- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- коко трябва да е голям?
АВЕ МОЖЕЛИ ДА ВИ ПОПИТАМ МОМИЧЕТА ЗА КАКВО ВИ Е ПОВЕЧЕ ОТ 15СМ ДА РЕЧЕМ СЛЕД КАТО ДЪЛЖИНАТА НА ВАГИНАТА Е 10-12 СМ ОСВЕН АКО НЕ СТЕ НЯКОЯ КОФА
Дали ме обичаш?
А дали ме разиш?
А питаш ли се дали ми пука?
Вагината е около 6,5см дълга и 2,5см широка, ако е в спокохно състояние.Когато жената е възбудена вагиналните стени се раздуват с 5 до 6.5 см в диаметър и се удължава с около 15см.В случай , че гаджето може да се похвали със супер размери, вагината ще се разтегне дори още повече, придобивайки нужните размери.
Това на теория. Иначе какво да ти кажа..просто е различно.Разликата си се усеща.
TO4NO KAZANOПървоначално написано от unnormal-girl
Ако питаш "пичовете" от форума на по 14-15 - поне минимум едно, задоволително и положително, стряскащо, умопомрачително, гъзарско мощно и най-вече минимално 16-17 см на тая възраст и ще стигне до великите 20-22 см - ама да знаеш пак ще си с по-малък от техните
А иначе повече от 12-13 реално, че и по-малко просто и да искат няма да влязат в бурканчето с мед...:Р Винаги остана навън.
Важна е дебелината повече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
има тема със годините и см.
I"m Lonely ...