- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли всички мнения?
Аз като модератор съм длъжна да чета всички теми с мненията им в разделите, които модерирамКолкото до другите раздели - зависи от темата, когато сметна че не ме вълнува, не ми е забавна и няма смисъм да пиша в нея - тогава не чета и едно мнение! Но ако ми е интересна & полезна -- чета всичко (особено ако авторът на темата съм аз
)
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Mnogo rqdko samo ako mi se stori interesna eto naprimer sega na taq tema pro4etoh samo 1-2 mneniq i si otgovorih
Случва се, ако е интересна темата и ако ме засяга лично. Пример - темата Аре сега гласувайте. А в тъпи теми, просто не отговарям!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Не, не чета нито всички мнения , нито теми.Виждам заглавието и ако ми хареса прочитам написаното от автора и ако има нещо да добавя, пиша.
Po chesto da,no ponqkoga me e myrzel![]()
![]()
В почти 99% от случаите прочитам всички мнения.Но когато ме мързи попрескачвам някои мнения за да стане по-бързо![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
zavisi ot temata - dali e vajna ili ne - dali me zasqga ili ne - obiknovenno gi 4eta za da vidq dali nqma da povtorq mnenieto si s tova na nqkoi drug .... no ponqkoga ne 4eta vsi4ko kato temite "snimki na potr." ... "kajete neshto ... " zashtoto ima prekaleno mnogo postove.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Не винаги.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Темата я чета със сигурност, но мненията след това не винаги. Зависи дали ме интересуват...
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Mi ako me interesuvat-da.Ako ne preska4am.A ako e super intersna tema 4eta naistina vsi4kite
ami po princip 4eta vsi4ki,no nai-ve4e dalgite neznam za6to ,no mnogo se kefq kogato 4eta dalgi pisma i gi 4eta s interes..![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Зависи от темата. Примерно тази.. изчетох само първата страница, не смятам, че може да има нещо, което да ме зинтригува на другите.
Ако темата ми харесва - чета всичко наред, ако ли не.. може дори да не я отворя :Р~~
Еми повечето пъти ги чета,защото иначе няма начин да разбера за какво точно се отнася темата.А има и случаи когато от мързел не ги прочитам.Това се случва доста рядко.![]()
![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`