- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated by ^npocTo^a3^f^: Наще се развеждат, но баща ми...
Ето че дойде и моят ред да ви помоля за съвет, надявам се да откликнете...Благодаря предварително..
И така, проблема ми е следния:
В "Семейството ми" или нещото което е останало от него, е пълен ад ( от години е така) и най-накрая майка ми се реши да направи заветната крачка - да се разведе...Нищо особено до тук, проблема едва сега предстои...Баща ми..той е..всъщност за него няма да говоря, че ще се изплашите от думите които бих употребила... Така, дотук добре, аз съм на 17 и не съм проблем, не веднъж съм му казвала в очите какво мисля за него, проблема е брат ми, който е на 7 год и който баща ми заяви че няма да пусне...(поне докато не свърши делото, след което ще е задължен) НО това дело може да продължи повече от година...НЕЗНАМ какво да правя...по този начин, чрез брат ми, баща ми държи вързани ръцете на майка ми( тя няма да се изнесе без детето си) а престоя в този ад с всеки изминал ден е по болезнен....МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
Ако наистина има някой, който мойе да ми каже какво да правя нека да ми пише ако не тук то на gia_bs@abv.bg... БЛАГОДАРЯ ВИ....
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...