.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте, преди време бях пускала тема, за това, че не ме боля след първия път и така на татък. В последствие, когато отново следващите пъти го правихме ме боля. Искам да попитам има ли нещо, което да ми помогне с тази болка, или просто трябва да я изтърпя. Искам да споделя за своето разочарование. Приятелят ми, който много обичам и много време сме заедно, искаше да пробва на задна с мен, не анално. Толкова ме заболя,че дори се разплаках и до някъде го разочаровах и не го показа. Прекъснахме всичко и дойде да ме успокоява и да ме гушка. Това, защото ми е от първите пъти ли е тази болка, или просто съм много тясна за него....? Сори за тъпата тема
    Цветослав Радков

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И от двете неща може да е.
    Бих те посъветвала да се видиш с гинеколог, но сигурно си малка и те е срам от мама и тати, че си подкарала секса. Затова нямаш особен избор, освен да стиснеш зъби и да чакаш болката да попремине. До тогава кажи на приятеля си да бъде много нежен и да се постарае хубаво да те възбуди и овлажни, преди да ... нахлуе, айде така да го кажем.
    Първите няколко пъти обикновено са трудни. Ще се оправиш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Лекар гинеколог ти трябва

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mariqangelova
    Що пък непременно да и трябва лекар ...
    Нормално е първите няколко пъти да има болка. Кажи на приятелят си да е по нежен и внимателен с теб, а не темпо тип конна езда. Преди да проникне в теб да те възбуди достатъчно, така че да си добра навлажнена. От твоя страна недей да си мислиш " пак ще ме боли " и тн. психическата настройка също оказва влияние. Отпусни се и се отдай на момента. А ако работата отиде много на зле, пробвайте с лубрикант. Успех

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    В последствие, когато отново следващите пъти го правихме ме боля.
    ето защо!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Първите няколко пъти е нормално, да я боли. Може и да не е била достатъчно овлажнена отдолу и затова да я е боляло.

Повече от фен
    абе може ли да е обратното. не да си тясна за него, а просто да не е доотворил квото е имало да отваря първите пъти???
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    абе може ли да е обратното. не да си тясна за него, а просто да не е доотворил квото е имало да отваря първите пъти???
    Достатъчно добре си се е справил. И вече не ме боли. Мерси на всички за отговорите
    Цветослав Радков

Ако си ти на снимката, съм склонен дори да не праивм секс, а само с устичка :P
    иначе по темата не мога да бъда компетентен, вероятно щото още си малка и си по-тясна и те боли, а и той ако те ръга като бригадир ...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    овлажняваш ли се достатъчно преди да започнете?Отпускаш ли се напълно? Възбуждаш ли се .. това е много важно, да мине всичко както трябва. Може да използвате лубрикант, той малко от малко помага..

Цитирай Първоначално написано от Pay4win
    Ако си ти на снимката, съм склонен дори да не праивм секс, а само с устичка :P
    иначе по темата не мога да бъда компетентен, вероятно щото още си малка и си по-тясна и те боли, а и той ако те ръга като бригадир ...
    Аз съм на снимката да ии мерси на всички за коментарите mi6inka ще го имам в предвид
    Цветослав Радков

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от mariqangelova
    Що пък непременно да и трябва лекар ...
    Нормално е първите няколко пъти да има болка. Кажи на приятелят си да е по нежен и внимателен с теб, а не темпо тип конна езда. Преди да проникне в теб да те възбуди достатъчно, така че да си добра навлажнена. От твоя страна недей да си мислиш " пак ще ме боли " и тн. психическата настройка също оказва влияние. Отпусни се и се отдай на момента. А ако работата отиде много на зле, пробвайте с лубрикант. Успех
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си