.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Имате ли проблеми с цигарите?

Чувствам се много зле...преди малко изпуших една MM (по принцип пуша бяло виктори) и ми стана супер лошо...вие ми се свят, гади ми се, ръцете и краката ми изтръпнаха сякаш някакви тръпки ме побиват...единствено като легна ми поминава... На какво се дължи?
    На вас случвало ли ви се е?
    Май ще отказвам цигарите...

Guest
    откажи ги докато не си се пристрастила тотално.Аз съм на 19 и не пуша и като ходя да ритам с мойте приятели които пушат са направо жалка гледка.Като някакви пенсионери се задъхват а са още млади

Мда...за задъхването си прав, ужасно е, особено и при секс...
    И все пак ми е интересно на някой друг случвало ли му се е? :P

Град
    LoGi4n0.......TaM Na LuNaTa
    Dam na men i to to4no ot MM.SpoX 6e ti se opravi malko 6e ti e taka,nai mn nekolko minuti.

Guest
    то сексът си е уморителен и беэ да пушиш

Град
    София
    Виж кво..не знам от кога пушиш обаче това са симптоми на начинаещ,повярвай ми така се чувствах преди 3 години когато за първи път запалих цигара.Ти пушиш бяло виктори,а ММ са ти дошли по-силни и те е ударило в главата.Така като гледам не си се пристрастила особено,за тва по-добре ги спри,няма смисъл да пушиш от поза или просто защото всичките ти приятелки пушат.

От една година пуша и то редовно...по половин кутия на ден, едва ли е от това... Знам какво е в началото или пък когато не си пучил дълго време.
    А иначе като сравниш ММ (синйото) и бялото виктори, викторите са съвсем малко по-силни (а може и малко по-слабички да бяха...не помня точно, но наскоро ги сравнявах)...
    И наистина покрай приятелите ми пропуших - всичките до един са пушачи и постоянно ме изкушават.

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Гупаво,глупаво момиче(не се обиждай)как така пропуши покрай приятелите си, ти мнение нямаш ли си ?Точно това, че всички около теб пушат, би трябвало да те спира. Толкова ли не виждаш последствията? Това е отвратителен порок. Аз лично пуша от 3 1/2 години, и сега ми е много кофти, че съм ги почнал изобщо. Преди спортувах много, чувствах се в перфектна форма винаги, а сега нищо не остана от това. Пак се опитвам да се захвана с нещо си, ам не се получава. Знаеш ли какво е чувтвото да не ти достига въздух за две обиколки на стадиона, или пък да плуваш 600м. и после не можеш половин час да се осъзнаеш. А преди години наред плувах почти всеки ден, минимум по километър, километър и 200м. Но няма да ти се оплаквам, само че аз пропуших заради себе си, и то пуша предимно с лула. Просто решх да пробвам какво е, и за една седмица взе да ми харесва, и сега не мога да си представя как съм могъл да дишам без тютюн.Нима и ти искаш да станеш така ?? Мисли за себе си, ти си си ти, по-хубаво е да бъдеш уникална в твоята компания, единственото момиче, което няма да мирише на пепелник от половин метър. Послушай ме, грозно е някое младо момиче да пуши,наистина. Откажи ги сега, после ще ти бъде наистина трудно.
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Такофа не ми са е случфало.Само ако съм мноу гладен и изпуша една цигара леко ми са завива свят ама не винаги.Ае недей спира да пушиш ако та кефи

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Такофа не ми са е случфало.Само ако съм мноу гладен и изпуша една цигара леко ми са завива свят ама не винаги.Ае недей спира да пушиш ако та кефи
    Ми аз вчера цял ден не бях яла.
    И не можеш да ме разубедиш - днес не съм пушила въобще, само 2 дръпки от на най-добрата ми приятелка, защото не можеше да си я запали. :P

Голям фен
    Град
    sf
    i az imam problem zaradi tqh-mnogo ka6lqm i glasa mi e drezgav,ve4e ne moga i da peq,pone ne kakto predi.

Голям фен
    az pu6a ot edna godina i mnogo iskam da gi spra, no mi e ujasno trudno
    4 dni izkarah bez nito edna cigara, no na 5 napravo poludqh i izpu6ih 3. re6ih, 4e taka izvednyj nqma da uspeq da gi otkaja i zatova na tozi etap prosto gi namalqm...ne, 4e taka po-lesno 6te gi spra, ama kakto i da e...nqkoi da moje da mi kaje kak e sprql cigarite i da mi pomogne po nqkakav na4in, 4e ve4e ne izdyrjam. i priatelqt mi mi se kara, 4e mnogo pu6a, i to iska da gi spra, ama mi e mnogo trudno. ne msileh, 4e tolkova sam se pristrastila kam cigarite
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Ми аз вчера цял ден не бях яла.
    И не можеш да ме разубедиш - днес не съм пушила въобще, само 2 дръпки от на най-добрата ми приятелка, защото не можеше да си я запали. :P
    Еххехххеххе ай ся нийй да не сме от гората не можела да си я запали Ако издържиш 1 седмица без испушиш една цигара,ща черпя една кутия бяло виктори

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

90% инат и 10% желание това е формулата ама на повечето хора им липсва едно от тях

Фен
    Град
    големото село софия
    ти по-каруцарски цигари не можа ли да набараш? нормално да ти е лошо, и аз така се чувствам от 4 виктори.. пък ти ММ.. мали.. една манджа след тва те оправя.. ама внимавай
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Фен
    Град
    ch.city

Re: Имате ли проблеми с цигарите?

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Чувствам се много зле...преди малко изпуших една MM (по принцип пуша бяло виктори) и ми стана супер лошо...вие ми се свят, гади ми се, ръцете и краката ми изтръпнаха сякаш някакви тръпки ме побиват...единствено като легна ми поминава... На какво се дължи?
    На вас случвало ли ви се е?
    Май ще отказвам цигарите...
    Това е сигурно щото минаваш от една марка на други в случея сигурно от по-леки на по-тежки
    На мен ми стана същото само ,че от ММ към бяло виктори майко... ам ми действа много яко
    пуша ММ после изпушвам една виктори ,замаявам се
    и си лягал и....много е успокояващо
    веднага заспивам и се чувствам много отпуснат
    Ам' остави ги цигарите на мен ми беше лесно да ги откажа (странно защо ли)

Мерси на всички за отговорите! Смятам си темата за приключена, за това ще си я заключа...

П.С. Lil` Bow Wow, ще издържа една седмица (че и повече) без цигари, но май ще откажа "наградата" хаха.

Cradle of Death, много си прав! А и мисля, че аз имам и необходимия инат, и необходимото желание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си