.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    някаде там
    АВЕ МОЖЕЛИ ДА ВИ ПОПИТАМ МОМИЧЕТА ЗА КАКВО ВИ Е ПОВЕЧЕ ОТ 15СМ ДА РЕЧЕМ СЛЕД КАТО ДЪЛЖИНАТА НА ВАГИНАТА Е 10-12 СМ ОСВЕН АКО НЕ СТЕ НЯКОЯ КОФА
    Дали ме обичаш?
    А дали ме разиш?
    А питаш ли се дали ми пука?

hottie
    Guest
    Вагината е около 6,5см дълга и 2,5см широка, ако е в спокохно състояние.Когато жената е възбудена вагиналните стени се раздуват с 5 до 6.5 см в диаметър и се удължава с около 15см.В случай , че гаджето може да се похвали със супер размери, вагината ще се разтегне дори още повече, придобивайки нужните размери.

Това на теория. Иначе какво да ти кажа..просто е различно.Разликата си се усеща.

Цитирай Първоначално написано от unnormal-girl
    колкото толкова. т.е. колкото имаш толкова е нормално. сега ако ти кажа че е нормално 15 см а ти ако имаш 14 какво ще седнеш да си баеш на п*шката да порасне ли
    TO4NO KAZANO

Ако питаш "пичовете" от форума на по 14-15 - поне минимум едно, задоволително и положително, стряскащо, умопомрачително, гъзарско мощно и най-вече минимално 16-17 см на тая възраст и ще стигне до великите 20-22 см - ама да знаеш пак ще си с по-малък от техните

А иначе повече от 12-13 реално, че и по-малко просто и да искат няма да влязат в бурканчето с мед... :Р Винаги остана навън.
    Важна е дебелината повече
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

има тема със годините и см.
    I"m Lonely ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си