- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by B_S_G: Дали е готова за секс, ходим 1 година?
Zdraveite az sam na 16 a priatelkata mi e na 14 i nie mnogo se obi4ame,no neznam dali e gotova da go napravim i neznam kak da razber(hodim ot 1 godina). Tia e devstvena
Точка 7 от правилника!
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
mi gali q celuvai q, predraspoloji q i moje da se polu4i, no ne q nasilvai![]()
![]()
pitai q we
ama ne budi prekaleno nastoqtelen,da ne se izmudri tuka o6te nqkoq tema ot vidq toi iska sex a az ne 6ta kakvo da pravq![]()
Get S C A N D A L O US ! ! !
Най-вероятно и тя доста вече се чуди дали да спи с теб ( все пак една година не е малко..)... Така че просто я предразположи.. Започни с намеци ала бала и виж дали ще отвърне на тях.Ама според мен не е най-добрият вариянт да я питаш направо...Първо намеците.. айде, успех!
![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
Поговори си с нея и виж какво мисли по въпроса тъй или иначе не сте малки и двамата тъй че можете да си говорите открито на такива теми ако тя е готова -направете го но не пришпорвай нещата вярно е 1 година не е малко време но и 14 години не са много за полов живот поне така мисля аз а и ако я обичаш едва ли това ще е най-важно за теб и можеш да изчакаш още
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Kazwash i, "aide da te wodq w nas da ti pokaja kakwo kafe prawi nowata kafe mashina", ako se syglasi, znachi iska sex, i gotowo.
според мен това не6то идва спонтанно и ти сам 6те разбре6 кога е подходя6тия момент![]()
ami prosto q pitai tq kato e devstvena i neopitna nqma sama da doide i da ti go kaje kolkoto i da go iska!nqkoi put prosto dokato ste zaedno i se celuvate ili si govorite q popitai dali e gotova za6toto ti mnogo q obi4a6 i iska6 da go napravite.
Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.
Повечето момичета когато искат доста явни намеци правят.Поне при мен е така.Може и аз да ги предразполагам за това НЕЗНАМ но аз все още чакам подходящата защото СЕФТЕТО е важно нещо![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!