- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Много благодаря на целия екип!
искам да благодаря на най-страхотния админ в този форумAlex
![]()
Които миии... изпрати най-красивия букет които съм виждала![]()
и да ви се похваля на картичката пише:
"Благодаря ти за това, което правиш за сайта ни. Желая ти много здраве, здраве и никакви болници"
Алекс и екипа ни !
Е пожелавам ви на всички да ви се случи нещо толкова миличко много се радвам, че работя с този екип и, че всички са едни страхотни хора които заслужават страшно много уважение!
Благодаря на целия екип и най-вече на alex, ceco и coki!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ohooo, 4estitu haiver4ealex, bravo na tebe postapil si mn... aaa kavalerski
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
e tva naistina e strahotno, mnogo se radvam, super, produljavaite vse taka da se grijkate za saita![]()
Наистина много хубаво и мило...
Поздравления!![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
супеР![]()
Аа честитоНа мен много ми харесва този букет :P
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
a p0 kakyf slu4ai e t0zi never0qten buket ??? Mn e qk pr0st0!
hehe verno ... q kajeteПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
I po kav slu4ei toiz prekrasen jest????????:P
![]()
![]()
ili prosto taka![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Първоначално написано от amy lee
![]()
Ми...от благодарности...а и защо трябва да има някакъв повод за да направиш някой подарък на някой!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
4estito :P Radvam se za vas :PПървоначално написано от aBeP4eTo
еми предполагам че по повода с болницата но найстина са направили много миличко :PПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ам...браво аверче, явно си го заслужила..алекс..браво..каж алер иначИ![]()
Ami ak0 m0je mi 0bqsnete za kfa b0lnica stafa vypr0s 6t0t0 ne m0jeh da vlizam v saita d0sta vreme! :{Първоначално написано от devil4e
Ипсе, и аз ти пожелавам повече никакви болници! А ти си знаеш - като ми дойдеш лятото на гости на Несебър ще те черпя няколко коктейла.Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Левски шампион але але!
Аххх, късметлийка:P Много се радвам, че имаме в екипа си такъв страхотен кавалер, леле, нямам думи
![]()
За неразбралите да разясня (както мисля че стоят нещата) - aBeR4eTo беше болничка за 1 седмица в болница и явно Алекс й е пратил този букет там![]()
Браво!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Поздравления![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11240Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
О,какъв кавалер само,браво че си се оправила!