- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Боли ме фара за Ева, да си пие анти-депресантите и да не занимава с тоя прахосник РадоПървоначално написано от fear4o
Инече без теб не мога да заспя, само с мисълта си че вече си ми сърдит се пречупвам..
![]()
Много сме отворени в интернет нали? Айде на ЛС да си уредим една среща аз ти и Ева и да й ги кажеш тея неща в очите, за да мога с чиста съвест да ти строша лапешката глава!Първоначално написано от ssdfake
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ехх.. как ще ми липсват тройките помежду си, само с мисълта че няма да му виждам тънката сламка ме наранява.Първоначално написано от ef4etyYy
Лошо има ли? Сълзите ти са ценни за мен, деба крокодила дебаПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
И мен!Първоначално написано от ef4etyYy
Наводних стаята вечe! Спри се с тези интересни и забавни лафове, защото иначе ще бъдеш отговорен за една смърт причинена от смях!
Псувай псувай, то от ограничения ти мозък друго не може да излезе!
Вече ти свърши запаса от лафове и останаха само псувните, айде да видим до къде ще стигнеш!
"когато се гаврят с мен(или поне се опитват), отговарям със същото, но на негов гръб, такъв е живота"Първоначално написано от fear4o
Тва ли ти беше гаврата? По мое мнение има още да поработиш!Първоначално написано от ssdfake
Каза наранения тип, които като се отвори ще ме остави без думи :PПървоначално написано от fear4o
Аз едвам гледам, за да се отварям! Ела да се видим наживо когато съм разсънен! Тъкмо ще имаш време да научиш някой и друг нов лаф!
Хайде ся, знам че си сладурче, ама да ме каниш на среща.. "на живо" са 2 думи и между другото "на живо" или "на мъртво" най-много да отнесеш няколко шамара.Първоначално написано от fear4o
Оууу да знаеш уплаших се! Леко се изхвърляш обаче, не си ми нито на годините нито на ръстта та да ми направиш каквото и да било освен да ми целунеш кецовете! Айде спри да се излагаш, че утре като се сабудят всички само ще ти се смеят!
Ръста и годините какво общо имат с дебилщината ти?! Правиш се на газар, а сега съм се излагал. МноУ си груб.Първоначално написано от fear4o
Ама мноУ! И още веднъж сгреши в предположението си за мен!Първоначално написано от ssdfake
Съвет: Като не познаваш даден човек недей да изказваш мнения за характера му!
Не се приема.Първоначално написано от fear4o
Кофти тръпка..Първоначално написано от fear4o
![]()
Случват се и такива неща!Първоначално написано от ssdfake
ПС: Много се бавиш!Тъкмо започнах да се натъжавам, че си се отказал!
Не просто плачаПървоначално написано от fear4o
Май на теб са ти нужни хапчета сегa!Първоначално написано от ssdfake
Не просто гледам една снимка дето сме заедно и ти си се нагъзил, и не си бил сладурче![]()
Гледай я лошо няма! То рано или късно ще се събудиш!
И всичко това е един сън..Първоначално написано от fear4o
![]()