- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Muzikata kato nachin na jivot-kaji si mnenieto...
Shtastieto nevinagi e v parite.Moqt smisul na jivota e Muzikata.Sneq jiveq i sneq shte si umra.Malko banalno ama napravo shte go kaja : Moqta vtora lubovnica e muzikata.![]()
1 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
am...kakvo ob6to ima muzikata sus sexa....mislq 4e temata ti ne e za tuk.
brau vse pak si nameril smisula na jivota si!No po dobre si nameri nqkoe momi4e s koeto mn da se obi4kate i tq da e smisula na jivota ti!
Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.
Ако влезаш в раздела за музика, ще видиш, че "тази" тема вече я има
pfu...i az sym taka...
bez muzikata nznam kakvo 6te pravya![]()
vingai VINAGI sam sys MP3 player4eto i ako mi svyr6at bateriite moga da udiq nqkoi![]()
we'll die alone like a stone ^^
Добре аз нека да имам 8950798375093465 пари, пък ти си слушай "Веф"-а.
мдам добре 4е е има музиката ина4е..ло6о.![]()
i az tova vikam.ne si predstavqm jivota bez muzika.Първоначално написано от МаRi
С едната музика само живее ли се бре?Ами хапката,пивката,жената вечер да ти стопли легълцето?Като порастнеш ще те видя...![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Незнам но аз стигнах до факта 4е младите хора стра6но много оби4ат музикаката,но като остареят....пфуу Например маика ми само да надуя музиката малко в пове4ко веднага ми се разбу4аваИ все ми критикува вкуса за музиката.Казва ми 4е ние младите хора би трябвало да слу6аме музика от типа на........Моцарт,АББА
![]()
![]()
УЖАС
Егати бозата
.АЗ 24 4аса в деноно6тието си слу6ам моята музика,пак тя да си говори квот иска
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
да, Моцарт и АББА са боза, а Вероника не е, нали?
да ти имам акъла![]()
untoten
Аз като стана и не съм слушал музика и изляза после цял ден ми е яко криво всичко.
za men muzikata ne e samo nachin na jivot,no i nachin na smurt,za men muzikata e vsichko
Аз явно ще съм поредният user, който ще каже, че не може без музика, но си е така...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
[b] Съгласна съм. И за мен музикатa е начин на живот. С музика спя , ям , уча....всичко !
Myzikata e moqt jivot.Ako ne tvorq muzika i ako ne slu6am muzika... ne znam
Ina4e imam edna priatelka koqto ne slu6a muzika.PROSTO NE ZNAM KAK JIVEE
Za men muzikata e moje bi nai vajnoto ne6to v jivota i lubovta razbirase.Bez muzika 6te umra.Kolko pyti sym bil super zle i edna pesen me e pravila 6tastliv.
ako nqma6e muzika nqma6e da byda na tozi svqt sigurno.![]()
Bez muzika jivee li se? Bez metal jivee li se!? Neee, tva ne e jivot... S muzika stavam, s muzika lqgam. po vsqko vreme slu6am muzika, a kato edin den razbrah, 4e ne mi stiga da q slu6am, po4nah i da q suzdavam... Za men muzikata e vsi4ko...
napravo se raz4uvstvah![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ех хубаво нещо музиката.аз лично като спя вечер радиото работи на Radio City(The Best).Има такива яки песни дето ме карат да настръхна
![]()
Музиката...е едно от най-важните неща в живота ми...и присъства в останалите...от нея се вдъхновявам за всичко и не мога да направя нищо и да отида никъде биз музката си