- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Spasih edno lqstovi4e :)))
edni lapeta bqha razbutali edno gnezdo i izma4vali polovinata lqstovi4eta i v posledstvie te umreli,az uspqh da vzema ednoto i ve4e 1 sedmica si jivee v ka6ti,nau4i se da leti (iz staite)mnogo e poslu6no i mn se 4udq da go puskam li,za6toto neznam dali 6te ocelee!v na4aloto mn be6e trudno da mu otvarqm ustata za da qde,be6e mn stresirano,bqha go podhvarlqli i dobre ne e umrqlo!
hehe bravo na tebvij nai dobre shte e da go ugoish pove4ko (da hapne) i togava da go pusnesh - zashtoto ako e oshte malko - ako go pusnesh ot terasata - nqma shansove
![]()
1 mesec pone i posle go puskai :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
И аз веднъж така направих ... и един ден то просто умряНека постои още няколко дни и го пусни да си живее!
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
И аз съм спасявала птичка (едно връбченце) но трябваше да го пускам тъй като беше много стресирано![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
И аз веднъж спасих едно....Беше на село,на моста отдолу беше пълно с гнезда...и беше точно тоя период,в който малките се учат да летят....едно падна от гнездото в реката и седеше и пищеше,и една котка като го видя се затича към него,ама аз го зех преди да го е гепила,после живя у нас около 1 седмица...и накрая отидохме до гнездото му и го оставихме вътремайка му и баща му си го прибраха де.....много ми беше готино след тва
Колкото до твоита история...остави го още малко у вас....
В Стара Загора има Център за рехабилитация и размножаване на редки видиве където ТРЯБВА ДА ГО ПРАТИШ !!! Най-добре да отидеш до РИОС (Районна инспекция по околната среда и водите), където ще ми напише картон и ще го пратят при нас. Тук ще го приеме човек от гарата (много пъти това съм аз) и след това аз го нося на ветеринатите. Птиците се пренасат ЗАЖЪЛЖИТЕЛНО В КАШОН !!! Тука се отглеждат, маркират се с орнитологични пръстени на БАН и се пускат на свобода.
Телефон в ЦРРРВ - 042/607741
Телефон в офиса на Зелени Балкани - Стара Загора - 042/622401
www.greenbalkans.org
Първоначално написано от Sssssexy{P}Baby
В Стара Загора има Център за рехабилитация и размножаване на редки видиве където ТРЯБВА ДА ГО ПРАТИШ !!! Най-добре да отидеш до РИОС (Районна инспекция по околната среда и водите), където ще ми напише картон и ще го пратят при нас. Тук ще го приеме човек от гарата (много пъти това съм аз) и след това аз го нося на ветеринатите. Птиците се пренасат ЗАЖЪЛЖИТЕЛНО В КАШОН !!! Тука се отглеждат, маркират се с орнитологични пръстени на БАН и се пускат на свобода.
Телефон в ЦРРРВ - 042/607741
Телефон в офиса на Зелени Балкани - Стара Загора - 042/622401
www.greenbalkans.org
В Шуменския РИОС съм ходил само веднъж и незнам къде е точно. Кажи, ако е при теб лястовичето, ще се обадя и ще питам за телефон. Предполагам, че ти ще трябва да го занесеш сама до там. Попринцип е забранено отглеждането на застрашени и защитени видове и се пишат големи актове за нарушения (Ти в моминта нарушаваш закона (ЗБР - закон за биологичното разнообразие)). Няма проблем да отидеш и да годеш в РИОС-а. Те ще се погрижат за него, но трябва колкйото може по-скоро да свършиш тази работа. Щом вече от 1 седмица е при теб значи няма серизно проблеми, но ако има счупвания, те ще зараснаът и нама да може да се излекува повече. Айде виж какво ще напвавиш по въпроса
Не искам да ме разбираш погрешно...само искам да спасим лястовичето, да го прегледа ветеринар, да го маркираме и пуснем на свобода. Ако откликнеш на това което ти "казах", много ще се радвам.
честито
Хей когато бях малък бях развалил гнездо на едни лястовички на село....и то просто падна до краката хванах го в малката си детска ръчичка и го занесох в нас храних го с мушички трошички и от там не знам какво стана с него май умря!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
pri men e da no kakvo da im kaja na horata idvam za edna lqstovi4ka!to podpat i nadpat lqstovi4ki ne e zastra6en vid dokolkoto znam taka 4e nadali nqkoi 6t emi obarne vnimanie!a i neznam kade e tova!
Браво на теб!
Добре си постъпила!!!
Браво!!!![]()
Fuck me,i am famous!
А децата били невинни, кой бееее! Децата са
изключително жестоки с всичко което е наоколо....дали заради лиспа на възпитание или просто щото са си лайна, не ми е ясно....Ако ги бях видяла някви такива изчадия в акция щах да ги унищожа до един. Добре че поне едно лястовиче си спасила![]()
Give me your best shot motherfucker!