- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- imate li pesni na grupa borknagar i na spilta na burzum sys
trqbvat mi pesni na grupa borknagar i splita na varg vikernes (burzum) sys starite muzikanti ot immortal i sys abbath mislq 4e splita sys abbath se kazva6e satanael.Mnogo 6te sym vi blagodaren ako mi gi namerite.![]()
maikou miua....
prepory4vam ti da si svali6 soulseek... 4e tolkova ne6ta....![]()
p.s. pratoh ti devil's path![]()
we'll die alone like a stone ^^
blagodarq ti![]()
Абе COLD_KING струва ми се че си сбъркал форума. Тука специално под метъл се разбира "LINKIN PARK" и "LIMP BIZKIT". Супер много ще се учудя ако някой знае кой е Varg Vikernes. Та тука не знаят кои са Celtic Frost!
ami dam... ima fen4eta na linkin... no ima i na varg... samo, 4e men me myrzi da mu pra6tam vsi4koto t'va, koeto iska![]()
бати мързеливия тип
имате ли песни на тоя на оня ..
имаш си интернет намери си
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
Toq pa az do sa prez jivota si sym pusnal 2 temi za pesni i ti po4na da mi se kara6 misli6 li 4e ne sym tyrsil v internet???????? spokoino we q mi kaji nqkoq programa da si teglq pesni 6tom si tolkova otvoren 6toto v soulseek nqma tezi koito tyrsq![]()
Az ve4e imam Masses for a new mesiah na dimmu borgir kaji si po6tata da ti q pratq![]()
ami...az ot tam si svalqm vsi4kata muzika... i e dokazano (ot men) , 4e e edinstvenata programka, v koqto moje6 da nameri6 ot punk... (vsichki raznovidnosti), prez rock, gothic do death metal...
![]()
ako i tam ne narima6 tova, koeto tyrsi6...ne znam ve4e ...
хаха funny guy![]()
google знаеш ли кво е
а програмите за търсене са безброй..
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
Ami izteglih si i DC++ i o6te nekvi ama tezi pesni ne moga da gi namera.Are 6tom razbira6 pove4e ot mene nameri mi gi mnogo 6e sym ti blagodaren.