- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Модераторски групи
Ама наистина няма ли да спрат тея оплаквания? Преди оплавания, сега пак. Мисля, че положението много ама много се подобри. И аВеР4еТо и просто^аз^ф и БСГ изобщо всички си вършат много добре работата. Ако има повече модератори, ще им е по-лесно на всички, защото няма да е нужно да отделят толкова време на форума. Наистина форумът е голям и мога да си представя колко ли им е трудно. Аз затова мод в такъв форум не ставам(не че някой ме е заискал, ама се пак)
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Уоу, нямах предвид, че не си вършиш работата.Все пак има доста потребители, които желаят да станат модове, само заради "властта".Но никой не е казвал, че не си вършиш работата - просто мн потребители изявяват желание да бъдат модератори, защото, според тях, те са по-добри за това, но май че не осъзнават, че и те влизат под знаменателя "флуудър".Не го приемай като мазнене, но ти нито флуудиш, нито не изпълняваш задълженията си на модератор.Извинявай, ако си приела погрешно поста ми.Първоначално написано от aBeP4eTo
Peace
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Според мен трябва да се избере по един модератор за всеки раздел.Така за всеки от разделите ще има кой да се грижи и хем юзърите ще бъдат доволни,хем работата на модераторите значително ще се облекчи.![]()
Да, за всеки форум по един модераторПървоначално написано от Little_Black_Dress*again
вярно е, че ще са повечко модераторите, но пък става. А и какво го обсъждаме ние, все едно от нас зависи, трябва администраторите да си кажат думата :P
Така ще бъде твърде ограничено...имам предвид ако някой е мод. на "Цигарите и останалите неща" (примерно), където не се пише много, той за 15-20мин. ще оправи всичко и после...какво ще прави? Ще разглежда другите форуми, ще вижда неща, чакащи да бъдат модерирани, но...няма да може да ги пипне?Първоначално написано от NoEx
Кофти е така...
![]()
Е 10 глобални модератора ли да се направят?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Еми то са почти глобални, имат по 4-5 форума за модериранеПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
но съм съгласен с теб иначе :P
Предлагам аз да направя тема за още 4-5 модератора. Всеки, който иска да се кандинатира щще казва на мен и ще го вписвам в анкетата и юзърите с най-висок протент поткрепа, ще бъдат модератори и впоследствие настоящите модератори и админи ще решат кой на кой раздел ще е. Какво мислите?
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
devil4e,
не съм съгласен, ще ти кажа и защо. Защото ще се подкрепят приятелите, по близките. Примерно аз ако се кандидатирам за мен никой няма да гласува. Трябва да се избере някой, който има доста време, който има етично отшошение и не му е за правата, ами да помага. То е ясно, че ще се кандидатират някои личности и ще се гласува за тях, защото някой им се кефи, но това не трябва да е причина, да е модератор. И все пак пак казвам, нашият глас не значи нищо, администраторите си решават![]()
Добре друго предложение. Нека да пусна тема, в която всеки да каже дали ЩЕ се занимава СЕРИОЗНО с това и ако е да, да се събере един списък с тези хора и да се предостави лично на всички администратори. Така ще се всъчетаят нещата и ще е избран хем полезен човек, хем готов да се занимава поне по веднъж на ден.
Чао, Алекс!
Какво ще събере? Списък със 'съгласието' на хората от форума, които ги кефи? Пак е тъпо, решението трябва да си е на администраторите и единственото нещо, което може би трябва да се направи е да оставят майл адрес и всеки желаещ да си пусне "CV" (Curiculum Vitae май бешеПървоначално написано от devil4e
)
Аз говоря за тема, вкоято всеки, който иска да е мод ще се запише. Примерно темата ще я бъде 10 дена. Всеки, който иска, ще каже и защо трябва той да е мод и така..Първоначално написано от NoEx
Чао, Алекс!
Еми предложи на Цоки & Алекс и каквото кажат, това ще стане :PПървоначално написано от devil4e
♥ Devil4e сладко, това няма да се осъществи ако ще и 100 теми за нов модератор за пуснешПървоначално написано от devil4e
Аз преди възнамерявах да направя същото, но директно бях "клъцната" от админите
След това осъзнах, че ще е много глупаво ако избираме модовете по този начин! Контрол модератора решава кой е способен за модератор, а не ние
Човека си разбира от работата и резултатите са налице
Глупаво ще е ние да избираме като ще гласуваме по симпатия и накрая най-много вот може да има човек който не става за мод или който не иска или няма време за тази длъжност...не стават така нещата
И все пак мисля, че рано или късно ще има нов колега - въпрос на време
♥
Btw напълно съм съгласна с мненията на prosto^az^f до тук![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Когато имаме нужда от нови модератори - ще го обявим и имайте предвид че следим абсолютно всеки потребител и всеки доестоен за този пост ще бъде поканен товагава, когато имаме нижда от това. Бих насочил вниманието ви към другите раздели на сйата - за тях вече имаме нужда от вашата помощ и който би искал да помага за статиите, учителя, новините, албума или чата - може да се свърже с някой от екипа ни.
Алекс,Първоначално написано от alex
аз съм ти казал, че мога да поема нещата за чата. Само трябва да ми кажете какви са нещата за които трябва да се грижа и няма проблем :P Между другото може да се напишат малко статии за IRC, малко помощни файлове с командите и т.н![]()