- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Тедо разбери ме ... липсваш ми!!!
В добавка мога да кажа само още едно нещо - Real life is better, или казано по друг начин - истинския живот е по-добър!![]()
Левски шампион але але!
Ем да напрайм една тема tedo_davis official toppic и там всичките му фенки да го объждат,да си разменят негови снимки и т.н.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
буахахахах.... тва е най-умното решение за сегаПървоначално написано от Lil` Bow Wow
![]()
![]()
![]()
Манееее....бива ли толкова глупави хора да има ее.....тцтц...тръгнали да ми въртят интернет ЛЮБОФФФ!?!?!??!Абе...Ели за тебе -нормално така...все пак 7ми клас си нали?!Гледай си изпитите сега....остави го този компютър и тоя Тедо намира....че направо почвам да се чудя...вие ли не сте добре...или аз просто падам от Венера ?!?!?
![]()
ne ne shta tova iskam prosto vsi4ko da spre - nali za tova za boga e suzdadeno "LS"?!Първоначално написано от Lil` Bow Wow
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
тедо нямам абсолютно нищо против тебе,НО си научи фенките да ти пишат на лс или на e-mail-a или и аз незнам какво.все пак форума се казва TEENPROBLEM,а не тедо,блайд,лейди бърт и незнам кой още...по вашата логика аз трябва да пускам теми постоянно за хората които харесвам от форума,но мисля че никой не го е*е кой харесвам и ми е симпатичен.то направо става безинтересно във тоя форум и все по-малко хора влизат защото постоянно се развиват някакви мелодрами тука.абе нали сме интелигентни хора..оф ядосах се направо
пипс zna4i vij sega - ti kazvash fen-ki ... az mu vikam prosto - glupava rabota.Ne za drugo - ne sam neshtoza koeto trqbva da se karat - 4e tova e samo FORUM!Nito sa me vijdali na jivo - nito sa si govorili s men.Ama da vi kaja mn. malko hora predpo4itat LS :P 4estno kazano az LS-to si go izpolzvam pove4e ama KOI DA ME 4UE ZA BOGA 4E ISKAM NA LS A NE DA MI OBSUJDAT JALKQ JIVOTEC VUV FORUMA ?
kakto kazah i predi - edno golqmo SORRY!na vsi4ki ot men.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ТОВА!
Това!Първоначално написано от amy lee
Това!Първоначално написано от Immortality_
Това!Първоначално написано от VirginPunk
Това!Първоначално написано от MaD_CaT*
и още много псувни им трябват на тъпите "влюбени" лапета из тоя форум !ся ако някой тъп модератор ми изтрие мнението , ще му *ба майката вече.много съм се постаралаПървоначално написано от пипс
![]()
LiNkiN4eTo
TO4NO TAKA.PAK SE NALAGA DA PISHA V CVETNI4KO SHTOTO MNOGO SE NERVIRAM
ISKAM DA KAJA NA VSI4KI KOITO IMAT DA MI KAZVAT NESHTO ILI VOUBHSTE ISKAT VRUZKA S MEN ILI DA ME PSUVAT KAKVOTO I DA E - ISKAM NA LS A NE TUKA VUV FORUMA VTRUSNALO MI E DA SI GLEDAM NICK-A ... PO 100 PATI SAM VI GO KAZVAL.AKO VIDQ OSHTE EDNA TEMA V KOQTO DA SE GOVORI ZA MEN - V SMISAL 4E NQKOI MI KAZVA 4E MI SE KEFI OBI4A ILI NEZNAM SI KVI TAM GLUPOSTI MOGA DAM U KAJA DA SI EBE MAIKATAVTRASNA MI VE4E!SHTE ME NAKARATE DA PSUVAM I AZ NA RED - NE MI PUKA VE4E SPRETE ZASHTO VSE TEDO_DAVIS ZASHTO TOI ZA BOGA?KAKYV E TOI ?4E TVA E PROSTO EDIN INTERNET- TUK LIUBOV NQMA LIUBOVTA E NA REAL!
*izkliu4vam CAPS LOCK-a iznerven i iz4ezvam s mrusna gas da si 4eta "ls"-ta.*
Admin-Coki:
Поради настояването на обсъжданата личност, темата ще бъде заключена.
Благодаря!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html