.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    chopar4e_69
    Guest

ilkujyhf

mi ne e 4ak tolko lo6o,ma az li4no 6tqx da povurna purviq put,za6toto svur6i mlako neo4akvano(dokato mu duhah v kinoto) no posle se svikva.gultai po-burzo macko uspeeeeexx

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne sam sigurna che kato vidi (nesymneno shte mi prolichi) che ne mi haresva shte bade dovolen. tolkova li e ujasno? Biaha mi kazali che moje i bez da se galta po niakakyv metod chrez vkarvane na penisa v garloto. probvali li ste? kak e?
    без да се гълта може, но тогава найстина треее да го налапаш целия а тва понякога е трудна работа.....чел съм за някакъв начин по който момичето си гълта гълтача и тогава може да го налапа целия без ядове....аз винаги съм искал да попадна на някоя мацка, която умее така да го лапа целия, но за сега нямам успех

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Цитирай Първоначално написано от ^HOTbabyHOT{f}
    Ужас,тоя маи те използва .Не се даваи
    i az taka mislq! otkude nakude 6te te kara da mu gulta6 spermata vkusa ne e tolkova gaden, no ako nqma6 jelanie NE SE NASILVAI

Ami i az mislq taka,kato dvete macki ot gore,noo ako go obi4a6 i iska6 da mu dostavi6 nqkakvo udovolstvie,i si sigurna 4e nqma da povurne6 OK deistvai Vapreki 4e az ne bih go napravila 6toto ako toi se otnasq taka s men pfuuu.....na sekundata 6te go ostavq na suuuhooo sled tova tova 6te go napravq na 2 st.i are baby mnogo ti zdrave.Trqbva da se nau4i6 da uvajava6 sebe si momi4e ne da ugajda6 na nqkakuf pubertet i posle da se hvali kvo e prail....no taka mislq AZ

D-r Zombayo
    Guest

Прочети

Истина си е, че вкуса на спермата зависи от това, какво е яло момчето. Ето прочети този материал!

КАК Е НА ВКУС

Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :

Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис

Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус

Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно

Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно

ЗА ГЪЛТАНЕТО ...

Тук е моментът да кажем истината за всички притеснения свързани с поемането на сперма в хранопровода. Една супена лъжица сперма съдържа 2 kkal. !!! Toва е така, защото 90% от нея е вода.

Останалото, което се съдържа е : Ash, протеин, липиди, калий, натрий, калций, фосфор, желязо, хлорни соли, сяра, аминокиселини, гликопротеид муцин, мастни телца, нуклепротеини, РР, витамини В1, В3, С.

СЕДМА СТЪПКА

Едно от първите неща, които забелязвате когато започнете да практикувате орален секс е рефлексът, при който повечето мъже се опитват да вкарат пениса си в гърлото ви колкото могат, особено в момента, в който свършват.

Средната дължина на устната кухина е 7.5 до 9 см. Средната дължина на пениса при европейските мъже е от 10 до 14 см. Това не означава, че не можете да поемете целият пенис. Можете да се научите да го правите. Основният проблем е, че има ъгъл от почти 90 градуса между устата/езика ви и гърлото.
    Трябва да заемете позиция при която устата и гърлото ви образуват тръба, която е почти права. Най удобно е да легнете на леглото по корем и да изправите глава, при което партньора ви ще може да ви достигне по такъв начин, че да поемете целият му пенис.

ОСМА СТЪПКА

При дълбокото проникване има физическа реакция, която трябва да бъде преодоляна. Естествената реакция на тялото когато нещо прониква в гърлото ви е да се давите. За да я преодолеете ( много по-лесно е отколкото ви се струва ) трябва просто да отпуснете гърлото си. Важно е да държите гърлото си отпуснато през цялото време на дълбокото проникване. Оставете партньора ви да вкара пениса си в гърлото ви и задръжте докато намерите най-удобният начин да продължите. В тази позиция не сте в състояние да стимулирате партньора си но опитайте да напрaвите каквото можете с език.

За да сте в състояние да се отпуснете трябва да вярвате напълно на партньора си. Той контролира ситуацията. Той трябва да извършва движението. Това е единственият случай, при който вие давате контрола на ситуацията на партньора си. Той ще се наслади на факта, че може да вкара пениса си в гърлото ви колкото поиска. Партньорът ви започва движения напред и назад, които са като при конвенционален полов акт. Той трябва да започне бавно особено ако това е ново преживяване за двама ви.

Още едно предупреждение.

Не избутвайте партньора си когато усетите, че ще свършва. Това е много неприятно за него. Поради позицията в която сте на леглото няма да ви се наложи да гълтате спермата му, тъй като върха на пениса му е зад гълтача ви и просто не се налага да гълтате. По време на оргазма му спермата му отива директно в стомаха ви. Ако си вярвате и нямате психологически пречки да го направите то значи няма никакъв проблем.

Възможно е да не можете или да не искате да се научите да правите дълбоко поглъщане. Трябва да позволите на гърлото си да се отпусне докато партньорът ви вкарва пенисът си в гърлото ви. За да направите това за достатъчно дълго време, така че партньорът ви да свърши е необходима практика и той трябва да разбира това

Цитирай Първоначално написано от ^HOTbabyHOT{f}
    Ужас,тоя маи те използва .Не се даваи

алеле
    айде сега тоя я използва и нея само за секс...

колкото до това дали да пробваш или не, в крайна сметка в тоя живот трябва да се пробва всичко
    От веднъж нищо няма да ти стане
    I'm different...

emi nz kakto si re6i6 az bih probvala - mnogo obi4am novite ne6ta v sexa
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

Голям фен
    Град
    sf

Re: 18+: Vypros kym jenskata chast ot foruma

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite! Imam malyk problem ili po-tochno dilema. Priqtelq mi iska da se izprazni v ustata mi no az ne znaq dali bi mi haresalo. Svirki mu pravq i mi e hubavo no za tova ne sym mnogo sigurna dali 6te e taka. Sram me e da govorq s priqtelkite si za tova i zatova vi pitam tuk. Kakvo mislite? Vyprosa e do tezi koito sa opitvali. Hubavo li vi e kogato spermata se izliva po nebceto i ezika vi?
    nz kakvo da te posuvetvam...az li4no ne sum probvala-izbora si e izcqlo tvoi!edinstvenoto ne6to,s koeto moga da i pomogna e da ti kaja da bude6 razumna,ostanaloto si zavisi ot teb!

emi taka si e ako iska6 ok ako ne nedei nikoi nqma da te bie za6toto o6te ne si gotova za tiq ne6ta
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    мм знам че ананаса прави вкуса
    на спермата сладък напий
    приятеля ти с сок от ананас и после
    кажи дали верно е било сладко
    Не само ананаса ами повече консомиран шоколад или други шоколадови изделия .....
    Ако искаш пробван на него много ще му хареса, когато е най-чувствителен ще има допир с езика ти които също е чувствителен и познаи....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Guest
    pro4etoh mneniq che me izpolzval zashtoto me karal. ne toi ne me kara. kazval mi e mnogo pati che bi mu bilo priatno. oshte ne sam reshila

Цитирай Първоначално написано от MasKed_BeasT_F
    am spored mene e gadno,az ne pravq svirki na pr mi i ne bih dala da mi sa izpraznqt v ustata o6te vednaj gadno e use6taneto
    e kak tvyrdi6 ne6to,bez da si go probval...???
    ta..po temata.... zna4i...naistina na mom4eto mu e po qko kato svyr6va v ustata...ot tam natatyk ima6 2 varianta - pyrviq da gylta6(az kato gyltam i mi e super gadno,ne6to smeseno mejdu gor4ivo i soleno i ne mi garesva mnogo..no se tyrpi),a vtoriq variant e prosto da go iz4aka6 da svyr6i napylno bez da gylta6 i sled tova da izplue6 spermata primerno v toaletnata...pak si ostava nqkakyv ostaty4en vkus,ama e po malko...
    s malko pove4e praktika i 6te svikne6 i nqma da ti pravi vpe4atlenie....no kaji na priqtelq si da te predupredi po nqkakyv na4in to4no kato doide momenta,za da si podgotvena vse pak ))
    aide tova e ot men..dano da sym pomognala ))

Фен
    Град
    Където Там
    Всички са предобедени .... абе пробвайте нещо и тогава говорете. Стига се слушали хора който не са го правили обаче си мислят че е гадно и затова никои да не го прай. Докато не пробваш не може да си сигурен в нещо. Пък за авторката вместо да чете тука мненията на всеки до сега щеше да е пробвала и ако не и е харесало да е забравила .... ако и е харесало можеше да не губи това време в четене ами в .....
    Успех
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

gruka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    мм знам че ананаса прави вкуса
    на спермата сладък напий
    приятеля ти с сок от ананас и после
    кажи дали верно е било сладко
    absolutno viarno e !! daje e mnogo vkusna sled ananas spermata

spermata e gadna kogato mom4eto e ialo:
    1. 4ESAN
    2. MESO I DR.

zimaite ananasite i 6te se kefite

AMI AZ SAM OPITVALA NO ME HARESVA.NAI-DOBRE PROBVAI I TOGAVA SHTE VIDISH DALI TI HARESVA ILI NE!

Guest
    v kraina smetka si e do choveka.az nqmam problemi i mi haresva da go pravq,plus tova na priqtelq mi spermata ima mnogo hubav vkus,taka che.......vseki si izbira dali da go pravi ili ne

Град
    u gouemoto selo...
    Be tva si e tvoia rabota dali 6te mu dade6 ili ne.ako ne iska6 ne go pravi
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

kireto0o0
    Guest
    maco ne se plashi.as kato momche ti kazvam che e mn qko za nas.spermata ima leko solen vkus as sam si q opitval i mi haresva.tai4e da ne ti puka pii sperma na volq i badi krasiva.

Полезна информация е това.Вече преди акт само сок от ряпа и цвик ще пия.Да им се насълзяват очите после....
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

аз пък опитах и ми хареса....фкусно
    беше
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Град
    Nqkade Tam... :)
    vseki s vkusa si na nqkoi im e gadno na nqkoi im e priatno .. probai i shte vidish ako durjish na priqtelq si dostatachno bi napreavila vsichko nezavisimo dali ti haresva ili ne .. yspeh vse pak i kakvoto napravish tova si e tvoe reshenie
    KoLkOtO PoVChE, ToLkOvA PoVeChE

Рап Кучка: Харесва ми себеотрицанието ти.Получаваш потупване пред строя.
    Admin-Coki:

хах, че то ако не глътнеш за кво си духала
    това е най-хуБавата част според мен, аз лично много обичам
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Мира: И ти си момиче на място.Хвала на такива българки!!!Накара ме да се почувствам горд !!!
    Admin-Coki:

Guest
    KQW пич казвам това което мисля а не това което трябва да кажа (не съм от хората които дават подкрепа)

Град
    Nqkade Tam... :)
    това по горе бях аз просто забравих да влеза с ника си Sorry
    KoLkOtO PoVChE, ToLkOvA PoVeChE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си