- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесно се възбуждам...Как да го спра!?
Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дигаи след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Аз лично не намирам нищо възбуждащо в една прегръдка или обикновена целувка по бузата, пък какво остава като започна отново да се целувам
Опитвам се да мисля за нещо друго - мислех си дори за плужеци, ама и тва не стана
Дайте някакъв съвет, мн ви моля!Когато ме прегърне най-добрата ми приятелка, веднага се възбуждам и се надявам тя да не усети!И не само тя!Какво да направя?!
Човек или лъскай повече или си намери приятелка и с времето ще свикнеш с близостта на момичето и няма да ти става толкова често
УСПЕХ![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Е тва вече не го бях чувал. Пич нямам си идея какво да правиш. Или в краен случай хващаш малко тиксо и енда ножица и го облепяш здрааво, но не ти го рпепоръчвам.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
Chainer's dark gift to a darker soul.
6tom ti stava zna4i ia haresva6 batka
Миличък предполагам, че си някъде на 14-15-16 и това е съвсем нормално за тази възраст, с времето ще отмине.![]()
И все пак наистина не е много приятно, но...каквото и да ти кажа ти май си го знаеш - най-важното е психиката на човека! Мисли за нещо друго - футбол, коли, какво ти е сгтовила мама днеска...Всичко е въпрос на нагласа, мозакът е този, който ни оправлява - казах го и в една друга тема.
![]()
predstavi si baba ti gola i nqma da imash qdove![]()
Тва сцепи мрака ама може и да помогне представи си също как някой повръща в устата на друг само да не го направиш и ти ....Първоначално написано от sini4kata
![]()
Admin-Coki:
Tova e syvsem normalno, daze e dobre, dosta ot momichetata, s koito sym govoril se kefiat mnogo na tova. btw: zatova che se vyzbuzdash kato mislish za pluzeci ima samo edin variant - kefiat te :P shegichka![]()
Мене ако питаш...изобщо няма основание да се притесняваш.Мисля,че едно момиче би трябвало да се радва,че е харесвано.
А за възрастта-може би наистина колкото по-малък си,толкова по-лесно се възбуждаш
Но това не е признак на слабост или повод за присмех,може би просто едно момче още не е свикнало с близостта на женско тяло.
а ти по-добре се замисли за своята сексуалност,ако ти не се харесваш като мъж,всички ще ти се смеят.Даже и при секс ,ако пак те е срам от оная ти работа,пак ще ти се смее момичето.Така че...
Трябва да се гордееш с оная си работа,дори да се възбудиш на обществено място...
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
Първоначално написано от glazunov
Спокс, мн добре знам към кой пол съм се ориентирал!и изобщо не ме е срам, ама понякога ми става кофти, защото, представи си, най-добрата ми приятелка ми плаче, аз я прегръщам и оп! веднага започва да се надига!На момичето й е тежко, пък аз се възбуждам!Горе-долу успявам да го спирам вече.Но, както каза Cha0, ще свикна като си намеря приятелка.Вече съм си набелязал едно момиче, но се страхувам тя да не се обиди като го усети![]()
Тресе те пубертета яко!![]()
Не мисли само за сеь, има и други неша, които могат да се правят с момичетата!![]()
Вземи си хвани приятелка да усетиш за какво иде реч и ще се успокоиш
Къв пубертет и на мене ми се случва(е, с други жени не, само с моята и то когато се бараме
) ама вярно понякога е неудобно.
удряй по една ръка на "кобрата" по-често, и той няма да има сили винаги като те доближи момиче, да се "юрва". знам как е ;P
Ами да не би да е защото мн често лъскам???Защото обикновено го правя почти всеки ден по веднъж или през ден по веднъж.Сега се опитвам малко да застопоря, ама...Без особен успех...Как мислите, дали не е това?
загорела работа..
9 i 10 to4ki ot pravilnika.
Blagodarq.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
E brat ako ti podskacha nogo qko si pomisli che Obivash nekoi qre ili iskash da go zakolish na vashite za vecherq ili neshto ot toq sort!!!
Ами май вече намерих накакъв начин - вчера отново беше започнало така и изведнъж си казах да си представя...плюнка!Мн ги мразя тея неща и веднага се смалиАма това няма да помага още дълго време, трябва ми повече практика...
Tova ne e problem moi 4ovek.Radvai senameri si priqtelka ako nqma6 i deistvai
Spri da se samonabliudava6 ...
Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!
znaesh li po dobre da mojesh da go vdigash po lesno otkolkoto da ne mojesh da si go vdignesh s 300 zora nali se seshtashaz i moite priqtelki mnogo puti sme si govorili to4no po tvoita tema koe po dobrew da go vdigash po lesno ili da nemojesj da go vdignesh vuoobshete taka4e az smqtam 4e tva da ti stava lesno nqma losho po qko za gadjeto ti
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи какво стана става ли ти още лесно след толкова съвети?
Admin-Coki:
Първоначално написано от sini4kata
хах .... може би и с това пробвай
I"m Lonely ...
както каза един съфорумник... "къв пубертет? и на мен ми се случва"
и аз влизам в тази категориядонякъде, разбира се
малко е гадно да се възбуждаш лесно, щото все пак никога не можеш да знаеш къде ще ти се случи, а на обществени места е малко неудобно..![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
ami i az sam taka samo 4e ako stane mislq za n6 ujasqva6to cicite na baba mi primerno![]()
aa i sa6to si peq tam edna detska pesni4ka za 4ervenata 6apcica obim bukibuki bam buki
iii taka
![]()
![]()
ae ne sam li zle???????
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tova ne e problem,a ne6to savsem normalno na tineidjarskite ni godini.nqma ot kakvo da se pritesnqva6.sigurno se 4uvstva6 nelovko,no s vremeto 6te otmine![]()
Руса кукличка
Ти се радвай, че ти става ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii