- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18+: Vypros kym jenskata chast ot foruma
shokolada pravi vklusa na spermata po sladuk![]()
ако гаджето ти е яло чесън не му гълтай спермата![]()
мноо е гадно (не го казвам от личен опит но са ми казвали)
![]()
naistina cigarite pravqt spermata gadna..Първоначално написано от LiNkiN4eTo
abe vse pak probvai i za6to ne go pita6 dali vs16nost toi tova iska ili moje da ti se e storilo taka.6toto toi moje da se pritesnqva dali vkusa 6te ti haresa i da ne ti pozvoli i da stane kofti
![]()
Opitai nishto nqma da zagubish .. Ako ne ti haresa shte imash opravdanie da mu otkajesh sledvashtiq pyt![]()
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
kratko, to4no i nai-vajnoto - pravilnoПървоначално написано от SeXy^GiRl
![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
nqma ni6to gnusno ako go obi4a6 i dyrji6 na nego.
ako tolkova mnogo iska napravi go. ako ne ti haresa ne se pritesnqvai no ne go pokazvai pred nego, zashtoto 6te se kompleksiraina4e nqma ot kakvo da se strahuva6
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Приятелят ми казва,че това му е любимата част(да го направи в устата ми) и се възбуждал страшно много.Правила съм го,и вкуса не е кой знай колко гаден,на мен ми харесва,мисля че и при теб ще е така.![]()
Чеки малко бе, 1-во казваш че е гадно усещането, после казваш че не си праила свирки на приятеля си, след това не би му дала да ти са източи в устата а накрая ГАДНО е, ам как става това че знаеш какво е усещането да ти се празнят в устата , би ли ми обяснила ???Първоначално написано от MasKed_BeasT_F
По темата: АМИ ПРОБВАЙ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ !!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
vyh vie ste basi horata govorite za kak 6te se to4i mom4eto v ustata pyk ne se zamislqt kak posle 6te se celuvat na mom4eto edva li mu bilo priatno da useti VKusa na qzoveca si![]()
![]()
:P
Mi Na meN mI xArEsFa SaMiQ FkYs Na kOjAtA nA mOM4ETy TA I FkYsa na SpErMaTa my I kAtY Si POmISlI6 kOLkY mY e PrIqTNy F toZi MOmEnT![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
az znam 4e kogato mom4eto qde qbalki vkusat na spermata stava sladak za6toto qbalkata otdelq nakakva sastavka.A zatova 4e e polezna da se glarne mislq 4e ne e vqrno za6toto vredi na ligavicata ponqkakav na4in q razqjda, znam 4e e polezna za kojata stqga q i premahva papkite zatova v nqkoi kremove za lice ima sperma.No na teb tova ne ti pre4i probvai ni6to nqma da ti stane a posle 6te vidi6 dali bi povtorila vtori pat
олее... горкото момче как няма да му лапаш бе...Първоначално написано от MasKed_BeasT_F
ц.ц.ц![]()
а колкото до въпроса на мойта и харесва поне така ми казва
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Tемата е малко..стара...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Темата е стара!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.