.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

МИСТЪР БИЙН

Да ви питам днеска 6е го има ли пак и от колко.Че вчера така съм се хилила

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Тоя е най-великия просто.Без да говори пак разбива от смях.Ф телетекста гледах и нема го дават.Аз иам с него един филм и колкото пъти да го гледам се са смилам от смях.Ебахти катила е чесТно

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Guest
    kajete mi film s nego da gledam,4e iskam naistina nqkoi mn qk film da se scepq ot humor !! ;pp )))

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ex jalko-qvno samo nedelq go davat
    Kvo da se pravi.Vchera tamyn otidoh v hola i maika mi tamyn privyrshvashe s nekyv tyjen film i az si vikam q da pregledam kvo ima-i OP kanal 1-MISTYR BIIN nachi ot pyrvoto si dvijenie me spuka.JESTOK E...

Zlostar
    Guest
    Mr Been kefi oba4e Zlostar e naj velikiqt i kultov film. Predi da go gledam, 4estno kazano go sajelqvah i se 4udeh na horata kak mogat da se smeqt na tozi ne6tasten 4ovek. Oba4e Zlostar mi obarna predstavata za Atkinson. Naistina e naj dobriqt

Дребен Тарикат
    Guest

Мистър Бийн

Ми то това дето дават неделя са си старите серийки на Мистър Бийн от преди не знам колко години. Всяка кабеларка ги в повтаряла по три пъти, та сега и КАНАЛ1.

Иначе най-яките филми с него са:

Мистър Бийн (така се казва самият филм) - става дума за една безценна картина която струва милиони долари и Мистър Бийн трябва да я пази от крадци в една стая-сейф, обаче проблемът е, че няма кой да я пази от самия него)

Джони Инглиш (Пародия на Агент 007)

Луда Надпревара (и този се скъсаха да го повтарят кабеларките, особено Диемата) - няма главни герои във филма или по точно главните герои са 15-20 между които и самият Мистър Бийн

Четири сватби и едно погребение (най-обикновена комедийка, в която Роуан Аткинсон има незначително участие)

Злостар (това е ивънредно тъп сериал от рода на АЛО-АЛО) - не го препоръчвам на хора с над средното ниво на ентелегентност, защото наистина е за малоумници, а и Роуан Аткинсон не играе ролята на Мистър Бийн, ами по-скоро на някакъв мухльо

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Злостар не го помня много ама помня само че и той мн ме кефеше.Aз имам The best bits of Mr. Bean.Тфа е демек най-доброто от мистър Бийн,мн лудо

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Тоя филм просто ме разбива!! Много готин ... Те старите серии според мен са по-готини!
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от Sssssexy{P}Baby
    koga go davat be???????????????
    по канал 1 всяка неделя(за съжаление само тогава) от 19:30 часа.
    иначе е супер готина комедия и мога да се хиля с часове.Мноооогооо ме радва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си