.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    pulpf
    Guest

Как да откажа баща ми от цигарите?

Здравейте баща ми преди 3 години имаше сърдечни проблеми и спря да пуши но сега пак започна и много се

дразня като запали и на безсмислените му и тъпи опавдания че сега пушил само за кеф и т.н.
    И ми хрумна идея да му сложа нещо в тъпите цигари и като запали да му стане гадно да се задави и да драйфа

даже и да така да намрази пак цигарите. Мисля да настържа гума и да сложа .Ако имате по-добра

идея кажете много ще се радвам ако ми помогнете да успея.

Guest
    Ami.. maika mi gi otkaza s edna kniga - "Не пуша вече" i mnogo i pomogna

гума ли?и защо точно гума?сложи нещо което мирише на гадно или чай..

Zoi
    Guest
    Ne moga da ti pomogna,za6toto i az se opitvam da gi spra,a pu6a ot 2 godini i ne moga.A toi koi znae ot koga pu6i,no nz 6tom gi e sprel edin pat zna4i moje pak da gi spre.Moli go da spre i t.n. postoianno mu povtariai,daje moje da go pita6 iska li i ti da propu6i6,kaji mu 4e ti trovi drobovete(kato e pri teb i pu6i ot dima)

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Абе чай...кат пуши чай той само шси земе по-силни цигари. АМ нема как да му слагаш нещо н цигарата,щот кат се празни и после пак кат се пълни (с гума примерно както ти си решил/а) се мачка цигарата и той ще види (ако не е слуп ест)
    Тъй,че измисли нещо по-умно
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    Неможеш да го откажеш от цигарите ако тои неиска. Това е начин на живот се едно аз утре да ти кажа "нема да едеш" и да почна да ти настаргвам гума в яденето.

като тръгне да пали му вземай
    и му късай цигарите-мно е изнервящо,
    най-мноо да те бие накрая
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

pulpf
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Абе чай...кат пуши чай той само шси земе по-силни цигари. АМ нема как да му слагаш нещо н цигарата,щот кат се празни и после пак кат се пълни (с гума примерно както ти си решил/а) се мачка цигарата и той ще види (ако не е слуп ест)
    Тъй,че измисли нещо по-умно
    Няма да го празня мисля да сложа стрита обикновена гума за молив с пинсета или игла , запалих малко от гумата и вдишах и наистина много е гадно :P но май не достатъчно има и проблем че май си държи цигарите в джоба или не знам къде и не знам как да ги докопам без да се усети. Другият вариант е един ми каза за едни хапчета против пушене да ги стрия и да ги дам на майка ми да му ги слага в кафето сутринта но не ми каза името им и не ги знам кои са но ще ми каже скоро.

Фен
    Град
    ch.city
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    като тръгне да пали му вземай
    и му късай цигарите-мно е изнервящо,
    най-мноо да те бие накрая
    Ахахаха
    ей-тва е метода брат
    ахаххах както каза тя може да те набие ама ще знаеш,че е за твое добро
    хахах
    Човек,точно от цигари баща си не мо'иш откажеш
    ако беше приятел по може ,ноооо....
    хаххахахха скрий му цигарите.... не ,че не може да си купи нови де

Когато някой ден започне да ти говори за твойте пороци...че пушиш ти каквото и да е било,че пиеш алкохол, че не знам си какво правиш...просто му напомни че той пуши цигари...предложи му сделка...ти спираш твоето той неговото...ако не иска продължаваш да си правиш каквото искаш...
    It`s just another political insanity
    abusing the rights of humanity

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    По-добре не му прави мизерии,а се опитай да му помогнеш истински и качествено.Като му сложиш нещо неприятно в цигарата или му я скъсаш няма да го откажеш от пушенето.По-добре му подари някаква книга,която да му помогне.Потърси различни методи за отказване от цигарите и му ги предложи.Обясни му,че пушейки,вреди много на здравето си,още повече при положение,че има сърдечни проблеми,както ти сама каза.Можеш да му купиш и Tabex.Най-добре проведи с него един сериозен разговор и го помоли да спре да пуши.Помоли го да го направи,ако не за себе си,за теб.Обясни му колко ти е мъчно,че злоупотребява със здравето си така.Убеди го поне да опита да се лекува.Подкрепи го и заедно намерете решение на проблема.
    Fuck me,i am famous!

Ne znam kak da otkaja ba6ta si ot tzigarite kogato toi iska no nqma volq.Bez volq 4ovek ne moje da postigne nikakvo na4inanie nai ve4e tova s koeto malko hora uspqvat da se preborqt!!!!!!!!!!

Ami vij nqkoi put kato si govorish s bashta si pochi temata za cigaite i mu kaji che tova che toi pushi mnogo te pritesnqva ..budi sigurna che shte se trogne ..kaji mu pone da probva da gi namali a ot tam shte mu e po lesno da gi otkaje!No moeto mnenie e da ne mu pravish nomera shtoto moje da ti se qdosa i da si izpatish..vse pak mislq che vsichki znaem kolko nepriqtno e roditel da se surdi..ayde uspeh
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Kate
    По-добре не му прави мизерии,а се опитай да му помогнеш истински и качествено.Като му сложиш нещо неприятно в цигарата или му я скъсаш няма да го откажеш от пушенето.По-добре му подари някаква книга,която да му помогне.Потърси различни методи за отказване от цигарите и му ги предложи.Обясни му,че пушейки,вреди много на здравето си,още повече при положение,че има сърдечни проблеми,както ти сама каза.Можеш да му купиш и Tabex.Най-добре проведи с него един сериозен разговор и го помоли да спре да пуши.Помоли го да го направи,ако не за себе си,за теб.Обясни му колко ти е мъчно,че злоупотребява със здравето си така.Убеди го поне да опита да се лекува.Подкрепи го и заедно намерете решение на проблема.
    Dobra ideq

Re: Как да откажа баща ми от цигарите?

Цитирай Първоначално написано от pulpf
    Здравейте баща ми преди 3 години имаше сърдечни проблеми и спря да пуши но сега пак започна и много се

дразня като запали и на безсмислените му и тъпи опавдания че сега пушил само за кеф и т.н.
    И ми хрумна идея да му сложа нещо в тъпите цигари и като запали да му стане гадно да се задави и да драйфа

даже и да така да намрази пак цигарите. Мисля да настържа гума и да сложа .Ако имате по-добра

идея кажете много ще се радвам ако ми помогнете да успея.
    I az sym se opitvala da otkaja na6te ot cigarite,no taka i ne uspqh,no samo na edin trik se varzaha-kogato nqkoj zapali cigara u vas-zapo4ni da ka6lq6 i izlez navan,sled tova im kaji 4e ot cigareniq dim se zadu6ava6(malko e tapo ama...)Drug na4in e da mu se razvika6,da se razpla4e6 i da mu kaje6 da izbira mejdu teb i cigarite! USPEH!!!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Dosta 6te ti e trudno da go otkaje6 ot cigarite...I moite roditeli pu6at i az sam probvala kakvo oi ne.Mii kogato izleze nekade i si ostai kutiqta s cigari na masata ti idi vzemi i gi izhvurli,ostavi mu samo edna. Neznam kakvo da te posuvetvam..Uspeh!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си