Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Хора без да се убиждате ама нищо не разбирате от политика.Тва че е нацист и не знам си какъв от къде го научихте от телевизията и от весниците , ами да
само ще ви кажа че основните партии в този парламент им плащат на тях да разгласяват тази клюка , защото сегашните партии всичките до една ги е страх от АТАКА защото може да им разкрият всичките лъжи и престъпления на народа.Искам само да ви кажа че Волен никога не е казвал че циганите и турците трябва да се бият , казва и иска само еднкави права и задължения за всички.Ако в това има нещо с което е по лошо от другите партии аз направо ще се гръмна (ама няма щото съм умен и го разбирам , а не да се манипулирам от медиите).И не знам как може да се мислите за Българи ако сте съгласни с тази турска партия в нашия парламен а сте против единствената истинската БЪЛГАРСКА партия в този парламент.
Abe ti znaesh li ot kolko vreme se zanimavam s politika?!Mai ti ne razbirash ot politika-ne se izlagai s publichni mneniq...Az sym za DSB i ODS-spored men te sa nai dobriq izbor.A tova "ravni prava" ne zvuchi losho,no ne mislish li che napomnq komunisticheskoto vreme da vyrnem Bylgariq nazad?!Aide molq te ne mi se pravi na politolog