- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение дали момчето е девствено
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аууууу малииииии, зайко байкооо, скок подскок, скок подскок, как да няма значение бе ... значение винаги има ... аз много обичам малки, девствени, палави момченца ... пазете се момченца, че другия месец наближава и Зайко Байко се уволнява ... и ще има ПАДНИИИИ, СТАНИИИИ, ПАДНИИИИ, СТАНИИИИИ - строева подготовка.
време зайко да ви покаже
как се ебе мъжко дупе дествено
загорял войнишки пишур
как ще го бодне![]()
няма нищо лошо да си дествен
нали ти се яхват и те опъват
какво толкова се пита за това
ако не искаш да правиш секс
с дествен намери си някой който не е
ебахти драмата се разиграва![]()
за мен пък няма никакво значение ...
според мен ако ще го ползваш за отварачка няма значение ,ако искаш да го запомниш обаче и той теб завинаги,е хубаво когато и двамата сте девствени...аз лично така разсъждавам..![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
еми с девствено момиче,елементарно УотсънПървоначално написано от Sssssexy{P}Baby
spored men nqma golqmo zna4enie...stiga da se haresvate i obi4ate dostatu4no![]()
Какви излагации са станали, я разкажи, че ми стана интересноПървоначално написано от Dark_Angel_F
И аз съм като колегата който се нервира, че не му обръщат внимание, таман да знам от какви грешки да се паза![]()
Еми зависи ако понятие си няма за секс , да има значение , но ако си знае всичко и не е някаф некомпетентен на тема секс няма проблем (:
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Скии ся батенце.... един много хуу беше казал - Фурнаджииски лопати...
Смисал: приказват, точат се, снимчици, телца това онова ама и те са дествени бене ги слушай до 19 год вазраст са масово дествени.... и като казвам дествени имам предвид морално....
и психически
че са се ебали ебали са се.... ама ко са научили от някоя пияна вечер в морската градина а?
не е важно коко различни са те минали или си минал, важно е да е продължително с един и същи човек... тогава се научава
а тия лапета, щото с извинение момичета на 14-16 са лапета за мен спат с някой и бягат или в най-често срещания случай ги ... и бягамеи ко са научили от някой дето е пил 3 големи и не е намерил грам забележка в нея, До сутринта ест
така че не мисли какво ще си помислят и дали нещо си там.... не мислят бе, ебат се