.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Що не пробвате с някой вибриращ пръстен.
    Ама не тия тъпите на Д'рекс.
    Така хем на вас ще ви я по-яко и по-бъезо ще свършите, хем пр-ките ви по-ще ви 'обичат' ?

Мисля, че няма нужда да споменавам да започнете една предигра с френска...

Някои свършват по-бързо с алкохол - рядкост аам все пак..

Сменяйте пози.

Пробвайте с някакви фетиши - връзване, шляпане, връзване на очите, белезници..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Пробвайте с някакви фетиши - връзване, шляпане, връзване на очите, белезници..
    стига бе още съм на 17 , ако почна да я връзвам и да я бия ... не искам да знам на 30 кви фетиши ще имам

ххаа, не бе пич.
    Не да ги правиш едновремемно.
    И не такова връзване стил садо-мазо

Говоря туи, че можеш да я закопчаеш с белезници или тя теб и да правиш каквото си ппоискаш с нея, ама нищо по-извратено де.
    Или пък да я вържеш с колана си за леглото и така. Ама нищо акквото ти си опредстави де.
    За шляпане нямах предивд да е разреваваш ;д;д;д; а малко по-страстно и диво. Може просто да го оправите бавно и скучно и затова
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цаката е в бързите дълбоки и дълги прониквания.

Цитирай Първоначално написано от Cha0
    pinK_Baby аз да си кажа моето мнение ..... повече целувки ласки може и замалко да не го правите .... ами да се целувате да го възбудиш още, малко свирки, целувки по зарната.... по ушите , по тестисите такива за да се възбуди допълнително и после се качваш върху него и почваш много бързо нагоре надоло и би трябвало да стане
    УСПЕХ
    Дам, при това съм го изпитвал и давам гаранция, че момчето ще свърши 90% (останалите 10% оставям за майсторите в занаята които практикуват много отдавна. Въпреки,че и на тях ще им е мн трудно да се контролират)

уеее да се похваля неска свърших за 15-20 минутки само

аз също имам тоя проблем и тва не е за смях, защото не върви да ме зареве ама и да я протрия не е на уферта.
    Лично на мен ми помага когато почне да ми говори неща от сорта "страшен си" "насла ди ми се както аз се наслаждавам на теб" и т.н. но не винаги е в састояние да говори за тожа моя трик е вадяго търкам го с рака докато я целувам и докосвам когато почувствам че свършвам пак го вкарвам до 1-2 мин свършвам и тогава изпитвам най-страхотния оргазам

както казаха по нагоре малко на сухо... и после яко жега и тфа е

Повече от фен Аватара на VeSna

Re: А когато той свървша бавно?

Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Ок...много теми се изписаха за това как да се забави еякулацията при мъжете...я сега кажете начини как да се забърза...примерно след първия тек той е станал "по-издръжлив" а на вас не ви се занимава и единственото,за което мислите е няма ли да свърши най-накрая(звучи гадно,но така поне ще стане ясно за какво точно е темата) та кажете начини за по-бързо свършване....?

men ako pitash ti ako shte si mislish "oh nqma li da svurshva po burzo" po dobre ne go zapochvai!
    a nachini .... zavisi i ot teb do kolko shte vuzbudish partniora si , do kolko shte go nakarash da te pojelae i do kolko dobre shte se s pravite sus liubovnata igra
    Не съм напълно съгласна - има 2 варянта или неможе (ако не е възбуден достатъчно) или неиска. Значи говорили сме с приятели за това и аз на всичките им казвах, че не е важно колко време го правиш, а как. Някои (не всички разбира се) си мислят, че колкото повече време издържат - толкова по-хубаво й е на момичето. Смисъл - при практика можеш да се "секваш" ( като мислиш за нещо гадно примерно) и така ти спада възбудата и по-бавно свършваш. Може и това да прави... Лично аз мисля, че цялото това "клатене" 2-3 часа е отегчително. В един момент се получава само ръгане и ситуацията е неудобна, меко казано... С в думи - по-хубаво е един разтърсващ екстаз от 30-тина мин отколкото клатене цяла нощ (въпреки, че има и такива моменти...) Тааааа - може и нарочно да го прави (ако е заблуден относно времето в секса).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си