- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко безмилостни са хората !
И аз това се питамПървоначално написано от Cyberdyne_101
Просто в тази тема става дума за животните.А има и друго-в един развит свят(поне както всички твърдят) и където се измислят всякви изобретения-чорапи със климатици и други такива глупости
,някои хора въобще не им пука за начина ,по който ще умъртвят животните!Не мисля,че е хуманно или аре,да зае*ем хуманното-дори не е нормално да се убива по тоя начин!!!И най-големият и свиреп звяр не заслужава!!Има си къде-къде по-безболезнени начини,но явно хората не им дреме за това,пука им само те да са добре
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
`Бах му ужаса! Това беше отвратително и направо НЕЧОВЕШКО! Що за хора могат да го правят това?! Режат им краката и после ги одират живи!
Неее, няма да си копувам такива дрехи.![]()
Ти явно не си на всеобщото мнение. Имаш право да си на каквото и мнение да е. Има все пак свобода на словото. Обаче каквото и да мислиш по въпроса, тази жестокост, която хората проявяват не е оправдана. Айде, кюфтетата да речем, изпълняват някаква жизненоважна функция, доставяйки чрез месото необходими вещества на организма и така оставаме здрави. Обаче кажи ми, освен заради тъпата гъзария, дрането на животните за кожите, има ли друго предназначение??? Защото аз мисля, че ще ми е ДОСТА ЛЕСНО до края на живота си да не нося дрехи от естествена кожа, докато ще ми е доста по-трудно да спра да ям месо. Но както казах по-горе - имаш право на каквото и да е мнение. Просто аз няма да му обърна внимание.Първоначално написано от Cyberdyne_101
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
аха ся разпраяте колко е неморално и
ужасно ама утре като ви сготвят ей тия същите
трупове и ви ги дадат да ядете няа се замислите
особено нали ебати....
отвратително е, затфа от година не ям месо,
пък фо остава за кожени дрехи или обуфки да нося![]()