- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe 6te vi vuzbudi nai mnogo momi4eta
zdraveite.
predstavete si slednata situaciq na diskoteka ste zabivate se s edno mom4e koeto vi haresva
posle se usamotqvate nqkade.Koe 6te vi nakara da se vuzbudite nai mnogo{kum momi4etata}i da vi e nai priqtno.kato mu otdadete tqloto si no bez sex.
na men vednuj mi se slu4i,a posle se okaza,4e tova mom4e u4i v moito u4ili6te i kato go vidqh v koridora bqh za6emetena!ta vidqhme se s nego v "Amor" i sled tova izleznahme i se otdelihme ot ostanalite.be6e...mnogo priqtno,no i dvamata bqhme piqni.
![]()
Emi da me gali,da me celuva,da ne6to...otdolu.![]()
Abe mnogo ne6ta![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
nejna celuvka samo s varha na ezicite bavno i nejno i da me pogali po krasta malko pod krasta pod garba ei tam mi e nai 4uvstvitelnata zona ot tqloto
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi da me celuva po vratle ,u6eta nqkvi takiva raboti![]()
ami da me celuva po ustata....... posle po vratleto,s vruh4eto na ezika leki4ko po uhoto ot tam....nadolu i taka...![]()
Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.
Obojavam da me celuvat po pyp4eto...Nqkoi stigne li do tam...predavam se![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
emi kato me hvashta za krasta gali me celuva e takiva
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ами поиграйте си на Ерогенни зони
gledaite ot koga sa temite be pls
![]()
Държанието му ...
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
Темата е стара.
Има много по-нови теми по въпроса.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.