- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А когато той свървша бавно?
Що не пробвате с някой вибриращ пръстен.
Ама не тия тъпите на Д'рекс.
Така хем на вас ще ви я по-яко и по-бъезо ще свършите, хем пр-ките ви по-ще ви 'обичат' ?
Мисля, че няма нужда да споменавам да започнете една предигра с френска...
Някои свършват по-бързо с алкохол - рядкост аам все пак..
Сменяйте пози.
Пробвайте с някакви фетиши - връзване, шляпане, връзване на очите, белезници..
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
стига бе още съм на 17 , ако почна да я връзвам и да я бия ... не искам да знам на 30 кви фетиши ще имамПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
ххаа, не бе пич.
Не да ги правиш едновремемно.
И не такова връзване стил садо-мазо
Говоря туи, че можеш да я закопчаеш с белезници или тя теб и да правиш каквото си ппоискаш с нея, ама нищо по-извратено де.
Или пък да я вържеш с колана си за леглото и така. Ама нищо акквото ти си опредстави де.
За шляпане нямах предивд да е разреваваш ;д;д;д; а малко по-страстно и диво. Може просто да го оправите бавно и скучно и затова
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Цаката е в бързите дълбоки и дълги прониквания.
Първоначално написано от Cha0
Дам, при това съм го изпитвал и давам гаранция, че момчето ще свърши 90% (останалите 10% оставям за майсторите в занаята които практикуват много отдавна. Въпреки,че и на тях ще им е мн трудно да се контролират)
уеее да се похваля неска свърших за 15-20 минутки само![]()
![]()
![]()
аз също имам тоя проблем и тва не е за смях, защото не върви да ме зареве ама и да я протрия не е на уферта.
Лично на мен ми помага когато почне да ми говори неща от сорта "страшен си" "насла ди ми се както аз се наслаждавам на теб" и т.н. но не винаги е в састояние да говори за тожа моя трик е вадяго търкам го с рака докато я целувам и докосвам когато почувствам че свършвам пак го вкарвам до 1-2 мин свършвам и тогава изпитвам най-страхотния оргазам![]()
както казаха по нагоре малко на сухо... и после яко жега и тфа е![]()
Не съм напълно съгласна - има 2 варянта или неможе (ако не е възбуден достатъчно) или неиска. Значи говорили сме с приятели за това и аз на всичките им казвах, че не е важно колко време го правиш, а как. Някои (не всички разбира се) си мислят, че колкото повече време издържат - толкова по-хубаво й е на момичето. Смисъл - при практика можеш да се "секваш" ( като мислиш за нещо гадно примерно) и така ти спада възбудата и по-бавно свършваш. Може и това да прави... Лично аз мисля, че цялото това "клатене" 2-3 часа е отегчително. В един момент се получава само ръгане и ситуацията е неудобна, меко казано... С в думи - по-хубаво е един разтърсващ екстаз от 30-тина мин отколкото клатене цяла нощ (въпреки, че има и такива моменти...) Тааааа - може и нарочно да го прави (ако е заблуден относно времето в секса).Първоначално написано от LiL`Juliete