- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шоколадова диета
Та исках да ви попитам каква точно е шоколадовата диета, в какво се изразява и колко дълго трябва да се спазва. Е, вие сте...![]()
че ако има такава диета значи аз цял живот съм на диети ..... ма я уточни тая диета за отслабване или качване е ?
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
da ima takava dieta. idealna e za MALOUMNICI deto iskat da si precakat tqloto =D>![]()
mi da pak ako iskate da znaite ima takvaz dieta qde6 edno 6okolad4e cql den i poneje ne q de6 ni6to drne vnasq6 nm kalorii
да, има такава диета, до колкото знам се яде по 100гр. наторален шоколад и 500гр. кисело мляко на ден, не трябва да се пази по-малко от 5 дни и едно момиче отслабнало с 6 кг. за 7 дни, четох в нета, и исках да попитам и вас, но явно не сте запознати достатъчно добре
да ви имам диетите........хаха шоколадова диета.И каква е тая диета?!Пак не разбирам.Ядеш по едно шоколадче всеки ден не знам колко си време и после гледай колко щи ти е хубаво тялото!Няма що!Болни мозъци........диети,диети,разб ирам,ама чак пък толкова........ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕТЕ ОТ толкова малко храна.Диета с леко ограничение в дневното меню е добре ако наистина прекаляваш,обаче по едно шоколадче на ден.......немам думи ...........браво бе как го измислихте.Давайте с такива диети щом искате обаче здравето ви......![]()
да бе и аз съм чувала за тая диета.. караш цял ден на един шоколад само ма незнам кой ще издържи само на един шоколад ...
Първоначално написано от fti4ka
мхм.Кой ще издържи наистина
Лудост е да си играете така със здравето си!Внимавайте защото с тия диети можете да си докарате голяма беля.Една фр беше на системи в болница!!!!!
Муаш шоколад и ставаш свиня.
да бе то може и да се отслабва ма за кратко после пак си ги възвръщаш килограмите няма смисъл...
Първоначално написано от fti4ka
Abs.Все същото,така че няма смисъл
da ve da ne sme bili zapoznati q se razkarai piklo
е 1 шоколад на ден е по добре от лунна диета дето нищо пък не хапваш.абе тея диети са пълни измислици за такива дето търсят лесния начин за отслабване.във всяка диета трябва да се преценят нужните калории на организма и количества хранителни вещесвта.а едва ли шоколадът може да ги набави
Хаха, като обединим шоколадова с лунна диета резултатът ще е впечатляващ просто...Първоначално написано от Roxy
Тайната на диетата е да се сменят видовете шоколад всеки ден... днес Милка, утре Своге, после Линдт и тн... а и щом диетата е 100рг шоколад и 500гр кисело мляко що не се нарича киселомлечна диета?!
Добре де, ти като си толкова осведомена защо питаш какво е? (забележи! има въпросително знакче)Първоначално написано от vezni_f
Чувала съм и аз за такава "диета" и първоначално ми стана много интересно, но разбира се има Уловка - един шоколад на ден, не повече. Е, това диета ли е....
божеее хахахахПървоначално написано от vezni_f
еми за тая диета говорехме във втори клас много сериозно . НАЧИ !!! По едно кубче шоколад сутрин по едно обед и по едно вечер май 4-5 месеца
![]()
1-во
Като се има в предвид ,че шоколадът е предимно въглехидрати ,а дори да има белтъчини те са от растителен произход... тази диета ,ако има такава ще е само убийство.
2-ро.
И с лимонада може да отслабнеш въпросът е колко е полезно за организма ти.
А и не си мисли,че ако отслабнеш 6 кг за една седмица е подвиг.Напротив навредила си на тялото си в пъти повече, ако отслабваш с обикновенна ниско въглехидратна диета.
Абе изобщо от къде ги вадите тези теми ве.
Силният намира решения, слабият оправдание.
i az sam 4uvala za takava pi koiato cql den qde6 1 kutiq bonboni no spored men tva e palna prostotiq za6toto ne dostavia na organizma ni6to drugo osven vaglehidrati i kalorii
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Кой ще издържи с тая шоколдаова диета без плодове,зеленчуци,месо и т.н.Тва е истинска лудост......Пфффффф
ami 4estno da vi kaja 1 6okolad na den ne e malko... a i e vredno.
На мен както ми излизат пъпки от шоколада,не ми се мисли.И без това не хапвам нито грамче![]()