.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    В никакъв случай не говори с майка си.Ако баща ти найстита и е изневерил и майка ти го разбере от теб със сигурност всичко ще приключи с раздяла.Споеред мен майка ти може да преглътне,че баща ти и е изневерил,но не и че детето и знае за това.
    Най-добре говори с баша си и го попитай за това,което каза на нас.Пожелавам ти успех
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен
    Ако бях на твое място щях да направя следното..пиша 1 смс от на баща ми тел.-а:"аре да се видиме еди-къде си,еди-кога си,свободна ли си?пиши ми,не ми звъни!"след като си уговориме една мила срещичка трия смс-ите .като отида на срещата,ше и счупа главата шегичка..така де ще и кажа,че баща ми не може да дойде точно сега..но аз отлично бих го заместилаа.Ще си поговориме малко и после ще й кажа всичко,което съм разбрала за нея от разговорите ни..И най-накрая бих й казала,че е адски гадна,че мисли само за себе си и разваля 1 семейство,че няма място в живота на баща ми,защото той си е направил семейсвото и сега си има отговорности->няма време за нея.И все пак ако не е чак толкова лоша бих и предложила да останем приятелки,но да седи далеч от баща ми. И да запази тая среща в тайна,просто постепенно да се отдръпне от баща ми.Ако не е мила с теб,и се държи високомерно и пренебрежително,виж ти,малката сополанка решила да ми се меси в живота,й го кажи направо-ако не се отлепиш от баща ми ,те чака нещо лошо...

regnata sum
    Guest
    ok ami i az sym minala po tozi pyt.Ta gsm-a na ba6ta mi be6e v men i az re6ih da mu vidq sms-ite.I vse gledam nqkakav DARIA MU PRA6TA.Male kazvam vi kato gi 4etqh i prosto sylzite mi kapeha.Ne mojeh da go proumenq,da povqrvam,za6toto na6te ne se karat.Imah 4yvstvoto 4e tezi sms-i bqha nqkaksi ne s prqko poslanie i az nz kak da go obqsna.No mi be6e mnogo kofti.Vednyv dori ba6ta mi polu4i sms ot vyprosnata i vednaga go iztri i kaza da ne mu pipam ve4e gms-s.Taka i ne se re6ih da kaja na nikoi,ne se re6ih da govorq s nego.Mnogo puti misleh da se obadq na tazi.... i da q pitam...no ne namerih smelost.Pyk i ve4e zabelqzah 4e ne e polu4aval sms-i

Град
    Планетата Земя
    а замисляла ли си се що не се карат?!
    плюс баща ти е голям човек и може сам да решава. Вие да не сте няква гестапо семейство, и всеки държи сметка на другия?!?!?!?! Гледай си твойта работа, остави човека
    Долу авторитетите!

Фен
    Град
    Велико Търново
    Вие сте, без извинение, баси странниците! Все едно някой да ти възложи работа и ти да я оставиш настрана, или пък някой от родителите ти да умира(дано на никого не се случи!) и на теб да не ти пука... Същото е...

Някой погледна ли датата?
    Темата е доста стара и вече не е актуална, каквито и съвети да давате, всичко вече е минало, нещата са претърпяли развитие, а човека с проблема, сигурно вече е забравил и че е потърсил помощ в този форум! За това темата ше бъде заключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си