.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    nqma znachenie
    Guest

kvo e znachenieto ot godinite ako ne si prail sex...?

Hello na vsichki! Be prochetoh tuka vsichko za sexa i ne mojah da razbera neshtu.Sq naprimer az sam na 14 godini i sam reshila da pravq sex s priqtelq mi.V predishni temi pishete che nqma znachenie ot godinite stiga da si gotov..e az se chuvstvam gotova,no pishete syshto che e po dobre kam 15-16-17 tam nqkade.Shte mi obesnite li kva e razlikata kogato si na 14 i da rechem na 16.Sorry ako temata se povtarq i blagodarq predvaritelno

аве ти добре ли си ве? на 14? майкооо! ти разбираш ли, че отвсякъде ще ти се спре развитието? спокойно ве, има си време и за секс и за всичко!

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    аве ти добре ли си ве? на 14? майкооо! ти разбираш ли, че отвсякъде ще ти се спре развитието? спокойно ве, има си време и за секс и за всичко!
    Ще и се спре развитието?!?!?! Стига bullshits... Все някога трябва да започне... Think, че няма никви разлики дали си започнал/а на 14 или на 16.. Лично мое opinion, де...

Цитирай Първоначално написано от vancuver
    Ще и се спре развитието?!?!?! Стига bullshits... Все някога трябва да започне... Think, че няма никви разлики дали си започнал/а на 14 или на 16.. Лично мое opinion, де...
    извинявай, ама като казвам нещо, значи съм 10000000000000% убедена в това! щото да ти кажа са ми го казвали хора, които разбират "малко" повече от теб
    + това на 16 е много повече израстнала(и психически и физически)! ама още не се е развила, и вече да се ***... е тфа не го разбирам(и не е само тя така)

Любовта е най-висшата степен на омразата

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    KaK ShtE i Se SprE RaZviTiEto?Vse edno da kajete,4e ako masturbira 6te i se spre razvitieto...nqkak si ne se varzva.Az mislq,4e trqbva da pravi6 seks,kogato si psihi4eski i fizi4eskirazvit/a i si sigure/sigurna v 4uvstvata na 4oveka,koito e s teb,godinite ne sa ot golqmo zna4enie,no naistina ne biva ot tolkova malki da po4vat
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Айде отворете още 39083204 такива теми, аз познавам няколко момичета които се отвориха като бяха на 12 и са нищо им нема, даже доста добре са се "развили" :P и отпред и отзад абе много развитие много нещо . Като искаш да ти набият куреца в дупката кво чакаш и питаш в некви тъпи сайтове, а тия дето ти викат че по добре на 17-18-25-30 не ги слушай щото те са са но толкова и още не са го направили щото са задръстени .

Град
    sofia
    в пубертета човек се развива много бързо, порасва значително с всеки изминал месец и година
    затова има доста голяма разлика между един човек на 14 и друг на 16
    докато например разликата между един човек на 34 и такъв на 36 не е толкова драстична
    надявам се това да отговаря на въпроса ти

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami do sega ne sym 4uvala za spirane na rasteja .
    razlikata e generalno v misleneto na 4ovek... na 14 si misli6, 4e si gotova, za6toto misly6, 4e si i porastnala, dokato na 16, 17 ili 18 ve4e SI gotova kakto psihi4eski, taka i fizi4eski. a sy6to taka ne e sigurno dali 6te go napravi6 ppo lubov na 14 ili, za6toto ti e interesno... pomisli si
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    KaK ShtE i Se SprE RaZviTiEto?Vse edno da kajete,4e ako masturbira 6te i se spre razvitieto...nqkak si ne se varzva.Az mislq,4e trqbva da pravi6 seks,kogato si psihi4eski i fizi4eskirazvit/a i si sigure/sigurna v 4uvstvata na 4oveka,koito e s teb,godinite ne sa ot golqmo zna4enie,no naistina ne biva ot tolkova malki da po4vat
    Ами ако наистина мислиш че на 14 човек е
    психически и физически развит...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

da be,da spira razvitieto?! po princip vse nqkoga trqbva da go napravi6 za purvi put,puk po lubov ili ne ti si izbira6!a za godinite ne si malka,fizi4eski si gotova,no 6to da burza6??E ako si sigurna v 4oveka do teb i hodite ot dosta vreme i iska6 da go napravi6 napravi go!vse pak ima dosta po malki ot teb na po 12 god koito ve4e go pravqt!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

nqma znachenie
    Guest
    abe hora...az popitah samo kva e razlikata shtom pitam znachi ima nqkvo znachenie za mene.ako nqmashe shtqh li da pitam da ne mislite che mi e samo zaradi e****** i az mislq che e po-dobre kato si po-golqm no prosto sega sam sreshnala lubovta povqrvaite mi.s priqtelq mi sme veche 1 godina.imala sam mnogo vyzmojnosti da pravq sex prez tozi period,no vinagi sam se zamislqla i za tova oshte ne sam go napravila.zashtoto se kriqt mnogo riskove.Blagodarq Vi za icherpatelnite otgovori!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Просто сега още се развиваш и не е полезно за организма ти

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nqma znachenie
    abe hora...az popitah samo kva e razlikata shtom pitam znachi ima nqkvo znachenie za mene.ako nqmashe shtqh li da pitam da ne mislite che mi e samo zaradi e****** i az mislq che e po-dobre kato si po-golqm no prosto sega sam sreshnala lubovta povqrvaite mi.s priqtelq mi sme veche 1 godina.imala sam mnogo vyzmojnosti da pravq sex prez tozi period,no vinagi sam se zamislqla i za tova oshte ne sam go napravila.zashtoto se kriqt mnogo riskove.Blagodarq Vi za icherpatelnite otgovori!
    Еми разликата е че на 17 ще изпиташ истински оргазъм а сега ще изпиташ нещо дето и ти незнаеш кво е ама ще е една десета от удоволствието на истинския оргазъм .

Град
    home sweet home
    Лелееее ти нормална ли си, на 14 години си само и мислиш вече за секс.Не знам ако почнеш от сега да се е... представям си на 17-18 години каква кофа ще станеш

Guest
    sorry mnogo,no tova e nai-golqmata glupost,koqto pro4itam dnes,(ot vsi4kite ostanali).awe macka,6tom iska6,probvqi i ne 4eti "suvetite"na nqkoi,koito vuob6te ne e pravil seks.az naprimer zapo4nax na 13 i dokolkoto vijdam,ni6to mi nqma,sre ste se zalugvali s pensionerskite gluposti na roditelite,poglednete realnostta.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    и на мен нищо ми няма

nqma znachenie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiVaChkA
    Лелееее ти нормална ли си, на 14 години си само и мислиш вече за секс.Не знам ако почнеш от сега да се е... представям си на 17-18 години каква кофа ще станеш
    ei vij kvo be tva che sega "moga" da go napravq s choveka koito obicham ne oznachava che ot sega pochvam i davai!ta az oshte se lutam tuka iz stranni vyprosi tq me zakopa jivaa...malee kolko krivorazbran e sveta!!!

според мен няма никакво зна4ение дали 6те спи6 на 14 или на 16.просто на 14 годините изглеждат малко хе хе наи важното е да знае6 какво прави6 и дали наистина го изка6 и си готов за6тото това е важна кра4ка в живота.

Бааааах...
    Кои как иска да си мисли...

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Виж сега,че няма да ти спре развитието е ясно,но е мисля,че ти е рано още.Разликата е в това,че сега си още малка и незнаеш какво точно искаш.Сега всичко щет и се струва хубаво и само ще се възползват от теб...След някоя друга годинка ще си наясно със себе си и тогава ще разбереш какво е удоволствие
    НЕ БЪРЗАЙ! Това не е модерно!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    heheh spored men nai-dobre e da go napravish kogato si sigurna - no po dobre kogato si na 16-17 zashtoto pone shte znaesh kakvo da pravish - ti si reshavash
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Еми според мене на 14 си е нормално да се ебеш,а и след като се чувстваш готова кво ти пречи На 16 примерно ти е по-подготвен организма,ама кво да се прави. Абе не гледай тука кво ти викат,че си луда или нещо от сорта...според мене пък нема лошо плюс тва ти си решаваш и живота си е твой и никой няма право да ти казва на колко да се ебеш или нещо от сорта
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    ako misli6 4e si gotova go pravi!az poznavam momi4eta koito sa po4nali ot 11godi6ni da pravqt sex i ni6to im nama!tui 4e ako tolkova mnogo go iska6 go napravi

Фен
    Град
    Където Там
    Според мен прави каквото си искаш и според момента си реши сама не оставяи другите да решават вместо тебе, защото другите няма да са до тебе после ако имаш проблеми. Те казват нещо, но тялото и живота си е лично твоя. Според мен едно момиче колкото повече го отлага толкова по трудно и става после да го направи <- лично мое мнение и успех
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Прави каквото искаш но внимавай да нестане някоя издънка.Вие се притеснявате че на 14 иска да спи с гаджето си ми че те почнаха още от 12 годишна възраст да е ебат
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си