- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ЛЮБИМАТА ВИ РЕКЛАМА?
Sorry ako ve4e e imala takawa tema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кефи ме рекламата на Спрайт , където вълка стриже овцете и накрая една овца остригва него!
кефи ме и рекламата на един епилатор с Хайди ква беше там ... дето накрая скача върху куфара си!
радват ме и серията реклами на БТК дето мъжа все се вживява а жена му все " Любоооо! "
Първоначално написано от Breakaway
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Рекламата на Сънсилк с човечетата![]()
Рекламата на Фанта
Рекламата на Спрайт с "Къде сбъркахме?!"
Рекламата на Би Кънект с Мангасарян
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
kefat me reklamite na koka kola osobeno tazi det q puskat po Mtv
i'm chimihukuhukunukukuapua and a little brotherthe people asking to me : what is BAMBOOCHA? - listen : the bubbles whisper
![]()
i sunsilk onofa su6testfo det i lije glavata![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
"..Чакай,чакай,чакай!аз съм,ти не си.ти не си аз съм.балък,балък,балък!!!Момч ета,тоя не е опитал новия pepsi twist!!!..."
тва ме разбива...също и "къде сбъркахме"-на sprite.и принципно на спрайт рекламите...
teen?da be!vsu6tnost,za6to ne?no ne obi`am tva obredelenie...vse edno...aide veselo da e
на мен ми харесва рекламата на теста за бременност дето се пее 'ако има една черта теста е валиден,а жоро е невинен...'![]()
мн ме кефи рекламата на Спрайт,
ама не тая с офцете,
а една която май не я дават по бг. програмите
тя е с едно баскетболно игрише
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ima6e edna na Savoy Club sas Niki ot MeloTVMania, lele tozi pi4 kolko e gotiiiiin, the best reklama!!!:P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
1.рекламата на фанта-...bamboocha
2.рекламата дето я каза нати с баскетболното игрище на спрайт
3.рекламатана на пепси с футболистите
ooo mn sa reklamkite...
1.sprite-kyde sbyrkahmeee-klasika!
2.sure check-6tyrkelite![]()
3.btk-lubooooo
4.20 minuti na mtel-onova s gorkoto lape s oniq lelki blqqqq!
![]()
sq ne se se6tam za drugi katu pusna tv-to 6se seta![]()
na sunsilk-jestoka e![]()
![]()
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Знаете ли все си мисля че рекламата на кренвиршите "Леки" ще си остане класика!!!Навсякъде съм чувала просволутото О-о-о Пепи!!!![]()
![]()
![]()
Мноого се накефих на Фантата, особено на името на "малкото братче": Jimmihumuhumunukunukuapuahaa. Баааси името!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
na fanta-budi bambu4a
na sprite-s vulka
na Sure Check-Otdavna li se budi6....
![]()
![]()
![]()
![]()
Po tumnoti se budi6...![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
1-Taia sas studenia 4ai,Nesti)
2-Ooo,Pepi (klasika kakto ve4e napisaha)
3-Na koka kola s pop li e kav e tam:P
Reklamata kogato vinagi 6te pomnq i mi napravi nqi-golqmo vpe4atlenie e edna na koka-kola."Za malkite, za golemite, za niskite, za visokite, za semeistvoto, ... za sarfistite, za nudistite, za otvorenite, za pesimistite, za tezi koito se obi4at za tezi , koito se celuvat...." Stra6no me izkefi tva proizvedenie na izkustvojalko 4e ne q puskat pak
![]()
Мен ме радва на Любо рекламите даже си мечтая за автограф от негоТая на спрайт с овцете,оная с Каменицата дето излъгват хората че в касите има безплатна бира и си взимат последните четири,на сънсилк с ония паразит дето и ближе косата
![]()
Ония на банка ПИРЕОС ако се не лъжа с печелившата карта,оная остроумната с тупука на Мтел дето мълчи 20 сек(добре че не са минути) ...И други ама не се сещам
![]()
A i taq SHURE CHECK,i na PEPSI,i na FANTA s bamboochataПървоначално написано от CRaZy_IKT