.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Az 6te hodq s gadjeto na 28-mi tozi mesec zaminavame i do 5-ti avgust sme tam Kato se varnem puk na 8-mi 6te praznuvame moqt den den :P Ne more 6te sme v Nesebar na bungala s karta, koqto e sas otstapka 6toto maika mu ba4ka v bolnica Kak za6to 6te hodim na more, 6to za vapros Za da relaksirame, za da se zabavlqvame kakto nikoga ne sme, za da si pope4em dupetata na plaj4eto, za da se veselim ve4er v diskotekite, da se gu6666kame vsqka boji ve4er i redica drugi SAMO hubavi ne6ta Btw na 3-ti avgust daje 6te doidem na sre6tata v Nesebar :P 4akam vi tam
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Az imam vila v Slynchev brqg i tam 6e hoda kym sredata na iuli...s priqtelka i dosadniq mi bratovched da ne govorim che i baba mi 6e e tam.tc tc tc tc se edno ne moga sama da se oprava

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    аз обожавам созопол и там ще ходя с френдове а после на златни пясъци с майка ми

Фен
    Град
    ch.city
    аз ще съм на Приморско.. края на август...
    ще сме...на бунгала за цените още не знам..
    А на 1-ви септември съм пък за 10 дена с класа ми в Равда на практика
    утре пък отивам във Велинград до 15-16 август...
    аве голяма ваканция ще му ударя
    (споко няма да пропусна да ви досаждам и докато съм там )

Еми аз вече ходих на море с майка ми,понеже баща ми е на работа и няма кога и с него...та с нея ходих предимно за почивката и за печенето. Август заминавам на лагер...таз,която ще ни води е пълна алкохоличка и всъщност ще се получи така все едно сме си сами с приятелите. Там отивам за разбиването,щот в Сф не мога да се прибирам всеки ден в 6 часа сутринта мъртво пияна или пък толкова напушена,че да не мога да си спомня името,щот все па имам родители,та така.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Az sum na lager na Primorsko...posle sum na more nqkude s nashte...Otivam na more,zashtoto go obojavam i zashtoto tam si prekarvam vinagi dobre!Izobshto kupona e pulen!!!! Moreto si e more...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Just-in-Time
    Guest
    Аз ще съм на Созопол , ако някой ходи там нека пише .Ще съм там някъде от средата или края на юли до средата на август.

Ей и ако ходите там да кажете некви яки дискотеки къде не пускат само тъпа чалга че ми писна , айде бай :

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    значи аз първо ще ходя на лагер на Приморско
    от 12 август и ще е яко
    после сигурно ще ходя някъде със сестра ми и майка ми,но вече може да става дума за планина
    az sam s vra4ka na lager,kakto tq kaza na Primorsko
    ot 12 do 22 avgust sme
    6te bude super
    za sega o6te ne znam dali 6te hodq nqkude s na6te
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Аз съм от Варна и съм си целогодишно на море... Тvа си има и недостатъци де (Никога не ходя на почивка на море, а съм си вкъщи цяло лято- е, и на плаж де).
    Най- гадното е, че докато варненци си печаха дупeтата на плажа аз се пържех от жега сред камарите с боклуци и автомобилни газове в София ... Имах изпити и направо щях да откача... че с това ми беше заето лятото досега...От утре обаче съм на плажа 2ч чАСа - от 10 д0 10 на плажа и от 11 вечерта до 7 сутринта- на диско.. . Животтт...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Тва горе съм аз
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    е аз за съжаление,дори много голямо,няма да ходя на мореееееее(((((((,а как ми се искаше.. имах такива планове,а то ... ама нищо,сега нашите събират за завършването ми и за екскурзията ми до Италия и Франция ..но нищо не се знае...
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Голям фен
    всички ли ходите на Приморско и созопол!до ся само 1 спомена , че ще хои в Слънчев бряг.и аз съм там

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Az ev4e biah na Albena no ne6to ne mi haresa(moje bi 6toto ne hodih na plaja 6toto se razbolqh) -Ina4e nai mnogo si mi haresva na Sunny beach-super diva6ko si e pak i tam sam sviknala.....a prez avgust 6te hodq na more v Ispanie-ei tam e jivota .....bg vs spain e ni6to

Град
    in da ma3x
    na kranevo na lagero tivam, 6tot tam ruskinite sa mnogo vav forma, a diskotekite sa ubiistveni

Голям фен
    Град
    sofia
    shte hodq na4aloto na avgust na slun4ew brqg za okolo mesec mesec i polovina da poba4kam malko i da izkaram edno morence tam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си