- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение дали момчето е девствено
Zdraveite, zna4i ima edin takyv period v koito 4ast ot mom4etata(m/u 16-18 god) sa devstveni, a zna4itelna 4ast ot momi4etata ve4e ne sa (m/u 14-18 god)i iskam da vi pitam vas momi4eta ima li golqmo zna4enie za vas dali mom4eto koeto e s vas 6te mu e za pyrvi pyt?
ne,za mene nqma absolutno nikakvo zna4enie![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Emi ne osobeno,ama predpo4itam se pak da e po - opiten ot men![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
emi az kakto sam devtvena predpo4itam, mom4eto s koeto 6te sam 1viq pat da ne e.. ama po princip mislq, 4e 6te mi e po-dobre ako e po-opiten ot men..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
opredeleno predpo4itam da e po opiten no ako vseki razsajdava taka s koi 6te si napravi parviq pat mom4eto![]()
emi 4esno kazano ne daje 6te mi e mn sladursko ako na nego mu e za 1 patpone znam 4e 6te me zapomni. a pak ot druga strana 6te mi e qko da e opiten pone 6te znae kakvo kade i t.n. ;pp abe i dvete polojeniq si imat svoite + i -
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ami.......i az sam saglasna s drugite-sladursko 4e e o6te detsven,ama opita si e opit.....
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Дойдохме си на думата! Ама много ви знаят устичките като се появи тема на някой 19-20 годишен девственик...гордост било, нормално било...успокоявате го нали....а някой като каже истината (например аз) и после ходите да оплювате![]()
![]()
![]()
Фурнаджийски лопати!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Тъпо се получава, ако нито едни от двамата незна к'во да прави. Все пак яко негнете и..и просто си заспите...това ще е голям смях![]()
Ти ме разби тука ..... ако го напраят тва ще са супер злета ... И се пак момчета сме дайте да помогнем на пича. Човек не се отказвай кажи че си обещал на баба си или на майка си че няма да го правиш докато не се ожениш, но като си я видял колко е хубава и готина си решил да пренебрегнеш обещанието. Кажи и дано да нямаш нищо против че съм неопитен. Или и каже много се кефя когата момичето командва парада и прави всичко(само гледаи да не свършиш бързо щот тогава ще си проличи) успехПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
хубаво е момчето да е по-опитно и да ги разбира повече от момичето , но ако го обичам изобщо няма да ми попречи !!!!
Не няма особенно значение но е хубаво момчето да разбира повече от момичето щото иначе някак тъпо се получава
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
За мен няма никакво зна4ение дали е девствено мом4ето или не стига да знае какво прави.![]()
niama zna4enie,stiga mom4eto barzo da shva6ta
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Еми да не е некой къдет да пита "Къде ти е дупката"...хаха![]()
Да ти кажа мноо по-яко е по-бавно,щот накрая просто...Първоначално написано от kukli4ka_17
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
на мен ми беше по-яко като знаех че приятелят ми също е девствен защото чувството да знам че съм му първата ме успокояваше...пък и шанса да ти лепне венерическа болест не съществува![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
хаха true trueПървоначално написано от GeRyTo
![]()
При мен е така и нямам проблем с товаДаже ми е много приятно,че е така.
СъгласнаПървоначално написано от Chiana
Bring it on baby.. I taste good!
Първоначално написано от МаRi
+ 13546635Първоначално написано от Naughty-Girl
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
о не няма значение ако ищо не може ще го науча![]()
![]()
![]()
Зависи от момичето ... За някои иам значение , а за други не . Лично аз предпочитам до някъфе да беше по - опитен щото стана една излагация мани мани ... а от друга страна се радвам че бях първата щото знам че никой преид мен не го е пипал :P Както казах , зависи от момичето !
Първоначално написано от qbadabadu
Не.Няма значение,важни са чувствата това е най-важното!![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Има значение поне за мен, ако му е за пръв път за мен е много специално, че ще му бъда първата.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!