.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

zadyljitelno li e ako pu6i6 cigari ot 1 mesec da svikne6?

kajete kakvo mislite :}

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Зависи от човека според мене.Има някои дето няят воля и за 2 седмици стаат пушачи,има хора дет пушат 2 години и кат кажат спирам,спират.
    Има разлика между тфа да свикниш и да се пристрастиш.Аз например съм свикнал с тях,кефи ме да си пуша ама не съм пристрастен.(хаха сички така казваме)

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    xm naistina ima razlika ot tova do kolko 4ovek ima volq i jelanie da pu6i. 1 mesec ne e mnogo vreme a i ne e trudno da se otkajat cigarite ot ednomese4en pu6a4.. zavisi ot volqta pak kazvam a i ot tova dali 6te se izku6ava6 posle i t.n. az naprimer taka kato pu6ix 1 mesec posle se probvah da gi otkaja. za otkazvaneto lesno ama mn se izku6avah da si drapna pak i t.n. i pak po4nax
    HardC0re and BDSM forever

zrebeca
    Guest
    освен че не е здравословно вече не е и модерно да се пуши а и е западащ бизнес ! та за един месец почти неможеш да се пристрастиш освен ако не пушиш по 5 цигари на ден и повече така че ти препоръчвам да ги спираш от сега щото после всички ги отказват , но от утре !!!

Xexe mi spored mene ako pu6i6 1mesec normalno mnoo qsno 4e nema mnoo lesno da moje6 da spre6
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    София
    Много ясно че НЕ. За 2 седмици неможеш да се научиш да държиш цигарата, а ти искаш да се пристрастиш. Дори който пущи от 4 месеца пак неможе да ми каже че е пристрастен.

за толкожа малко време неможеш да се пристрастиш.Аз лично сам отказвала цигарите 2 пъти и пак пуша и нр защото няма жоля да не пуша изобшщто ами шот си ме кефи кат сам с компания да дръпна няколко пъти,но тва не ме прави пушач!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ми гледай ся:аз пуших през цялата учебна година и сега не пуша просто спрях и не ми се пуши в смисъл не се бях пристрастила за толкова време тъй че за един месец спокс...но щом си решила спирай навреме
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    ch.city
    Ми....аз точно за 1 месец го направих тва...
    и не съм се пристрастил...да не говорим колко пушех на ден
    важното е ,че после като ги спрях нищо ми нямаше...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    ne.az sym takyv chovek pone-pu6a samo ako ima zashto i s kogo.inache za kvo mi e-ne sym pristrastena

Guest
    НЕ!Аз пуша от две години,пък не съм свикнала-мога да пуша,мога и да не пуша.Не изпитвам необходимост.Двете ми баби само за компания са пушили цял живот и никога не са свикнали.Но майка ми е свикнала и е на две кутии на ден...
    Младият органозъм трудно става зависим от цигарите.Повечето се правят на страстните пушачи от гъзария...

Фен
    Град
    sofia
    ne twa e super otnositelno.zavisi ot organizma.vseki organizum e razli4en taka 4e vseki svikva za razli4en period ot vreme!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си