- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi iskate da spe4eli v star academy i za6to???
Nqmam favorit,gledam Star Academy samo v ponedelnik,oba4e imam nqkakva predstava.Viki?I az sym na mnenie 4e vsik4kite i pesni zvu4at po edin i sy6t na4in i ne me kefi kak zvu4i.Jorj pee mnogo dobre spored men.We vas izkefi li vi kak Vqra izpq Bez teb na Santra ili pyk pesenta ot Maskata na Zoro?be6e qko sux pone za men.Ivo kyfto i selqk da e ima ubiistven glas i mnogo talant i marin sy6to.Da ne zabravqme i 4e toi e nai-malkiqt,moje da razviva glasa si o6te super mnogo.toi kato 4e li e nai-talantliv.Drug e vyprosyt koi kfo dyrjanie i intelekt ima...
Za VIKI SAam!
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Аз съм или за Вяра или за Вики. Вяра е много талантлива и има добра визия, но не се държи като звездаВики пък е дисциплинирана, пее добре, не изглежда зле, но е някак си студена на сцената. Знам едно - не искам да спечели Ивайло, защото има наистина огромно самочувствие, не пее толкова добре, а и вече е малко възрастен, за да става звезда
Марин пее перфектно, но е мързелив и това му е слабата страна. Жорж пее сравнително добре, но няма добра визия и не го харесват много-много
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Az sym tvyrdo za Viktoriq.Tq ima nai-hubaviq glas ot vsi4ki i e dostoina da otide v Kan.
i az takaaПървоначално написано от sladka_blondi
ili viki ili ivo,za6toto imat strahotni danni za izpalniteli
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
аз съм за Вики или за Маринчо.Наистина имат страхотни гласови данни и двамата.Пеят великолепно.Можеби Марин трябва да поотслабне малко,ама иначе наистина пее великолепно.А пък Вики е много добра певица с добро сценично поведение,дисциплинирана и уравновесена.Но наистина мисля,че всички които стигнаха до този момент в Стар академи заслужават да вземат парите!Но моите фаворите както казах са Марин и Вики!
А съм за Маринчо и мисля,че той трябва да победи.Има страхотем глас,хубаво пее,сладък е...
Вяра и Вики също не са зле,но Маринчо е друго![]()
Единственото което не искам е Ивайло да отиде в Кан.не пее толкова добре,стар е да става звезда,пълен селянин е,а за лицемерието и другите му отвратителни качества да не говорим.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Az iskah da e Mariela, no tai kato ve4e neq q nqma izbiram Vqra :P Tova momi4e e tolkova drebni4ko, a pulni cqlata zala s glasa siNeveroqtna e! Vazhi6tavam i se, kakto i na Viktoriq, no sqka6 Vqra e mnogo po-seriozno momi4e, znae kakvo iska, kak da go postiga (s mnogo trud i volq), a tova sa ka4estva koito Viki ne pritejava...
Stiskam palci za Vqra! Tova momi4e nai-mnogo zaslujava, jalko za niskiq vot
![]()
Kolkoto do Ivo, spored men vsi4ko e naglaseno, o6te ot samoto na4alo znaeh 4e 6te pobedi toi i taka 6te stane![]()
Kak ima nai-visok vot kato publikata mu vika "U-u-u"
Saglasna sam napulno s mnenieto predi men! Mnogo si izpuska nervite, kopira vsi4ko doslovno bez da vkarva stil i ne6to ot sebe si, ne improvizira...abe 6te se izlojim otvsqkade s nego
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Aз бях за Жоржам го изгониха да ги е*а <_<
Много ме кефеше и не можех да повярвам ,че ще има такъв
процент (на лайфа) ....
Ще ги убия <_< сега кво да правя? Другите ги харесвам
еднакво....само той се отличаваше..
опсаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
нещо пропуснах "Вход"-а![]()