.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ot kude da go kupq

Guest

ot kude da go kupq

molq nqkoi da mi kaje ot kude moga da kupq plu6ena igra4ka ofca golqma gore dolu 60 sm,za6toto gadjeto mi ima rojden den sled 3 dena a tva i e podaruk me4ta na neq,tursih kude li ne no ne namerih takava ofca,molq kajete kude moje da prodavat takava plu6ena igra4ka
    PS - za sofiq govorq
    blagodarq predvaritelno

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Иди на село (ако имаш) и вземи една УФТСЪ. После я препарирай и си готов. Със сигурност твоята приятелка ще са зарадва много повече отколкото на няква смотана играчка

Българчето се изказа {}

Защо не видиш на Илиенци ?

Guest
    Hodi v nqkoj shantav magazin ... ima mnogo interesni neshta ... :P Na edin frend mislehme da mu vzemem i go vidqhme edno nqkfo nerealno 4ove4e ... bahti piqndeto ... ne vidqh ofca, no ne sum i gledal ... :P

На Витошка,в края на Солунска има един магазин за подаръци,там има голяма дървено уфсъ с пухкаво

Повече от фен
    v orange-a na 1viq etaj ima-ako ne znae6 kude e:do slveikov vurvi6 po tramvainata liniq posoka vito6ka i 6te go vidi6-ne se burkai kogato vleza6 ima himikalki,i razni ofis gluposti i sled tva na sledva6tiq etaj sa tiq raboti

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Guest
    a mojete li da mi kajete nqkakva orientirova4na cena,za6toto tozi podarak mi e mn vajen

Guest
    aide de molq vi daite nqkakvi orientirova4ni ceni i ne otkazvam ako znaete o6te takiva magazini kolkoto poe4e kajete tolkova po dobre

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    koito tyrsi- namira
    napravi si truda da izlezne6 i da potarsi6... otdeli malko vreme i 100 % 6te razbere6 kolko moje da struva... a ida nameri6 tova, koeto tyrsi6...
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен
    Град
    sofia
    potursi v barzakov

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mi ako be6e ot bs 6tqh da ti kaja,no za sofiq neznam.ina4e tuka ima edna super sladurska.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си