- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kolko 4esto, vlizate vyv teenproblem.net
E vyprosa e qsen!
![]()
celta opravdava sredstvata!
Не излизам![]()
![]()
dotsa 4esto bih kazala ve4e mai vzeh dosta vreme da prekarvam v tozi sait edin priqtel mi go prepora4a i sega tolkova mi haresa 4e kato sedna na kompa vinagi si go otvarqm![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде![img][img=http://img135.imageshack.us/img135/6024/jenil0310245qq.jpg][/img]
Predi pove4e ot 5-pati na den,a sega sutrin zadaljitelno,obed i ve4er,ako ostane vreme![]()
![]()
Абе различно!Когато се сетя влизам,напоследък взех да влизам всеки ден...Дали ще е 1 или 15 пъти-зависи.Случва се и цял ден изобщо да не вляза,но по принцип повече чета,отколкото пиша. ;]
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Обикновенно,когато сядам на РС-то влезам и във форумаЗначи по 2 пъти(сутрин и вечер)
![]()
2-3 пъти на ден. Понякога и повече, ако има тема, в която искам да прочета отговорите.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ваканцията по 2-3 пъти дневно. През учебно време - 1-2 пъти седмично.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Напоследък доста често.Редовно си се мотая из всички раздели.Все намирам да изтърся нещо умно!Иначе да,може би около 4-5 пъти влизам на ден!
ами ... понеже няма ко да правя толкос навънка ... редувам 2 форума и гледкам още 2-3 саита и се връзва някаде към 10-15 пъти да го гледам форума не повече[/url]
Ami az vlizam dosta chestichko![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
PRedI NE vLizAh MnoGO ChesTO Ama sEGA sLEd kaTO CoKI ME BaNna ( pO NeqsNi PRicHiNi ) shTE vLIzAm pO ChesTO sAMO dA MU PraVQ NA PUk !![]()
Hey,Колега![]()
I az sum takaПървоначално написано от Bimper-ska
![]()
1-2 пъти на ден , имало е дни , в които не съм влизала ...[/img]
Сега като нямам кфо да правя влизам - да речем по 1 път на 3-4 дни..а през учебно време може би по 1 път на 2 седмициА като погледнем миналото - преди 2 години - всеки ден по няколко пъти на ден за по няколко часа.Бях много зарибена ... ама пък и тогава форума не можеше да се сравнява със сега... тогава беше къде къде по-хубав според мен .. и по-старите юзери могат да го потвърдят ! :P
kogato imam svobodno vreme-postoqnno kisna tuk.
no nqkoi pat se slu4va s dni da ne moga da vlqza
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami vinagi,kogato sedna na kompa vlizam vuv forumaprosto mi e stanalo navik
![]()
nqkude 2-3 puti vlizam na den
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Почти не влизам - не си е оферта този начин за губене на време!
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Na anketata sam pisal 1 pat na den koeto ne e to4no taka za6toto ima momenti v koito ne vlizam s meseci ima i dni v koito vlizam i ne izlizam po cql den taka 4e nemoje da se opredeli to4no. Predi bqh mn zapalen no sled golemite skandali ve4e ne sam tolkova![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!