.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    qbadabadu
    Guest

Има ли значение дали момчето е девствено

Zdraveite, zna4i ima edin takyv period v koito 4ast ot mom4etata(m/u 16-18 god) sa devstveni, a zna4itelna 4ast ot momi4etata ve4e ne sa (m/u 14-18 god)i iskam da vi pitam vas momi4eta ima li golqmo zna4enie za vas dali mom4eto koeto e s vas 6te mu e za pyrvi pyt?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ne,za mene nqma absolutno nikakvo zna4enie
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Emi ne osobeno,ama predpo4itam se pak da e po - opiten ot men
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    emi az kakto sam devtvena predpo4itam, mom4eto s koeto 6te sam 1viq pat da ne e.. ama po princip mislq, 4e 6te mi e po-dobre ako e po-opiten ot men..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

opredeleno predpo4itam da e po opiten no ako vseki razsajdava taka s koi 6te si napravi parviq pat mom4eto

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    emi 4esno kazano ne daje 6te mi e mn sladursko ako na nego mu e za 1 pat pone znam 4e 6te me zapomni. a pak ot druga strana 6te mi e qko da e opiten pone 6te znae kakvo kade i t.n. ;pp abe i dvete polojeniq si imat svoite + i -
    HardC0re and BDSM forever

ami.......i az sam saglasna s drugite-sladursko 4e e o6te detsven,ama opita si e opit.....

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Дойдохме си на думата! Ама много ви знаят устичките като се появи тема на някой 19-20 годишен девственик...гордост било, нормално било...успокоявате го нали....а някой като каже истината (например аз) и после ходите да оплювате Фурнаджийски лопати!!!!
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Тъпо се получава, ако нито едни от двамата незна к'во да прави. Все пак яко негнете и..и просто си заспите...това ще е голям смях

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Тъпо се получава, ако нито едни от двамата незна к'во да прави. Все пак яко негнете и..и просто си заспите...това ще е голям смях
    Ти ме разби тука ..... ако го напраят тва ще са супер злета ... И се пак момчета сме дайте да помогнем на пича. Човек не се отказвай кажи че си обещал на баба си или на майка си че няма да го правиш докато не се ожениш, но като си я видял колко е хубава и готина си решил да пренебрегнеш обещанието. Кажи и дано да нямаш нищо против че съм неопитен. Или и каже много се кефя когата момичето командва парада и прави всичко(само гледаи да не свършиш бързо щот тогава ще си проличи) успех
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    хубаво е момчето да е по-опитно и да ги разбира повече от момичето , но ако го обичам изобщо няма да ми попречи !!!!

Не няма особенно значение но е хубаво момчето да разбира повече от момичето щото иначе някак тъпо се получава
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

За мен няма никакво зна4ение дали е девствено мом4ето или не стига да знае какво прави.

niama zna4enie,stiga mom4eto barzo da shva6ta
    Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!

Еми да не е некой къдет да пита "Къде ти е дупката"...хаха
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka_17
    niama zna4enie,stiga mom4eto barzo da shva6ta
    Да ти кажа мноо по-яко е по-бавно,щот накрая просто...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    Пловдив
    на мен ми беше по-яко като знаех че приятелят ми също е девствен защото чувството да знам че съм му първата ме успокояваше...пък и шанса да ти лепне венерическа болест не съществува
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    Emi ne osobeno,ama predpo4itam se pak da e po - opiten ot men

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Дойдохме си на думата! Ама много ви знаят устичките като се появи тема на някой 19-20 годишен девственик...гордост било, нормално било...успокоявате го нали....а някой като каже истината (например аз) и после ходите да оплювате Фурнаджийски лопати!!!!
    хаха true true

При мен е така и нямам проблем с това Даже ми е много приятно,че е така.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    emi 4esno kazano ne daje 6te mi e mn sladursko ako na nego mu e za 1 pat pone znam 4e 6te me zapomni. a pak ot druga strana 6te mi e qko da e opiten pone 6te znae kakvo kade i t.n. ;pp abe i dvete polojeniq si imat svoite + i -
    Съгласна
    Bring it on baby.. I taste good!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от МаRi
    За мен няма никакво зна4ение дали е девствено мом4ето или не стига да знае какво прави.
    Цитирай Първоначално написано от Naughty-Girl
    Не няма особенно значение но е хубаво момчето да разбира повече от момичето щото иначе някак тъпо се получава
    + 13546635
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    о не няма значение ако ищо не може ще го науча

Зависи от момичето ... За някои иам значение , а за други не . Лично аз предпочитам до някъфе да беше по - опитен щото стана една излагация мани мани ... а от друга страна се радвам че бях първата щото знам че никой преид мен не го е пипал :P Както казах , зависи от момичето !

Re: Ima li zna4enie (za momi4etata)

Цитирай Първоначално написано от qbadabadu
    Zdraveite, zna4i ima edin takyv period v koito 4ast ot mom4etata(m/u 16-18 god) sa devstveni, a zna4itelna 4ast ot momi4etata ve4e ne sa (m/u 14-18 god)i iskam da vi pitam vas momi4eta ima li golqmo zna4enie za vas dali mom4eto koeto e s vas 6te mu e za pyrvi pyt?

Не.Няма значение,важни са чувствата това е най-важното!
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Съгласна
    +3829168

Повече от фен
    Има значение поне за мен, ако му е за пръв път за мен е много специално, че ще му бъда първата.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си