- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв предпочитате:)
+1Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
по-опитен...иначе ще е някакво смахнато...![]()
someone else...
и аз съм "ЗА" по-опитния батко.... в постовете преди мен, които бяха на същото мнение е обяснено защо... няма смисъл да се повтаря едно и също нещо....![]()
![]()
![]()
Ако всеки казва "опитен батко" то ние девствените трябва да се самоубием май майА бе работата е тъжна картинка.Нямаше смисъл от темата,защото се знаеше,че за момичетата е по-добре ОПИТЕН,а за момчетата с опит-НАЧИНАЕЩА.
Аз лично предпочитам опитна,но и по-голяма.Иначе не бих подбирал
Gimme the microphone...
Предпочитам некой опитен да ме научи първия път![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
zavisi ot edna strana e po-qko s po-opiten za da moje i ti da imash po-golqm kef :] a ot druga ako go napraish s po-neopiten she gledash kak ti mu dostavqsh udovolstvie :] i v dvata sluchaq e interesno stiga toi da ti dopada ... makar do sq da ne mi sa e sluchvalo vtoroto ne bih go ibzgnala kat variant![]()
Аз предпочитам по-опитно момче...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Опитни женици! Е това е хавата хора! Наскоро една френдка дето има голям опит в тея неща реши да ме оправи. Направо в небесата съм все още! Когато и двамата сте девствени, нали се сещаш какво става?!
![]()
Първоначално написано от djago
tochno edno nishty ne stavaПървоначално написано от SoLaR
![]()
Опита доставя по-голямо удоволствие !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Именно... и двамта сте като дървета и общо взето идва въпроса "ъъъъ това какво е?!"![]()
![]()
Първоначално написано от djago
опитни жрици![]()
ест...че по-опитен
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
без значение![]()
Първоначално написано от Say It Right
Кой е казал.....че като си девствен....си като дърво в леглото....що пък всички така си го мислят ?
Първия ми път мисля че се представих доста добре,а и момичето даже не разбра,че съм девствен,преди 3г....го направих с по-голяма кака и това че нямах опит незначише,че ще съм дърво.....един го приема по-навътре,друг не толкова,да имаше притеснение,но лесно отмина.![]()
мн правилн0 го казаПървоначално написано от Tony Thomas
![]()
ма к0 да прайш- тъпи путки
Не е зле да е по - опитен, но най-добре ще е ако и на двамата ни е за първи път.![]()
![]()
Ебаси дъртата тема! Като видя кои хора са писали в нея....еехеее
А аз...май се двулмя между трите, но ще се огранича между начинаещи и напреднали
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
ne sam mom4e, no sam po4ti 100 % ubedena 4e vs mom4eta predpo4itat devstveni momi4eta.A za vaprosa kam damite.....devstven po-dobre.
A.D.I.D.A.S.
Двете крайности.
И девственици и опитни жрици.![]()
Няма 'лабаво![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
opiten batko![]()
Abe po dobre edinq ot dvamata da e opiten 6to ima 6ans ni6ty da ne stane![]()
![]()
puk ako mom4ety e nqkvo vnimatelno i vnimava nqma da se razbere 4e e neopiten
![]()
![]()
![]()
spored men i o tli4en opit kpurviqt put da e sopiten
s opiten
![]()