- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "АТАКА"
Не се сдържах да не отговоря в тази тема въпреки, че си бях обещала да не пиша в нея.
Та искам да ви попитам в коя държава населението е чисто без малцинства? Няма такава нация още повече, че хора ние живеем в 21 век какви са тези глупости? Какви са тези краино леви партии? Въобще как можете да си мислите, че ще ни сполети нещо хубаво от такава парти!?![]()
Егати омразата в това население тая омраза до нищо не води ... има един расист от моя крартал които наряза една циганка... еми сорри ама може да е всякаква обаче никой не заслужава такова отношение!!!
Държавате е един общ народ в които може да има всякакви хора!
Тоя Волен е болен човекЯ кажете тея които гласувахте за АТАКА въобще чели ли сте идеите им?
Аз понеже се постарах да ги прочета ще ви споделя някой трогателни като например излизане от НАТО и абсолюатно никакво влизане на Б-я е Европеиският съюзсмешно е! А за разни върли фенчета на Сидеров които виждат в неговите очи "бъдещият Хитлер" мога да ви кажа само, че в Германия партии от типа на АТАКА не се допускат в парламента всъщност има само една която е допусната.
Че за каде сме тръгнали ние бе хора? БСП, АТАКА в кои век живеем? Друга "гениална" идея на АТАКА затваряне на ганиците ... хаха смях! И какво ше стане то? Никакъв внос износ и от глад ли да умрем пак сега? Незнам как може да има хора които да гласуват за такива партии... После се чудим защо сме били на такова дередже ми какво няма да сме бе!? Ние сами сме си виновни!
Писна ми от тоя селски манталитет на хората! Расити!!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
АБЕ ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ ???![]()
мислите ли че България, рушена с години,
ще я оправят някакви смешни нацисти, които
най-вече си нямат НИКАКВО понятие
от политика?
МИСЛИТЕ ЛИ, че ще е добре някфо пълно
КУКУ да ни оправи държавата ?
може и да е расист, може и да е всякакъв
но НЕ Е политик.
чували ли сте за биографията на тоя
смахнат ?мислите ли че тоя
ще махне циганите от българия? какфо ?
ще ги ги хване за врата и ще ги изнася
един по един ли ?хахахаха, настина
сте ужасно наивни![]()
По-тъпи овце и ”селски пичове” от вас не бях виждал... Вие сте толкова тъпи, че си е ебало майката. И грам не чаткате от политика. Пази боже България, щом младото поколение е по-тъпо от миндил. Утре ще оставите и тъпите турци и паметник на Осман Паша на Шипка да си направят, нали бе?! Партията е Волен е най-смислената от сичките. Какви са другите? Комунистите се коалират с Доган... Какво ви говори, че турци шни управляват. Като ДПС е по конституция незаконна... Царя и неговите еврей ще си чешет пишките и нищо няма да направят отново. Добре, че е Атака та малко бълграско да има в парламента, а не някви турци, еврей и продажници.
по-добре турци отколкотоПървоначално написано от Анонимко
ненормалници..
Po-dobre se opravete!Po-dobre nito turci , nito kukuvci!Ako ni opravlqvat turci, az vi kazvam 4e 6e stana teroristka, kamikadze i t.n.Първоначално написано от кучка
Ставай терористка. Турци ни управляват в момента. Парламента се напълни с такива, ако не си забелязала. Иначе те залбудените си остават заблудени, тъй че кел файда да им се налива акъл кат не могат да го поемат, я...
ай кат сте толкоз печени ми
обяснете според вас, какво ще направят
'атака' ако дойдат на власт?![]()
Само едно не харесвам на Волен - това че е доста груб. Говори си на ти с журналистите и не е никак учтив, което не е добре. Няма да стане да излезе в парламента и да каже "Айде ставайте и да ебем путката мяйна на тез мангали". Трябва по-дисциплинирано. Всички знаят какво иска Волен, но не трябва толкова директво. С леки заобикалки и всичко ще се нареди. Аз предлагам за всяка циганска глава по 500 леваБазикам се естествено, но няма да е зле и такова нещо да има./ Та тез мангали са вреден "дивеч".
Taка е. Трябва да се научи малко да се контролира и да не отговаря на провокацииНека му дадем малко време и да видим дали ще се "опитоми" (ама малко)
П.П. Защо в Кърджали посрещнаха изборните резултати повече с КЮЧЕК, отколкото с Химна на България... ??
Защото са тъпаци и не заслужават да живеят в тази държава !!!Първоначално написано от Cyberdyne_101
Abe vie znaete li iz0bsht0 za kakv0 stava duma? Nqk0j, k0jt0 e u4il p0 precizn0 vremet0 na hitler shte razbere za kakv0 stava duma. Anarhiqta, k0qt0 e v m0menta ... pr0st0 shte bude p0men, da ne g0v0rim kakvi pr0meni shte ima, 4e shte stanem p0-zle i 0t sauditska arabiq, tuka i mujete shte sa s ferejeta ... ama kf0 da vi kaja, t0va, k0et0 kazvat p0 televiziqta, tiq reklamni klip4eta ... pr0st0 lujat! A vie glasyvate za tqh i gi p0dkrepqte? Edinstweniqt 40vek, k0it0 zaslujava da spe4eli e S0fianski, tyk kat0 se vidq, 4e t0i ne sam0 g0v0ri, n0 i si vurshi delata, nezavisim0 dali vsi4k0, k0et0 e trygnal da pravi e p0stignat0!!!
Napyln0 sym syglasen i s aBeP4eTo![]()
...Първоначално написано от aBeP4eTo
0ooOmrazata donikage ne vodi, no repsectyt- DA!Егати омразата в това население тая омраза до нищо не води ...![]()
Ima cigani, rasisti, koito trepqt za po 2 leva...има един расист от моя крартал които наряза една циганка...![]()
Moje, no sy6to taka ima normi, nqma samo te da imat prava (da ne si pla6tat toka primerno), a nqkoe bedno bylgarsko semeistvo da syumee da go praviДържавате е един общ народ в които може да има всякакви хора!![]()
Moje i bolen da e ...za mnogo hora kazvat, 4e sa bolni... vajnoto e, 4e ideite mu sa dopadnali na okolo polovin milion bylgari, koito sa glasuvali za nego (sys vsi4kiq si razum)... ne moje6 i tqh da nare4e6 bolniТоя Волен е болен човек![]()
Tezi, koito glasuvaha sa na pove4e ot 18 godini i sledovatelno, 6tom mogat da bydat otgovorni za da si dadyt glasa, otgovorni sa i za tova - na koi 6te go dadyt, a ne se prodavat za po 20 levaЯ кажете тея които гласувахте за АТАКА въобще чели ли сте идеите им?. Az ne mojah da glasuvam , no vleznah v www.atakabg.com...pro4etoh im ideite i to4no za tova 6tyah da glasuvam , ako mojeh
![]()
HAHAHAAHAHAA... razni vyrli fen4eta ??? nedei da govori6 s ironia za 8,16% ot glasuva6tite...ot tqh ima babi, dqdovci, roditeli, hora na po 40 i na po 20 godini, poznavam dosta, koito sa se re6ili da atakuvat dobrovolnoto potur4vane na naroda. Jiveem v demokraciq, nali ... a takaА за разни върли фенчета на Сидеров![]()
Shtom ima, dori edna da e- zna4i ima svoite pri4iniв Германия партии от типа на АТАКА не се допускат в парламента всъщност има само една която е допусната.![]()
.....AAA, IzvinetI, ama nito sym rasistka, nito sym sys selski mantalitet... a i taka da be6e- SVOBODA ZA AKTOVETE NA EDNITE, SVOBODA I ZA DRUGITEПисна ми от тоя селски манталитет на хората!Расити!!!![]()
.....Rasisti ili ne- nqma6 nikakvo pravo da opredelq6 koi kakyv e... Vidyala sym negri, koito sa po-rasisti ot belite... vijdala sym gi kak me gledat s omraza, samo za6toto sym s drug cvqt na kojata... kakvo li ne sym vijdala... no ne moje da se prevyrne rasizmyt v minus za belite i v plus za 4ernite... samite TE sa tezi, koito si postavqt granici i iskat nezavisimost i prava...
.....Uuhhh...razgore6tih se, sorry za dylgiq post i, aver4eto- ne go priemai kato zayajdane, prosto mi napravi vpe4atlenie edinstveno tvoq post...
Are sys zdrave !![]()
we'll die alone like a stone ^^
ако си мислиш, че 'атака' ще направятПървоначално написано от Immortality_
нещо за тая държава, мнооооооого се лъжеш
Кучка, аз ти предлагам първо да изчакаме и после да говорим.![]()
za taq dyrjava NIKOI NI6TO ne moje da napravi za 4 godini... mnooogo pove4e vreme trqbva... no nali znae6, nadejdata umira posledna... moje "ataka" da e porednata politi4eska partiq, koqto 6te zabie noja v gyrba na bylgarina, no horata ne znaqt na koi da se doverqt.... to4no zaradi tova se lutat...
kak moje6 da mi obqsni6 tova, 4e za 10 godini sa minali sini, 4erveni, jylti i sa ni preebali...
no na 4ovek ni6to ne mu ostava, osven nadejdata... nqma da povtarqm pove4e, 4e ot moq gledna to4ka "ataka" sa dobyr izbor...koito da misli, kakvoto iska... izborite svyr6iha... monetata e vyv vyzduha i se vyrti... 6te si kaje kakvo 6te napravi tozi cveten parlamen... =)
Ти добре ли си бе момиче как атака ще са дясна партия?
Gost, ima6 pravo, obyrkala sym se.
pro4etoh na nqkolko mesta, 4e sa ultradqsna i se doverih.
6te popravqq mnenieto si po-nagore![]()
Няма да изказвам мнение. Да видим какво ще стане без много да говорим. Дано не се изложат.
Нека видим каво ще стане и тогава да говорим. Не се знае какво ще стане. МОже и да направи нещо векико за което няма да съжалява никой (освен малцинствата)Първоначално написано от Cyberdyne_101
Мишо, радвай се, докато твойте хора не надробят една каша, дето после още 15 години ще я сърбаме...Първоначално написано от air_J
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ххахахаха, неговите хора!Ши кажеш, че той е председателя на партията!Ахахаха!Незнам, вече на кой свят живеем, но знам едно, че сме много заблудени и наивни!Тая държава толкова много е отъпкана и е затънала в лайна, че дори и да направят опит да я оправят нищо няма да излезе!Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
Луди!!!!
Та тоя Сидеров иска да върне смъртното наказание, което го няма в нито една цивилизована страна по света!
Идиотщини абсолютни...като му четох тия агитационните листовки се чудех дали да се смея или да се плаша!?!?
в топла нощ през юли
Добре ще е ако има акции за прочистване на държавата. Естествено всичко ще е покрито. МноУ ще е яко да трешеш мангалите докати си си вкъщиТъкмо ей ся виках на един приятел, дали да вадя пушката и де стрелам по една циганка, дето нещо пискаше навън. Вярно, че могат да ме хванат, но едва ли. Пък ще е яко да я бях целнал
![]()
NAPYLNO PODKREPQM!!!Abe hora pi6ete predi da znaete kvi sa tiq idiotiПървоначално написано от dodo
DANO DA IMA 2 IZBORI SEPTEMVRI-NIKAK NE MI SE NRAVI TYPITE KOMUNISTI DA NI UPRAVLQVAT![]()
Хора без да се убиждате ама нищо не разбирате от политика.Тва че е нацист и не знам си какъв от къде го научихте от телевизията и от весниците , ами да
само ще ви кажа че основните партии в този парламент им плащат на тях да разгласяват тази клюка , защото сегашните партии всичките до една ги е страх от АТАКА защото може да им разкрият всичките лъжи и престъпления на народа.Искам само да ви кажа че Волен никога не е казвал че циганите и турците трябва да се бият , казва и иска само еднкави права и задължения за всички.Ако в това има нещо с което е по лошо от другите партии аз направо ще се гръмна (ама няма щото съм умен и го разбирам , а не да се манипулирам от медиите).И не знам как може да се мислите за Българи ако сте съгласни с тази турска партия в нашия парламен а сте против единствената истинската БЪЛГАРСКА партия в този парламент.