.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    В добавка мога да кажа само още едно нещо - Real life is better, или казано по друг начин - истинския живот е по-добър!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Ем да напрайм една тема tedo_davis official toppic и там всичките му фенки да го объждат,да си разменят негови снимки и т.н.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Ем да напрайм една тема tedo_davis official toppic и там всичките му фенки да го объждат,да си разменят негови снимки и т.н.
    буахахахах.... тва е най-умното решение за сега
    Манееее....бива ли толкова глупави хора да има ее.....тцтц...тръгнали да ми въртят интернет ЛЮБОФФФ!?!?!??!Абе...Ели за тебе -нормално така...все пак 7ми клас си нали?! Гледай си изпитите сега....остави го този компютър и тоя Тедо намира....че направо почвам да се чудя...вие ли не сте добре...или аз просто падам от Венера ?!?!?

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    ne ne shta tova iskam prosto vsi4ko da spre - nali za tova za boga e suzdadeno "LS"?!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

тедо нямам абсолютно нищо против тебе,НО си научи фенките да ти пишат на лс или на e-mail-a или и аз незнам какво.все пак форума се казва TEENPROBLEM,а не тедо,блайд,лейди бърт и незнам кой още...по вашата логика аз трябва да пускам теми постоянно за хората които харесвам от форума,но мисля че никой не го е*е кой харесвам и ми е симпатичен.то направо става безинтересно във тоя форум и все по-малко хора влизат защото постоянно се развиват някакви мелодрами тука.абе нали сме интелигентни хора..оф ядосах се направо

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    пипс zna4i vij sega - ti kazvash fen-ki ... az mu vikam prosto - glupava rabota.Ne za drugo - ne sam neshtoza koeto trqbva da se karat - 4e tova e samo FORUM!Nito sa me vijdali na jivo - nito sa si govorili s men.Ama da vi kaja mn. malko hora predpo4itat LS :P 4estno kazano az LS-to si go izpolzvam pove4e ama KOI DA ME 4UE ZA BOGA 4E ISKAM NA LS A NE DA MI OBSUJDAT JALKQ JIVOTEC VUV FORUMA ?
    kakto kazah i predi - edno golqmo SORRY!na vsi4ki ot men.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ТОВА!

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    О, и аз съм безнадеждно влюбен в него. Каква е тази тежка съдба, която ни го отнема. О, Боже мой, иде ми да ревна, не издържам вече, ще плачкаааааааааааам!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Тедо, как можа... разбивачо на сърца..
    Повече няма да ти проговоря
    O не, моля ви
    само такива неща недейте, че ще взема и аз да се присъединя към вас, и тогава....
    П.П. Абе тия не мислите ли че са неква тъпа мафия, решена на всичко, за да скъса нервите и на малкото останали нормални юзъри, след като всеки ден се появява някоя нова, сърцераздирателна тема за всеобщия любимец Тедо.
    Абе ей, ако още някой пусне подобна тема, почвам да ви псувам наред всичките на лична. Престанете подяволите
    по дяволите, файър, права си! СПРЕТЕ СЕ МАМКА МУ
    Това!

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    ve4e naistina 6te si rezna venite
    sy6to taka imam edin vypros kym adminite . nali uj tryabva seriozni temi da se pi6at... tova seriozna tema li e ? ( a i vsyaka druga svyrzana s tedo, lady i de a znam koi)
    i sega kato vsi4ki znayat, 4e ne e seriozna tema- za kvo ne ya iztriete...? men kakvo me e+e elito ili tedo ?
    i sled kato temata e neseriozna, zna4i useryt deto q e psunal ne e spazval pravilata ( za koi lo pyt )
    za6to ne gi bannete ili pone ne triete temite pone vednuj...?
    tozi forum za seir li e ili, za da pomaga na horata ?
    samo do nyakoq nervna kriza moga da opra...e t'va ve4e e teen problem... !!!
    Това!

Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААА
    ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААА
    ААААААААААААААААААААААААА АААА
    АБЕ ВИЕ Т*ПИ И МАЛО*МНИ ИДИОТИ ЗА ФО СТЕ
    ТОЛКО КУХИ И ПРОСТИ ЕЛИ ОФЦА ЗАСПАЛА
    НЕ ВИДЯ ЛИ ЧЕ ИМА ЕДИН ПРОЗОРЕЦ ПРАТИ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ
    НЕ СЕ ЛИ РАЗБРА ЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ
    ТЪПИТЕ ТИ ВИРТУАЛНИ ГАДЖЕТА Д**БА!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЕА И
    НЕДОРАСЛИ ПУБЕРИ КРАЙ АЗ СПИРАМ ДА ФЛИЗАМ
    АМА СЪФСЕМ СЕРИОЗНО ТОЯ ФОРУМ ДА НЕ Е ЗА 4
    ЧОВЕКА НАПРАЕН МАМКА МУ!!!
    Това!

Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    буахахахах.... тва е най-умното решение за сега
    Манееее....бива ли толкова глупави хора да има ее.....тцтц...тръгнали да ми въртят интернет ЛЮБОФФФ!?!?!??!Абе...Ели за тебе -нормално така...все пак 7ми клас си нали?! Гледай си изпитите сега....остави го този компютър и тоя Тедо намира....че направо почвам да се чудя...вие ли не сте добре...или аз просто падам от Венера ?!?
    Това!

Цитирай Първоначално написано от пипс
    тедо нямам абсолютно нищо против тебе,НО си научи фенките да ти пишат на лс или на e-mail-a или и аз незнам какво.все пак форума се казва TEENPROBLEM,а не тедо,блайд,лейди бърт и незнам кой още...по вашата логика аз трябва да пускам теми постоянно за хората които харесвам от форума,но мисля че никой не го е*е кой харесвам и ми е симпатичен.то направо става безинтересно във тоя форум и все по-малко хора влизат защото постоянно се развиват някакви мелодрами тука.абе нали сме интелигентни хора..оф ядосах се направо
    и още много псувни им трябват на тъпите "влюбени" лапета из тоя форум !ся ако някой тъп модератор ми изтрие мнението , ще му *ба майката вече.много съм се постарала

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    LiNkiN4eTo
    TO4NO TAKA.PAK SE NALAGA DA PISHA V CVETNI4KO SHTOTO MNOGO SE NERVIRAM
    ISKAM DA KAJA NA VSI4KI KOITO IMAT DA MI KAZVAT NESHTO ILI VOUBHSTE ISKAT VRUZKA S MEN ILI DA ME PSUVAT KAKVOTO I DA E - ISKAM NA LS A NE TUKA VUV FORUMA VTRUSNALO MI E DA SI GLEDAM NICK-A ... PO 100 PATI SAM VI GO KAZVAL.AKO VIDQ OSHTE EDNA TEMA V KOQTO DA SE GOVORI ZA MEN - V SMISAL 4E NQKOI MI KAZVA 4E MI SE KEFI OBI4A ILI NEZNAM SI KVI TAM GLUPOSTI MOGA DAM U KAJA DA SI EBE MAIKATAVTRASNA MI VE4E!SHTE ME NAKARATE DA PSUVAM I AZ NA RED - NE MI PUKA VE4E SPRETE ZASHTO VSE TEDO_DAVIS ZASHTO TOI ZA BOGA?KAKYV E TOI ?4E TVA E PROSTO EDIN INTERNET- TUK LIUBOV NQMA LIUBOVTA E NA REAL!
    *izkliu4vam CAPS LOCK-a iznerven i iz4ezvam s mrusna gas da si 4eta "ls"-ta.*
    Admin-Coki:

Поради настояването на обсъжданата личност, темата ще бъде заключена.
    Благодаря!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си