- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- среща...и веднага секс
Гостенчо, ммм.. мда.. за възрастта май си прав.. не че аз съм кой знае колко голяма.. но .. ;Р
BABY_SEXY_GIRL
и с какво точно се подценяваш? Че изпитваш удоволствие от това ли ?? Егаси .. не ви разбирам![]()
BABY_SEXY_GIRL и аз не те разбирам, аз не говорех за среща в смисъл на кафе и после в леглото, ами на някой купон, харесваш си някой чисто ФИСИЧЕСКИ, и просто се отдаваш на страстта... Тука отново има чувства, ти го харесваш, но няма любов... Незнам това ли те притеснява?!
Ще кажеш че никога не ти си е случвало да видиш примерно в дискотека или по улицата мъж/момче което страшно много да ти хареса на външен вид?и да те привлича сексуално?
Сега ще кажете ти защото си момче така говориш, ама вижте и Гостенка, и още няколко споделят моето мнение
зависи си от хората-като цало не е нещо лошо
Ами не съм го правила и много много много трудно ще стане, но нямам абсолютно нищо против. Въпрос на личен избор и не мисля че някои има право да обижда и коментира друг с изрази от сорта на "курва", само заради това че е избрала да си легне с някой. Просто на някои им стиска да правят това което наистина желаят и могат да живеят за момента, а други - не!!!
Всеки с мнението си! За мен това си е подценяване на съмия себе си. Ако за теб е нормално малко момиче, тийнейджърка, да спи със всеки, който й хареса по купоните - ок, но за мен не е! Който ме разбрал, разбрал, аз най-добре си знам какво ми е мнението за тези нещаПървоначално написано от Гостенчо
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Дам, така си е! Това с кръвта в алкохола е мои много любим лаф!Първоначално написано от vancuver
Но иначе като се замисля, чак на първа среща не бих си легнала с някой, някаксе малко курвенско ми изглежда...но нещо не се знае. :wink:
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Не бих казала, че съм момиче с консервативни разбирания, даже напротив, но определено не одобрявам това да спиш с някого още от първата среща. Аз никога не бих го направила.![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Аз това още не съм решила как да го наричам,но...момчетата,че почти винаги тва искат е ясно,но момичето,което го позволява или е "лекичко момиче" или няма никво достойнство и принципи.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
против
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
емм ... и За и Против.. За защото някои пъти самата ситуация прави така че да се случи.. а от друга страна още не сте се опознали а у.. ама пък си е яко![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Никога.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз съм Запо-принцип много си зависи от ситуацията но в някой случай само един поглед ми е достатъчен да знам,че искам да легна с дадения човек
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ami po princip sum protiv no imam priqteli...na koito to4no taka im zapo4na vruzkata...burna i dulga liubov...za6to ne?poqkoga imame nujda ot strastna romantika i ot ne6to neobmisleno....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
По някога имаме нужда само от секс, удоволствие и кой от къде е, пък по някой път, така почва всичко. То си е до ситуацията, има хора, които с поглед подсказват желанията им и ако съвпадат...
+1Първоначално написано от Сладичко_bi
Момиче съм.
Еми ко да кажа....значи лично според мене това момиче ще стане голяма курва,а за момчето ддз може би мо е било само за секса![]()
![]()
![]()
x2Първоначално написано от worldclass
![]()
GTA Stunting
правила съм го и смятам, че е нешо, което трябва да се пробва![]()
{ но след това няма втора среща.. просто секс за една нощ }
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Не мисля,че за момиче е доста добре това....Първоначално написано от glezan4e
но евала се пак,че си признаваш...
![]()
казах, че е нещо, което да се ПРОБВА, но НЕ и да се ПРАКТИКУВА
Еми да де ...Първоначално написано от glezan4e
не ми се карай само казвам според мене за момиче какво е и ти права елава...
![]()
![]()
Не не го препоръчвам на момичетата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за мен има няколко неща, които са задължителни в тоз живот.. и това за което говорим е едно от тях..
хмм....права сиПървоначално написано от glezan4e
![]()
тва е тъпо наа първата среща хората се пак за тва са създали 2ра![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...