- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- ка=Как да си сложа картинка?
Съжалявам,че пак ви занимавам с този мой проблем.Вчера пак ви питах,но не мога да открия форума.Ако можа да ми помогнете пак.Предварително благодаря!Как мога да си сложа картинка под името.?Ако може да ми обиасните малко по-подробно,защото съм малко скарана с техниката.И sorry за тъпия въпрос,но за мен е важно!!!
Всичко,което искам може да се постигне,стига да имам желание,хъс,мотивация и да положа необходимите усили без збачение дали са малко или много
Тази картинка се нарича аватар.![]()
Много е лесноПрофил/Динамичен аватар и там на празното място въввеждаш URL-то (адреса) на картинката.
За да си намериш картинка можеш да влезнеш в www.google.com, натискаш на "катинки" (или "images" ако ти е на английски) и пишеш примерно "cat" и то ти търси картинки с котки. Натискаш в/у картинката, която си избереш и копираш URL-то, а после го Paste-ваш на "Динамичен аватар". Ако пък си харесаш картинка от някой сайт просто натискаш десния бутон в/у нея/Properties и копираш URL-то.
Аватара ти може и да е от галериятаПрофил/Избери аватар от Галерията и от там си избираш някой.
![]()
мерси много
Мога да покоря всички върхове,благодарние на нужните качества,които имам.
ne znam dali tuka trqq da pitam ,,ama da pitam znachi na nqkoi horca tuka sum zabelqzala che osven kartinkata v lqvo ima i kartinka dolu sled podpisa im ..ako mojee da mi kajete kak sta`a shte sum vi mn blagodarna![]()
Ne e vajno k`vo govorqt zad gurba ti, vajnoto e da mluknat kato se oburnesh!
Много е просто. В подписа си пишеш адреса на картинката по следния начин:
[ img]http://img97.echo.cx/img97/7457/friends6gv.jpg[/img ]
Като между [img] и [/img] (горе нарочно съм оставила едни интервали, че да не се покаже картинката) слагаш адреса на картинката, която искаш да имаш в подписа си. В случая съм дала пример с моя подпис.![]()
Айде успех!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ee pak ne stava .. probvah i posle se iztri ...![]()
Vij tova mnenieПървоначално написано от KiNgSiZe_GiRL
![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=208197#208197
pff.. sega se smeni kartinkata v lqvo..![]()
emi da de sushtoto go praq i az ama ne stava ..Първоначално написано от NoEx
Сменила ти се е картинката в ляво, защото си го написала това вместо на "Подпис" на "Динамичен аватар"! Пиши в подписа!Първоначално написано от KiNgSiZe_GiRL
Кое после се изтри? Сложила си си картинка, седяла е известно време и се е изтрила след време, така ли? Ако е така значи просто е била много голяма и съответно изтрита от админите.Първоначално написано от KiNgSiZe_GiRL
![]()
ee.. ne che se iztri ama kakto kaza ti .. se smeni ..znachi az razbrah kak da sloja takava kartinka nali tam copy posle paste ama kude da go paste ..?
ee..nai-setna stana TENKS MNOGO!![]()
aa..pak ne stava..uffzashto mi izliza saita a ne kartinkata?
![]()
но без да има разстояниеПървоначално написано от mAdn3ss_
Код:
Любовта е най-висшата степен на омразата