- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "АТАКА"
"АТАКА" е на 4-то място. Радвате ли се, че най-после някой ще влезе (може би) в парламента, който да е срещу турците в парламента и всяквите малцинства в България !?
Стига бе!!! За кво ти е тоя бастун пробит. Кво толкова ще направи. Говори за циганите и тва е, а сега даже е с 7%!!! Влезнал е в парламента - лошоооо.
Ударен бе звучен шамар на властта. Да видим сега кой ще ни управлява.![]()
Левски шампион але але!
ne,ne se radvam![]()
![]()
kvo protiv turcite v parlamenta?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
fanatikkk![]()
![]()
s toziv parlamenta ni6to hubavo
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
Не ми пукаааааа !!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ami.... 6tom iam turci v parlamenta 6to i nacionalisti da nyama
to ina4e 6te6e da e gavra,... da ima turci i evroromi na vhoda i vyv parlamenta i da nyama istinski bylgari...!!!
ne sym rasist(ka)...![]()
we'll die alone like a stone ^^
Разбира се, че не се радвам.
Пълен хаос, и голяма крачка назад.
Give me your best shot motherfucker!
определеноПървоначално написано от fire_of_satan
щот ако тея малцинства се разбунтуват ния можем да сме потърпевшите![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ne se radvam. Tezi hora sa nacionalisti...razbiram da sa patrioti, ama te sa nacionalisti! Za men sa 4isto olicetvorenie na Hitler. Sega vsi4ki cigani 6te se razbuntuvat, strua mi se polojenieto izob6to nqma da e cvetu6to! S risk da stane malko preuveli4eno tova, koeto kazvam ni6to 4udno da se stigne do grajdanska voina.
Na vsi4koto otgore tezi besepari vleznaha v parlamenta! Neznam s kakvo sa go zaslujili.
Be happy,that's my secret
I az ne se radvamVse pak prioritetite na edna koaliciq ne biva da badat sre6tu malcinstvata v Balgaria,a ZA vsi4ki grajdani na Balgariq!!!Mnogo protiv "Ataka "sam a i ne obi4am rasovata diskreminaciq,za men 4ove6kata du6a e vajnata
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Значи когато циганите не си плашщат тока,а им го опрощава ДПС,НИЕ нищо не правим.А те сега щели да се разбунтуват,ами да се бонтуват.Значи може да има партия на цигани и турци а ние....Писна ми от тях.Радвам се,че има човек като Волен Сидеров.Не съм расистка имам приятели турци и цигани(малко са),но това не ми пречи да искам България да е Българска.
раздвам се. много при това. трябва да има хора, които да дишат във врата на онази гнусна сган, дето ни управлява. трябва да има човек, който да се противопостави на всичките тези безумия. България принадлежи на българите! не на турците, не на мангалите, не на американците. България принадлежи на нас. достатъчно време малцинствата паразитираха на нашия гръб, живееха за наша сметка (циганите). крайно време е нещата да се променят. абсолютно подкрепям Волен Сидеров и компания.
плюя на масовите медии, които казаха всички тези глупости по адрес на АТАКА. яд ги е, защото ако АТАКА успее да се наложи, всичките им мизерии ще лъснат.
твърдо съм зад тази организация. жалко, че не мога да гласувам.
untoten
ебати, мързи ме дори да си влезем у акунту...
Много против имам циганите и турците в парламента!!!miloto_girl-4e
Винаги ще имам против!Неможе България да се управлява от цигани и турци...Аз съм българка и при това голяма националистка!
Радвам се ,че АТАКА влизат от цялото си сърце,точно за това днес отидох и дадох гласа си за тях...
Ама ,моля ви се,не превръщайте сега форума във караница.Всеки си има право на мнение.Нека само изразяваме мнения,а не критики![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Писна ми от гурливи и неграмотни роми,които претендират за права за малцинствата!!!Хубаво е да си националист,защото не се успява когато само ближеш задника на тоя и на ония!
Това е България,а не Мангалия!
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
rovih se iz novinite, za da razbera kak sa protekli izborite... i dopadnah na slednoto :
http://www.novinar.net/main.php?act=...mater=MTY0MTs3
i napravo sym 6okirana...
Автобуси с роми обикаляха в няколко града избирателните секции с желание да гласуват с временни удостоверения.
ne moje da byde... s takiva akcii sami razlaivat ku4etata... nali uj stava vypros za demokracia, iziskvat edni i sy6ti prava, a se gavryat sys zakonite...
tova e sramota...![]()
we'll die alone like a stone ^^
Hitler rises from the dead ! Hail Siderov !
Не мога да разбера как може да има хора, които да ми вярват на тоз психически болен човек ? Ае вий с промити мозъци ли сте ? Наистина ли си мислите, че ще направи нещо там в парламента ? Наистина ли сте толва наивни за да си помислите, че ще оправи проблема с малцинствата в България. Силно се съмнявам. Убеден съм, че ще си стои там на столчето и ще е като някой мишка. Просто още едно гърло за хранене. Още 5 кебапчета. Дори и да повдигне въпроса с циганите, то няма да погледнат насериозно. Проблема с циганите трябва да се реши тихо и смъртоносно.![]()
А майкооо КОЛКО СТЕ ЗЛЕ! Прочетете от литературата му бе тъпаци! СИДЕРОВ Е ВЕЛИК!
ujas!"Ataka" sa fa6isti i te nqma da imat koi znae kakuv glas,za6toto 6te sa 20 4oveka,ama 6te suzdavat goleeemi problemi,6te sporqt,votove na nedoverie...prosto 6te se gubi stra6no mnogo vreme.Prosto nqmam dumi.
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
"Национално Обединение Атака" е 4-та парламентарна сила на тези избори, която има повече гласове от всички "десни" партии.
Партията на Сидеров, ще играе роля в парламента, тъй като те ще могат да обявяват пред българския народ своите позиции и своите проекти, което ще им допринесе страшно много привърженици.
И това означава, че на следващите избори(които може да са и предсрочни), Ако българското корумпирано правителство не започне да разглежда отблизо проблемите на обикновените граждани, АТАКА ще бъде водеща сила в политическия живот на България.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Незнам кой какъв глас ще има,ама аз видях снощи на пресконференцията как всички се насраха...Видях как незнаеха какво да кажат...Всички са учудени и наричат АТАКА-Явление.Струва ми се доста голямо явление![]()
Тоя там от "Атака" Волен Сидеров ли е, не го знам е луд!Тоя е изперкал!Но това за циганите и турците малко или много ми хареса!Обаче аз твърдо съм си за ОДС, ако не те-НДСВ!Няма да понеса, обаче червените болкучаци-комунистите!Влезнат ли те на власт за 1 год. ше излезнат!Знаете ли що???!!Щото съм снайперистка и ше ги гърмя един по един до кат не спрат да се гърчат!Майтап нема- Стрелкиня съм!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
No toi nqma da izbiva ciganite i turcite.Ot saita mu pro4etoh,,da se napravi narodno opyl4enie sre6tu ciganskite bandi,koito TERORIZIRAT naselenieto po stranata''.Zatova mislq,4e ne e uda4no da go sravnqvame s Hitler.Toi iska da se spravi s ciganskata prestypnost.
Ne e vajno kakvo si napravil,a kakvo ne si.
Първо на първо- не им го опрощава ДПС, а вички партии. Много е лесно да се говори против циганите, против парламента и против политиците. Много е лесно да си опозиция, особено радикална.Значи когато циганите не си плашщат тока,а им го опрощава ДПС,НИЕ нищо не правим.А те сега щели да се разбунтуват,ами да се бонтуват.Значи може да има партия на цигани и турци а ние....Писна ми от тях.Радвам се,че има човек като Волен СидеровНо проблемите са там и вместо да се крещи , че България трябвало да бъде българска, трябва да се направи нещо, а не да се критикува.
Проблем с циганите има , но решението му не е "Атака". Нито Волен Сидеров, нито Хитлер. Нека помислим само- България се опитва да влезе в Европейския съюз. Те казват, че първо трябва да си решим проблемите с малцинствата. Тях не ги ебе дали циганите си плащат тока или не, а искат да са интегрирани. Какво биха могли да направят политиците срещу това. Едно радикално решение би ни отдалечило на векове от всякаква евроинтеграция,от всякакво политически и икономическо и обществено развитие,а на този етап това е най- важната цел на България.
Истина е, че ромите имат повече права, истина е, че това е нарушение на конститицията. Но да "ги правим на сапун" определено не е решение.
![]()
Все едно слушам 5 годишно хлапе. Не харесвам Доган или ромските партии, но помисли си само до какво би довело едно бунтуване на ромите. Мислиш ли, че ще доведе до нещо добро??? Или правителството да организира скинарска армия и да ги разпрати по райони... Господи, живеем в 21 век, това е абсурдно- това е геноцид, престъпление срещу човечеството. Много е незряло да се мисли, че един подобен абсурд би решил проблемите на България.А те сега щели да се разбунтуват,ами да се бонтуват.Значи може да има партия на цигани и турци а ние
Влизането на атака в парламента не е просто явление- това е страшно.
Не искам да си мисля какво би станало с България ако този луд участва в управлението на страната.
Някои от идеите му са добри, но утопични , нереални. Дори и да има начин да се постигне "България за българите, това определено не е неговият.
![]()
Българска раса няма. Има български граждани, хора, родени в България и с българско самосъзнание. Целите на България не са изтребване на малцинствата и обявяване на воина на Европа- а етническа търпимост (от страна както на българите, така и на българските малцинства) и Eвроинтеграция. И е много жалко, че 400000 българи не могат да го разберат![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Кой каквото иска да говориАз бях и съм твърдо за "Атака". Някой да изскочи с по-радикални идеи, а не с отвлечените и изтъркани клишета на политическата ни "класа" и веднага го наричат луд. Трябва малко по-твърда ръка
Стига лигавщини
![]()