.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    хубаво е момчето да е по-опитно и да ги разбира повече от момичето , но ако го обичам изобщо няма да ми попречи !!!!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Аууууу малииииии, зайко байкооо, скок подскок, скок подскок, как да няма значение бе ... значение винаги има ... аз много обичам малки, девствени, палави момченца ... пазете се момченца, че другия месец наближава и Зайко Байко се уволнява ... и ще има ПАДНИИИИ, СТАНИИИИ, ПАДНИИИИ, СТАНИИИИИ - строева подготовка.

време зайко да ви покаже
    как се ебе мъжко дупе дествено
    загорял войнишки пишур
    как ще го бодне

няма нищо лошо да си дествен
    нали ти се яхват и те опъват
    какво толкова се пита за това
    ако не искаш да правиш секс
    с дествен намери си някой който не е
    ебахти драмата се разиграва

за мен пък няма никакво значение ...

Град
    Пловдив
    според мен ако ще го ползваш за отварачка няма значение ,ако искаш да го запомниш обаче и той теб завинаги,е хубаво когато и двамата сте девствени...аз лично така разсъждавам..
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    emi 4esno kazano ne daje 6te mi e mn sladursko ako na nego mu e za 1 pat pone znam 4e 6te me zapomni. a pak ot druga strana 6te mi e qko da e opiten pone 6te znae kakvo kade i t.n. ;pp abe i dvete polojeniq si imat svoite + i -
    agree

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sssssexy{P}Baby
    opredeleno predpo4itam da e po opiten no ako vseki razsajdava taka s koi 6te si napravi parviq pat mom4eto
    еми с девствено момиче,елементарно Уотсън

...

spored men nqma golqmo zna4enie...stiga da se haresvate i obi4ate dostatu4no

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Зависи от момичето ... За някои иам значение , а за други не . Лично аз предпочитам до някъфе да беше по - опитен щото стана една излагация мани мани ... а от друга страна се радвам че бях първата щото знам че никой преид мен не го е пипал :P Както казах , зависи от момичето !
    Какви излагации са станали, я разкажи, че ми стана интересно
    И аз съм като колегата който се нервира, че не му обръщат внимание, таман да знам от какви грешки да се паза

Еми зависи ако понятие си няма за секс , да има значение , но ако си знае всичко и не е някаф некомпетентен на тема секс няма проблем (:
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Скии ся батенце.... един много хуу беше казал - Фурнаджииски лопати...
    Смисал: приказват, точат се, снимчици, телца това онова ама и те са дествени бе не ги слушай до 19 год вазраст са масово дествени.... и като казвам дествени имам предвид морално.... и психически че са се ебали ебали са се.... ама ко са научили от някоя пияна вечер в морската градина а?
    не е важно коко различни са те минали или си минал, важно е да е продължително с един и същи човек... тогава се научава
    а тия лапета, щото с извинение момичета на 14-16 са лапета за мен спат с някой и бягат или в най-често срещания случай ги ... и бягаме и ко са научили от някой дето е пил 3 големи и не е намерил грам забележка в нея, До сутринта ест така че не мисли какво ще си помислят и дали нещо си там.... не мислят бе, ебат се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си