- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На море ... Къде ?... и Защо ?
Az 6te hodq s gadjeto na 28-mi tozi mesec zaminavame i do 5-ti avgust sme tamKato se varnem puk na 8-mi 6te praznuvame moqt den den :P Ne more 6te sme v Nesebar na bungala s karta, koqto e sas otstapka 6toto maika mu ba4ka v bolnica
Kak za6to 6te hodim na more, 6to za vapros
Za da relaksirame, za da se zabavlqvame kakto nikoga ne sme, za da si pope4em dupetata na plaj4eto, za da se veselim ve4er v diskotekite, da se gu6666kame vsqka boji ve4er i redica drugi SAMO hubavi ne6ta
Btw na 3-ti avgust daje 6te doidem na sre6tata v Nesebar :P 4akam vi tam
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az imam vila v Slynchev brqg i tam 6e hoda kym sredata na iuli...s priqtelka i dosadniq mi bratovched da ne govorim che i baba mi 6e e tam.tc tc tc tc se edno ne moga sama da se oprava
аз обожавам созопол и там ще ходя с френдове а после на златни пясъци с майка ми
аз ще съм на Приморско..края на август...
ще сме...на бунгалаза цените още не знам..
А на 1-ви септември съм пък за 10 дена с класа ми в Равда на практика![]()
утре пък отивам във Велинграддо 15-16 август...
аве голяма ваканция ще му ударя![]()
![]()
(споко няма да пропусна да ви досаждам и докато съм там![]()
![]()
)
Еми аз вече ходих на море с майка ми,понеже баща ми е на работа и няма кога и с него...та с нея ходих предимно за почивката и за печенето. Август заминавам на лагер...таз,която ще ни води е пълна алкохоличка и всъщност ще се получи така все едно сме си сами с приятелите. Там отивам за разбиването,щот в Сф не мога да се прибирам всеки ден в 6 часа сутринта мъртво пияна или пък толкова напушена,че да не мога да си спомня името,щот все па имам родители,та така.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Az sum na lager na Primorsko...posle sum na more nqkude s nashte...Otivam na more,zashtoto go obojavam i zashtoto tam si prekarvam vinagi dobre!Izobshto kupona e pulen!!!!Moreto si e more...
Аз ще съм на Созопол , ако някой ходи там нека пише .Ще съм там някъде от средата или края на юли до средата на август.
Ей и ако ходите там да кажете некви яки дискотеки къде не пускат само тъпа чалга че ми писна , айде бай :![]()
az sam s vra4ka na lager,kakto tq kaza na PrimorskoПървоначално написано от vra4ka
ot 12 do 22 avgust sme![]()
6te bude super![]()
za sega o6te ne znam dali 6te hodq nqkude s na6te![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм от Варна и съм си целогодишно на море... Тvа си има и недостатъци де(Никога не ходя на почивка на море, а съм си вкъщи цяло лято- е, и на плаж де).
Най- гадното е, че докато варненци си печаха дупeтата на плажа аз се пържех от жега сред камарите с боклуци и автомобилни газове в София... Имах изпити и направо щях да откача...
че с това ми беше заето лятото досега...От утре обаче съм на плажа 2ч чАСа - от 10 д0 10 на плажа и от 11 вечерта до 7 сутринта- на диско..
![]()
![]()
. Животтт...
Тва горе съм аз![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
е аз за съжаление,дори много голямо,няма да ходя на мореееееее(((((((,а как ми се искаше.. имах такива планове,а то ...
ама нищо,сега нашите събират за завършването ми и за екскурзията ми до Италия и Франция ..
но нищо не се знае...
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
всички ли ходите на Приморско и созопол!до ся само 1 спомена , че ще хои в Слънчев бряг.и аз съм там![]()
![]()
![]()
Az ev4e biah na Albena no ne6to ne mi haresa(moje bi 6toto ne hodih na plaja 6toto se razbolqh)-Ina4e nai mnogo si mi haresva na Sunny beach-super diva6ko si e pak i tam sam sviknala.....a prez avgust 6te hodq na more v Ispanie-ei tam e jivota
.....bg vs spain e ni6to
![]()
na kranevo na lagero tivam, 6tot tam ruskinite sa mnogo vav forma, a diskotekite sa ubiistveni
shte hodq na4aloto na avgust na slun4ew brqg za okolo mesec mesec i polovina da poba4kam malko i da izkaram edno morence tam![]()