- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко да е продължителен половият акт ?
Кви са тея мин много ясно че 20 мин са нищо, даже за първи тек са малко...... Секс под 1 час и половина поне нещо не ми се връзва. Пак че понякога не свършвал да не се притеснява просто като се стегне за да издържи по-дълго и момичето като свърше той ко да праи да стане и да си ласне една ли? особенно ако не иска тя да му помогне е кофтиПървоначално написано от pinK_Baby
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
аз с удоволствие бих му помогнала да свърши след товаПървоначално написано от Cha0
не знам....вече имам чувството,че или на мен или на него нещо не ни е в ред....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
За мен колкото е по-дълъг секса толкова по-добре. Мисля, че при повечето момичета е така. И секс, който е с продължителност под 30 мин не е никакъв секс. А ако е околко 1час ще е най-добре. Може и повече, но не и по-малко.![]()
Виж ся всичко си ви е наред просто приятеля ти може да умее да се сдържа, а ти свърщваш ли за 20-30 мин?Първоначално написано от pinK_Baby
ако свършваш наистина е добре да му помогнеш после и той да свърши ама ако не свършваш не виждам каде е проблема ... споко![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
сорка,малко като чат стана ама ми е за първи път и надявам се ми е позволено донякъдеПървоначално написано от Cha0
![]()
та...ами не и аз не свършвам...първите няколко пъти си свършвах нормално ама от известно време не....
![]()
....разнообразие му е майката май и тва е....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Не разбирам сега за какво точно спориш?Първоначално написано от NoEx
![]()
И не поставям никой под общ знаменател, но хората налко или много са еднакви, освен излкюченията, които са си ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
За опита - аз не твърдя, че е много! А за стадото офце/прасета - за теб колко вече са стадо?![]()
И също така аз може да съм спала с момчета, които се броят на пръстите на двете ми ръце, но това не значи, че нямам приятелки, които са спали също с толкова и с които често обсъждаме такива неща.![]()
П.С. pinK_Baby, все още не е чат споко, по темата е. :P
п0чваш да си изкривяваш мнениет0. ти беше казала, че тези мъже, изключенията, т0ва не бил0 н0рмалн0, напр0тив, н0рмалн0 си е, а т0ва, че ти не си п0паднала на такъв незначи, че ги няма, или пък че са рядк0ст. пък т0ва, че се 0питваш да смениш темата ... г0лям праз, важн0т0 е, че има такива м0мчета и ак0 при вас секса е 30 минути, при други е д0ста п0вече, пр0ст0 трябва да се п0стараете да си намери п0дх0дящ парнь0р, а не да г0в0рите със сравнителн0 малкия си 0пит (не твърдя, че имам мн0г0 0пит, н0 винаги има 50/50 и 0т двете възм0жни страни/0тг0в0риПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Много зависи от настроението а също и физически как се чувства един човек (пример: след 2 часа здраво блъскане в залата - изобщо не ми е до правене на любов - веднага като се прибера - трябва да минат поне 2 часа). Иначе всичко зависи от момента. Някой път е за 10мин, някой път с часове (повтаряне, потретване и т.н.). Не мисля че е важно да се прави дълго време макар и обикновенно да искам да е по-дълго - важното е да се прави с любов - тогава и момичето ще свършва много пъти за кратко време - за момчето да не говорим...
А на момичето дето разправяше че приятеля и не можел по 30мин да свърши и даже често не свършвал ще кажа - така е като се прави секс без любов... Секса е в главата ти - не влагаш ли чувства може да си търкаш до утре (или поне повече от час). Не е възможно да харесваш приятелката си, да си супер влюбен в нея, да я обожаваш и да не ти е приятно с нея в леглото (тоест да не свършваш) - изводите да си ги направи сама...
-Slayer
Еее, NoEx, тука не е въпроса момчетата колко могат да издържат. То е ясно, че има доста момчета, които могат да издържат по час и повече от час, и аз мога, но приятелката ми на около 30тата минута е свършила и оттам нататък тя дори доста често ми казва да свърша когато искам. А после, ако оше има желание повтаряме и така. Това е хубаво да можеш да да издържаш дълго време, но не означава, че на всички момичета им харесва. Говорил съм с доста момичета по тоя въпрос и повечето казват, че предпочитат няколко пъти по около половин час, отколкото един път 2 часа примерно и точно затова и пуснах темата.![]()
Съгласен съм с тв0йт0 мнение, пр0ст0 ^npocTo^a3^f^ така се изказа, че м0мчетата издържаме сам0 п0 30 минути, че п0вече не м0жем, а ак0 случайн0 се намери так0ва м0мче, значи нещ0 не е д0бре ... т0ва нейн0 мнение ме издразни супер мн0г0Първоначално написано от WaKo
![]()
Аз не съм казвала, че не съм попадала на такива момчета...![]()
Казвам ти НОРМАЛНО е 30-40мин. секс (без любовната игра. А някой да блъска 2 часа и чак тогава да свърши..хммм? Ако е в наълно нормално състояние значи има някакъв проблем (здравословен).
И това, че веднъж (2,3 пъти) си (не говоря специално за теб) издържал толкова време не значи, че говориме за РЕКОРДИТЕ ти, а за един нормален секс, който правиш всеки ден (през ден или там колко често го правиш).
Ми тва е...нямам кво повече да кажа.Не ми се карай еййй...всеки с мението си! :P Щом твърдиш, че можеш да блъскаш 2 часа (и то само блъскане) - добре, ти си знаеш, не съм пробвала и не мога да ти кажа.
И все пак ще е добре да отидеш на лекар...
Ti ne uspq li da razberesh, 4e g0v0rim za 2-3 svurshvaniqПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ama k0i li 4ete mneniqta kakt0 trqbwa
az vse pak spiram tupiq sp0r!
Emi ak0 karat sam0 na edna p0za ... tup0 shte eПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
))
Продължителността на половия акт е достатъчна да е 10 минути!Другото всичко е само любовна игра!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами лично аз харесвам да повече от 40 мин.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
А някой да забеляза, че темата е от преди 3 години? Как ги изкопавате тия теми ми е много чудно?
=D> =D> =D>Първоначално написано от ___Kaka Eli___
+1Първоначално написано от ANTIHUMAN
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!