Може би има някой, който те обича повече от мен, но няма никой, който да обичам повече от теб!
Обичах те, и още те обичам! За тебе мисля до зори, макар пред всички да отричам, и пред себе си дори!
Не ме забравяй, вярвай в мен, така както вярваш, че утре е ден... Не ме питай защо те обикнах за един ден, питай ме ако те загубя, какво ще стане с мен...
Ако ти кажа, че те обичам, ще бъде малко за теб..... Ако ти кажа, че ще умра за теб, ще бъде много за мен, защото аз трябва да живея, за да те обичам...
1.KaK Da Ti KaJa cHe PaK Te 0bicHaM,KoGaTo Te gLeDaM S DruGa Da VyRvisH? KaK Da Ti KaJa cHe Po TeB Se UvLicHaM, KoGaTo S RaDosT Ne Me PoZdRaVi?KaK Da Ti KaJa cHe 0shTe Po TeB KoPneQ,KoGaTo UbiDi BeZbRoI Mi DaRi?KaK Da Ti KaJa cHe NaSiLa Se SmeQ,ZasHtoTo 0tVaTre Me BoLi!!!
6.кФо иСкАш сЕгА от мЕн?! дА нЕ Би онАя дРугАтА дА тЕ остАвИ нЕзАдОвОлЕн! АмМ пИч Аз дА нЕ сЪм тИ иГрАчкА нЕ всЕкИ пЪт мОжЕ дА иДвАш прИ мЕн кОгАтО тИ сЪ плАчкА илИ пО тОчнО кОгАт тИ сЕ e*e пФ БъДи дОБрО мОмчЕ илИ тЯ иЛи Аз иЗбоРъ е тФоЙ иЛи нЕйн иЛи мОй
HaReSvAm Te,HaReSvAm Te...PrIzNaVaM,No Po-DoBrE Da SpReM SeGa Na PyK HaReSvAm Te I StRaShNo SaJaLqVaM..Az i Ti Ne SmE EdIn Za DrYG