- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всички момичета ли маструбират?
Да съжелявам моя е грешката просто отдавна го бях чел и не помня дали е 95 или 92, пък и то няма много разликаПървоначално написано от lcl
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от Stefka_st
![]()
аз го правя често ПРИЗНАВАМ СИ
![]()
не, че секса не ми стига, но сякаш от секса и от маструбацията оргазма е различен (поне при мен де).... за това си ги искам и двата вида удоволствие
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Три пъти го написа.. и трите пъти грешно.Първоначално написано от Ani_girl
По темата: Много момичета мастурбират, но малко си го казват.
Иии.. да, оргазмът не е същия..Първоначално написано от ELFIQ
Sasho1988
Варна..
Могат, ама след 15-ия почва да фърля кръвПървоначално написано от lilito
![]()
mxmmmПървоначално написано от кучка
![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ми бате не си попаднал на точното момиче .. аз съм питал и даже ми разказват че са си открили нова техника .. така че бате ..![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
ами....да![]()
Без ограничение която ти каже че не маструбира и го подай да го смуче![]()
![]()
![]()
![]()
Masutrbaciyata e ne6ty mn priyatno i nyama ni6ty ama ni6ty lo6o v tova . Stranno nyakoi hora se chuvstvat sled tova guzni. Oba4e po hubavoda masturbira6 otkolkoto da trgnae6 po batkovci i da gi e...6 o6te ot ranna vazrast .
A tova za momi4etata mn ot nas go pravyat no osven da muz adade6 vapros na 4oveka dali go pravi ne moje6d a polu4i6 otgovor po drug na4in![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Нито пък аз.Първоначално написано от xpici
Но явно повечето се самозадоволяват. Нищо лошо няма в това, само че на мен не ми допада сякаш и не го правя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еми аз да от много време сякаш е нещо естествено.... не знам, не мисля че е нещо лошо.
Всички си признаха![]()
![]()
Тук, прикрити от анонимността на Интернет, повечето девойки си признават за плавите си ръчичкиНо която и позната да съм питал дали си пуска от време на време пръстчето между краката, упорито отрича.
Да маструбирам!!!!!Винаги съм казвала,че марструбирането крепи светаТолкова е яко като няма човек до теб
Единствения ми проблем е че много бързо ми свърша хубавото усещане ;( така да го кажа
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
аз не отричам и на живо. момчетата как си признават че си бият чекииПървоначално написано от aresmurt
не е ли същото![]()
Е не знам на живо да ли си признаваш, все пак не те познавам. А aко те познавах, щях да кажа всички, без Eмили.![]()
Аз мастурбирам и то всеки път, когато ми се отдаде възможност.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
az ne priznavam na jivo. vsmis pred momi4eta, na mom4etata ime qsno 4e wsi4ki masturbiratПървоначално написано от emily_1234
![]()
men mi e po-interesno dali momi4eta koito ne sa... 'otworeni', pravqt takiwa ne6ta ... i sami li se otvariat...