сряда ходя.Ходила съм по състезания,печелила съм награди,подготвяли сме много съчетания,имам няколко медала и за 6 години определено не ми е омръзнало да се занимавам с това.Другата ми голяма страст е балета.С балет се занимавам от 4 години и определено ми доставя голямо удоволствие.
![]()
Fuck me,i am famous!
Do sega sum trenirala Tennis,Pluvane i Strelba. Vsi4kite mnogo me kefqt no Basketball-a si ostava nezamenim!![]()
ох май са ските, щото карам от 5 годишна и някакси от 2 години почнах да правя опити за самоубийство и е много якотам да си скачаш на метри над земята и да знаеш че можеш да се забодеш много яко, но и че всички те гледат
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!