- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "АТАКА"
Izvinqvam se za glupaviq vapros oba4e az nqmah vazmojnost da sledq predizbornata kampaniq za6toto ne sam v bg i ne sam v 4as mnogo bihte li mi razkazali nakratko za tazi parti i propagandata i t.nmersi
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
http://www.atakabg.com/
Разгледай и форума.
Абе луди ли сте?Тия АТАКА Могат да доведат то гражданска война ега ти!?!?!?
Как да съм доволна?
И те с 23 мандата?!Ужас.И имат трибуна,от която да говорят и да се излагаме пред цял свят.
Тоя Сидеров къде е тръгнал да се мери с Иван Костов, Надежда Михайлова, Мозер, Доган като тия хора от близо 10 години управляват България, а тоя има някво тъпо предаване дето е 10минути по тая забутана телевизия СКАТ.
И кой гласува за тоя?Някакви скинари и крайни националисти, който мислят само за тая "чиста" раса.
Вижте...не искам и Евророма да управляват, но те няма да правят тия глупости, на които са способни АТАКА.
Не мога и да проумея как така българите се ограничиха до там, че на първо място да са БСП ОТНОВО... а на четвърто атака...
Надявах се всички изперкали пенсионери комунисти да са измрели вече и да има ново начало за нас, а не да се връщаме 50 години назад.
Разочарована съм и възмутена!
Българите нямат принципи, искания, които да показват и изказват ясно.
А пък и 55% негласували?!?!
Това е достатъчно показателно
в топла нощ през юли
кфо да ти кажа
Атака или БСП са най-лошото което може да ни се случи!
БСП няма кфо да ги коментирам те и да дойдат на власт няма да управляват дълго щото просто тая социалистическа система няма бъдеще!
Атака...хубаво циганите ще ги прайм на луди ама аз не искам Хитлер.Тоя Болен Сидеров за къф се мисли и както казаха другите много е възможно да се стигне до гражданска война!Абе тфа е националистическа партия, много ще е лошо ако и тя ни управлява!
Така че аз подкрепям само десните партии и никой друг!
Коя литература???!!!Тая дето хората си бършат г*зовете в тоалетната след като се изходят?!Ти като си много добре, що влизаш във форума, ами не ходиш да почиваш някъде на Хаваите!Айде бегай се оправи и тогава ни казвай колко сме зле или тъпи!Ама докато пишеш такива глупости и вярваш в тях няма и до Каспичан да стигнеш!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Човека има предвид да прочетеш книгите, написани от Волен Сидеров, а може и да научиш нещо. Спирам участието си по темата, поради силната ми пристрастност (към коя партия си е мой проблем), която ще ми доведе само загуба на време!Първоначално написано от Tedi_sheep
![]()
Левски шампион але але!
Ooooo я по-спокойно хора.Не ставайте истерични.Първо държа да отбележа,че аз не го подкрепям тоя,но ще ви изложа мойта философия.Спомнете си редица случаи:първо неплатените сметки за ток на ромите,как същите свиха цял вагон от влакова композиция със скраб,за това как 80 мангала са нахлули на абитурентската вечер на едно момче и са пребили всички,мисля че един професор умря по-късно.А най-показателния случай за мен е когато 100 мангала щурмуваха бившо военно поделение което е настоящ склад за оръжие.Свили са сума ти калашници.Нещо да ми кажете за тоя слуай,това е открита атака срещу най-висшата форма на власт в една държава.Май някой се готви за гражданска война много преди изборите.Сидеров вероятно наистина е луд,но не го приемайте толкова сериозно колкото звучат идеите му.Приемете го просто като инструмент, той и тези около него ще са очевидния израз в парламента ,на онова което става в обществото.Просто може да извадим късмет и да съсипем едно зло с друго и когато изчезнат нахални,безнаказани мангали ще изчезнат и такива като Сидеров.Още повече вие как предлагате да се действа по случаи като тези за които споменах.С "евроинтеграция" , я стига бе.Как ще го интегрираш тоя като той живее в 15в. Имаше експеримент преди години в накоя община - даваха панелки на мангали да живеят.Така след няколко месеца - стъкла и врати няма, в апартаментите се пали огън, всички легла и метални неща на вторични,че са къртили стени за арматурата няма да говоря.На някой мазен европедал му е лесно да ми говори за интеграция от 2000 километра, ама преди години като бяха се изнесли няква група мангали в Холандия(за тва не съм сигурен дали беше точно там) побързаха да ни ги утикат обратно и ореваха света за 20 мангала.Държа също да отбележа, че не съм расист.Не ми пука ако ще и лилав да е,въпросът е в това което върши!!!
Сидеров просто определено привлече внимание и вече никой не може да си заравя главата в пясъка и да казва че такъв проблем няма. Аз не казвам, че трябва да ги избием, а че е крайно време те и другите индиянци в тая държава да разберат какво е власт , закони и че ако се налага властта се упражнява и с крайни средства
![]()
![]()
It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!
Е КАК НЯМА ДА СЕ РАДВАМ ?! Тази турска и циганска сган превзеха България! В Родобите жив БЪЛГАРИН НЯМА, САМО ТУРЦИ! Превземат ни отвсякъде! Жалко че толкова малко процента имаше АТАКА! България трябва да бъде спасена, ако ще кръв да се лее и цигани да мрат! А Циганите колко Българи са избили и ограбили вие просто си нямате представа! И Това всичкото го правят безнаказано... Вие мислите ли, че ако не си плащате ток/вода/данък на апартамента няма утре да дойдат и да ви изхвърлят! А Ромите нищо не плащат и правят каквото си искат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И още нещо от мен(аз съм този горе)
http://www.dnes.bg/article.php?id=9423
Вижте това и ми кажете не искате ли всички мангали да изчезнат! 'Щото навсякъде в Европа ни мислят за МАНГАЛИ и за ТУРЦИ и за НЕГРИ!!! С колко хора съм говорил по интернет и онези ме убеждават, че съм БИЛ ЧЕРЕН НЕГЪР, аз съм СВРЪХ БЯЛ И ДОРИ КОСАТА МИ Е ЖЪЛТА КАТО ЕЙ ТИЯЧОВЕЧЕТА(Т'ва не е естествено де), А ОНИЯ ЩЕ МИ ГОВОРЯТ, ЧЕ СЪМ БИЛ МАНГАЛ!!! Имаше един сайт, ама не се сещам, в него има МНОГО такива статии за "БЪЛГАРИ" , а някакви беззъби цигани...
Установила съм, че с циганите интеграция не може да се прави. Вижте из Европа какво става с тях. Да сте чули, че някъде циганите не живеят компактно и че са средна класа? Не съм съгласна с методите на Сидеров, нито с радикалните идеи изобщо, но очевидно циганите изискват по-специален тип интеграция, а за това какъв трябва да е той е нужна доста сериозна дискусия.
Относно Сидеров. Дилов много добре си го каза, че тоя човек не трябва да се демонизира от медиите. Това само ще го насъска още повече. Моето мнение (подкрепено с доказателства, които лесно можете да намерите в листите на партията) е, че Сидеров е марионетка на бившите ченгета (считай агенти на ДС), които просто искат да установят по-лесна среда за далаваерите си, тъй като очевидно в ЕС такива не може да се правят.
Иначе, ако има управление на БСП пак нищо чудно да дойдат други хора от бившия репресивен апарат, които да ни докарат до същото дередже, което и Сидеров иска.
Също така е интересно е да се позамислим относно възможността Сидеров да стане премиер след едни предсрочни избори и дали ще се задържи по-дълго от 3 месеца.
в топла нощ през юли
Защо си мислите, че БСП значи комунизъм на власт? Комунизъм, в оня му вид от преди 1989г. е невъзможно да има, която и партия да управлява. БСП е една реформирана и променена партия, която не е била на власт от 8 години. Защо да не и бъде даден шанс? Аз лично, както и много мои приятели, пуснахме гласа си за БСП. Това означава, че не само бабичките гласуват за БСП. Атака е ужас. Тези хора могат да създадат огромни проблеми в парламента и много, ама страшно много да ни изложат пред света.
Искам да попитам тези, които подкрепят Костов, Софиянски, Михайлова. Защо след като са толкова добри според вас, стигнаха до това разцепление? Разделиха силния СДС на 3 части от ламтеж за власт. Обиждаха се и се наричаха какви ли не. Такива непостоянни хора ли трябва да управляват според вас? И нещо друго. Не знам колко от вас помнят начина, по който СДС взе властта през 1997 г. Аз обаче помня-с барикади, с потрошаване на парламента, със заплахи, че ще се лее кръв. Именно за да се избегне тогава гражданската война покойния г-н Николай Добрев върна мандата на БСП. И това всички го признаха за голяма и справедлива постъпка на г-н Добрев? Искам също да ви попитам за президента. Георги Първанов също бе излъчен от БСП. За тези, които не знаят, той беше председател на ВС на БСП, точно след напускането на Жан Виденов. Е, толкова ли е лош? Или може би не сте доволни от президента? На запад го харесват, вие не го ли хаерсвате? Само заради тома, че е от БСП... а не съм съгласен. Мислете малко по-рационално. Въпреки, че българинът доказа, че не е рационалномислещо същество щом позволи такива като Атака д влязат в парламента. Те са истинската заплаха, не БСП. Атака наистина зловещо прилича на тоталитарна партия.
Тъй като разполагам с официалнни данни от 3 секции в Карнобат, мога да кажа, че от тези секции 17% бяха гласували за "Атака"... Когато разбрах това бях ужасена. Най-много ме изненада това, че и млади хора са гласували за нея. Аз лично съм просто ужасена.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
тоя сидеров е някъв противен
психично болен нацист, който няма
място в парламента. а НЕДАЙ СИ БОЖЕ
управлява тая държава аз автоматично
се изнасям. направо съм ужасена..
някви измислени 'атака' пръкнали се
от небето, ше идват тука и ше се
разпореждат с живота на хората!?
тоя само като го слушах вчера по
бТВ, само по държанието му можеш
да разбереш, че е в лекарския
смисъл на думата - болен.
не че съм за циганите, не ги защитавам
но представете си че тоя фифи перото
дойде на власт ....?! аз съм против
нато и секфи там шитс, но как ше
гледа света на нас !?
ше гледат на нас като на ДИВАЦИ,
или МАЙМУНКИ, които ходят още по
дърветата. не е този начина циганите
да се евроинтегрират.
а и още нещо. представете си пак,
че тоя кукувец дойде на власт,
тука ше има гражданска война, не
се ли сещате (говоря за 'националистчетата'
ф тая тема) ? ще има много, много
пострадали, и това няма да са
циганите, ами и самите българи,
невинни хора!
позамислете се малко, преди да
се кефите на такива измислени
фашистски партии![]()
Абсолютно подкрепям Кучка.
Най-важното в момента е да бъде избегната гражданска война.
Не съм сигурен, ама май вие сте лудитеСамонадъхвате се, говорите глупости и ставате смешни. Първо вижте какво ще свърши "Атака" и после говорете
Стига с тия агенти, стига с тая ДС...
И аз така смятам да направя.Спирам участието си по темата, поради силната ми пристрастност (към коя партия си е мой проблем), която ще ми доведе само загуба на време!
И понеже усещам какво си мислят някои индивиди, аз ще им кажаНАЦИОНАЛИЗЪМ НЕ Е МРЪСНА ДУМА
![]()
правилно!Абе луди ли сте?Тия АТАКА Могат да доведат то гражданска война ега ти!?!?!?
Как да съм доволна?
И те с 23 мандата?!Ужас.И имат трибуна,от която да говорят и да се излагаме пред цял свят.
Тоя Сидеров къде е тръгнал да се мери с Иван Костов, Надежда Михайлова, Мозер, Доган като тия хора от близо 10 години управляват България, а тоя има някво тъпо предаване дето е 10минути по тая забутана телевизия СКАТ.
И кой гласува за тоя?Някакви скинари и крайни националисти, който мислят само за тая "чиста" раса.
Вижте...не искам и Евророма да управляват, но те няма да правят тия глупости, на които са способни АТАКА.
Не мога и да проумея как така българите се ограничиха до там, че на първо място да са БСП ОТНОВО... а на четвърто атака...
Надявах се всички изперкали пенсионери комунисти да са измрели вече и да има ново начало за нас, а не да се връщаме 50 години назад.
Разочарована съм и възмутена!
Българите нямат принципи, искания, които да показват и изказват ясно.
А пък и 55% негласували?!?!
Това е достатъчно показателно
и отново съгласна. вие направо ми четете мислитетоя сидеров е някъв противен
психично болен нацист, който няма
място в парламента. а НЕДАЙ СИ БОЖЕ
управлява тая държава аз автоматично
се изнасям. направо съм ужасена..
някви измислени 'атака' пръкнали се
от небето, ше идват тука и ше се
разпореждат с живота на хората!?
тоя само като го слушах вчера по
бТВ, само по държанието му можеш
да разбереш, че е в лекарския
смисъл на думата - болен.
не че съм за циганите, не ги защитавам
но представете си че тоя фифи перото
дойде на власт ....?! аз съм против
нато и секфи там шитс, но как ше
гледа света на нас !?
ше гледат на нас като на ДИВАЦИ,
или МАЙМУНКИ, които ходят още по
дърветата. не е този начина циганите
да се евроинтегрират.
а и още нещо. представете си пак,
че тоя кукувец дойде на власт,
тука ше има гражданска война, не
се ли сещате (говоря за 'националистчетата'
ф тая тема) ? ще има много, много
пострадали, и това няма да са
циганите, ами и самите българи,
невинни хора!
позамислете се малко, преди да
се кефите на такива измислени
фашистски партии![]()
тоя сидеров е за затвора(както казах ф другата тема)
Любовта е най-висшата степен на омразата
lalqla
Не мисля,че ще се изложим,мила...
Повече от това,с което сме се изложили,няма на къде.
Не е срамно да имаш характер и да държиш на принципите си...За мен е срамно,че досегашните управляващи "целуваха краката на всеки" и се съгласяваха с какво ли не!!!
За мен е ужасно това,че България е разпродадена за "стотинки" на кого ли не?!?
За мен е срамно това,че България потъва,а аз искам да живея в България!!!
Немога да се примиря с много неща...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГО ПРОЧЕТАТ:
Искам просто да споделя с вас от какво съм ужасена и какво ме подтиква да подкрепям този луд,както го наричате - Волен Сидеров...
След като сте българи,как може да се примирявате с този хаос в тази държава?!? Ако вечно ще се примиряваме с всичко,страхувайки се от бунт на някой си...положението ще стане още по-зле!!!
За какво,скъпи БЪЛГАРИ,нашите предци са умирали с чест???Ако хора като Христо Ботев и Васил Левски видят България днес...ще се самоубият!
Много хора са загивали в името на една цел...Свободна и силна България!Днес България е една пародия на държава!Къде другаде ще видите мюсюлмани да празнуват рождество и възкресение Христово?
Каквото искате мислете,но с това вечно примирение и страх до никъде няма да стигнем!!! Едно време ,когато сме били под турско робство,да не би хората да не са се страхували и да не би да са били по-силни и многобройни -НЕ!Не са били,но са се борили и се отстоявали своето!Съхранили са традиции и борбен дух,за да ни има днес!
Както искате наричайте Волен Сидеров,но аз съм сигурна,че има много,много българи,които мислят като него...От такива хора има нужда България!
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
абе марийке, ти мислеше ли кат го писа тва?а история да си учила случайно? защото левски е мечтаел за БЪЛГАРИЯ, В КОЯТО БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ЩЕ ЖИВЕЯТ В МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО
така, че едва ли като види българия ще се самоубие
![]()
така както живеят в българия християни и мюсюлмани, БЕЗ расова и верска омраза, много народи в света биха искали да живеят такаобаче не успяват
вземи сърбия и македония. виж какво стана там със мюсюлманското малцинство
искаш това да се случи и във българия ли? защото волен сидеров подтиква точно към това привържениците си! ако искаш да живееш във държава във която има гражданска война- ей я македония, пренеси се там. благодаря, но според мен никой нормален не иска гражданска война във българия. аз все пак искам да мога да ходя спокойна по улиците, без да ме е страх, че някой мюсюлманин ще ме застреля, защото преди това християнски военни са избили семейството му
не искам да виждам мъртвите тела на съседите ми, заклани от хора, жадни за мъст. не искам да виждам семейството си избито, не искам да виждам нито запалени църкви, нито запалени джамий. всеки има право да избира вярата си! а помисли дали на теб ще ти е приятна гледката от мъртви хора по улиците. ако имаш малко акъл в главата ще се сетиш, че това, което говори волен сидеров според конституцията на българия подлежи на наказателна отговорност за подтикване към расова и верска омраза. присъдата е от 7 до 15 години
БДУ: и за турците, ако някой е искал да ги изгони са щяли да го направят веднага след освобождението на българия. след като не са го направили, това означава, че не са имали нищо против тях. а и по-голямата част от тях, особено тези в южна българия не са етнически турци. ако действително познаваше добре историята на българия щеше да знаеш, че в по-голямата си част това са помохамеданчени българи. турци са били заселвани умишлено във северната част на българия, тъй като това са били най-отдалечените части на османската империя и това е правено с цел да се избегне евентуален бунт, тъй като там контролът е бил много малък
по тая логика индианците трябва да изгонят всички бели от америка... говорим за америка от северния до южния полюс. даваш ли си сметка за какво ще стане въпрос тогава? ама и на тебе би ти се искало да отидеш да живееш в америка, нали? и във старата тема за изборите беше написала
ами то ние сме дошли от азия. дай да се върнем пак там, а? айдееее народеее великото преселване започна. айде айде, по-живо! азия ни чака(Защото България е на БЪЛГАРИТЕ!!!
Защото е крайно време да се чувстваме Българи!)
един от аспаруховите братя се е установил някъде към казахстан. тези хора и до днес се наричат сами себе си БЪЛГАРИ, но същите тези хора са мюсюлмани! дай и тях да избием. кво като са българи, какво като са наша кръв?! замисли се малко!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ето най-достойния човек. Колкото и да го плюят някои, той единствен след като видя грешката си се отказа окончателно от политиката и се оттегли завинаги от политическата сцена. Това не направи никой друг от провалилите се политици.
http://www.bsp.bg/sp_gallery.php?id=59
Mrazq dyrjavata obi4am RODINATA! ne mi puka ATAKA MATAKA kvo e tam ama stiga taq skapana dyrjava da q opravqt v sledvashtite ne 800 dni ami 800 godini 4e shte zemem da iz4eznem sled nqkoi vek ... s tiq ATAKA ... bummm nqkoq voini4ka da napraqt - ciganite kato se dignat na bunt 4e nqmat pari (6ototo pokrai ATAKA sigurno i parite shte im zemat) ... a te teq sa po-bogati i ot bylgarite - to v Bylgariq samo BYLGARITE sa malcinstvo - a cignaite sa si vse edno v tqhnata dyrjavica - ujassss!!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аз мисля, че те не са против никой, а просто искат равни права между всички!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Тези репортери много изопачават нещата!
Мисля единствено, че тези не заслужават и в парламента да влязатПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не виждате ли че само глупости говорят
Та те само кавги правят и ко
ще изгонят всички търци и други и ко
С какво ние сме повече от тях
РАСИСТИ
![]()
![]()
Нищо повече от расисти
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ДА!!!"АТАКА" е на 4-то място. Радвате ли се, че най-после някой ще влезе (може би) в парламента, който да е срещу турците в парламента и всяквите малцинства в България !?
Щом има ДПС,партия,която основно защитава правата на малцинствата, би трябвало да има партия, която е и с изявен патриотичен характер и която ще работи за нас,БЪЛГАРИТЕ!Все пак сме БЪЛГАРИЯ!И ако някой не заслужава да влезе в парламента,то това е ДПС!Крайно време беше да се появи и партия като 'Атака'.Не казвам,че те заслужават да оглавят парламента, но мисля, че е хубаво да има такива хора в парламента.
П.П. devil4e ти тъпа ли си или да?!С какво сме повече от тях ли? - Може би с нищо, но щом ще живят в България - да носят български имена и да се приспособяват към нас и да не се делят.Ако не им изнася - да си ходят в Турция! И още нещо - в българския език няма дума като 'Ко',каквата ти често употребяваш, като гледам.Нов език ли измисляш или..?
![]()