.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Значи 89 % процента от момичетата и 92 % процента от момчетата мастурбират.Смятайте сами дали тези 11 % от момичетата които НЕ мастурбират са от този форум ....
    Как ги изчисли тези проценти ?
    http://www.vpul.upenn.edu/ohe/librar...sturbating.htm
    Колко са верния тия глупости не знам... И пише 95%, а не 92%
    Да съжелявам моя е грешката просто отдавна го бях чел и не помня дали е 95 или 92, пък и то няма много разлика
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от Stefka_st
    Цитирай Първоначално написано от lilito
    Да, мастурбираме. Всички, с които съм говорила на тази тема, си признават. Само че не толкова често колкото момчетата, може и няколко месеца да мина без мастурбация. Ама понякога го правя 2-3 пъти седмично. Зависи дали имам възможност. Хубаво е да се прави, така опознаваме собственото си тяло. Ама аз не го правя само с пръсти, може и да си притискам задните части. Много е яко да свършвам 10-15 пъти подред, момчетата това не го могат.
    Да това е супер да можеш да свършиш 10 пъти подред. Жалко за горките момченца
    аз го правя често ПРИЗНАВАМ СИ
    не, че секса не ми стига, но сякаш от секса и от маструбацията оргазма е различен (поне при мен де) .... за това си ги искам и двата вида удоволствие
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    az ne mastorbiram za6toto ako mi se iska sex 6te si go polu4a ne 4e sum k***a ili ne6to takova no prosto ako mi se ebe ima s koi nikoiga ne sum mastorbirala i nikoiga nqma da mastorbiram
    Три пъти го написа.. и трите пъти грешно.

По темата: Много момичета мастурбират, но малко си го казват.

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    аз го правя често ПРИЗНАВАМ СИ
    не, че секса не ми стига, но сякаш от секса и от маструбацията оргазма е различен (поне при мен де) .... за това си ги искам и двата вида удоволствие
    Иии.. да, оргазмът не е същия..
    Sasho1988

Варна..

Цитирай Първоначално написано от lilito
    Да, мастурбираме. Всички, с които съм говорила на тази тема, си признават. Само че не толкова често колкото момчетата, може и няколко месеца да мина без мастурбация. Ама понякога го правя 2-3 пъти седмично. Зависи дали имам възможност. Хубаво е да се прави, така опознаваме собственото си тяло. Ама аз не го правя само с пръсти, може и да си притискам задните части.Много е яко да свършвам 10-15 пъти подред, момчетата това не го могат.
    Могат, ама след 15-ия почва да фърля кръв

Да, всички.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от кучка
    ние момичетата също сме хора
    даже и ходим до тоалетната
    странно, а?
    повечето мастурбират. и аз също
    mxmmm
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ми бате не си попаднал на точното момиче .. аз съм питал и даже ми разказват че са си открили нова техника .. така че бате ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Без ограничение която ти каже че не маструбира и го подай да го смуче

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    НЕ всички

Град
    yambol

dddd

Masutrbaciyata e ne6ty mn priyatno i nyama ni6ty ama ni6ty lo6o v tova . Stranno nyakoi hora se chuvstvat sled tova guzni. Oba4e po hubavoda masturbira6 otkolkoto da trgnae6 po batkovci i da gi e...6 o6te ot ranna vazrast .
    A tova za momi4etata mn ot nas go pravyat no osven da muz adade6 vapros na 4oveka dali go pravi ne moje6d a polu4i6 otgovor po drug na4in
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аааа не е вярно, всички сме агънца блажени, прекарваме по един час на ден четейки библията, по един час молейки се на Всевишния и носиме желязно бельо с катинар и десетцифрена парола .

Цитирай Първоначално написано от xpici
    аз не
    Нито пък аз.
    Но явно повечето се самозадоволяват. Нищо лошо няма в това, само че на мен не ми допада сякаш и не го правя.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Еми аз да от много време сякаш е нещо естествено.... не знам, не мисля че е нещо лошо.

Всички си признаха

Тук, прикрити от анонимността на Интернет, повечето девойки си признават за плавите си ръчички Но която и позната да съм питал дали си пуска от време на време пръстчето между краката, упорито отрича.

Да маструбирам!!!!!Винаги съм казвала,че марструбирането крепи света Толкова е яко като няма човек до теб Единствения ми проблем е че много бързо ми свърша хубавото усещане ;( така да го кажа
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Цитирай Първоначално написано от aresmurt
    Тук, прикрити от анонимността на Интернет, повечето девойки си признават за плавите си ръчички Но която и позната да съм питал дали си пуска от време на време пръстчето между краката, упорито отрича.
    аз не отричам и на живо. момчетата как си признават че си бият чекии
    не е ли същото

Е не знам на живо да ли си признаваш, все пак не те познавам. А aко те познавах, щях да кажа всички, без Eмили.

Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Естествено че всички момичета маструбират! Ебаси и ние сме хора и ние си имаме нужди. Повечето не си го признават защото го смятат за срамно и не знам си още какво! Тези момичета обаче залъгват само себе си, на всички им е ясно, че го правят!

Аз мастурбирам и то всеки път, когато ми се отдаде възможност.
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Цитирай Първоначално написано от aresmurt
    аз не отричам и на живо. момчетата как си признават че си бият чекии
    не е ли същото
    az ne priznavam na jivo. vsmis pred momi4eta, na mom4etata ime qsno 4e wsi4ki masturbirat

men mi e po-interesno dali momi4eta koito ne sa... 'otworeni', pravqt takiwa ne6ta ... i sami li se otvariat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си