- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 7 звездния хотел в Дубай ;)
http://www.damnfunnypictures.com/htm...rab-Hotel.html
Няма смисал да говоря.. просто мисля да отскоча на там , утре други ден
опа - ето и ценитеhttp://dubai-hotelguide.net/hotels/dubabg.htm?DIH
as o6te minaloto lqto gledah za nego film po discovery, be6e mnogo dobro film4e, kefi me, no si e egati cifrata.
A okolo nova godina, daje go reklamiraha po nqkoq ot bulgarskite da hodi6 tam za praznicite, no ne kazaha cifri, a puk i malcina bulgari biha mogli da si pozvolqt da otidat v takuv luks![]()
![]()
кфо да кажа освен - уаууууу![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
edni mryt ot glad...drugi se 4udqt samo kak da si izhar4at partie... nEam dumi...
edinstvenoto stoinostno ne6to svyrzano s toq hotel e arhitecta... BRAVO !!!![]()
we'll die alone like a stone ^^
определено хотелът е невероятен и има страхотна архитектура,ама като видях цените очите ми се увеличиха трикратно!
![]()
Ами...Не ми хареса...Много е навътре в морето и...Ако земе да дойде некое Цунами, простооо...Ужас, безплатен билет да ми дадат, пак нема да отида!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ne znam dali se se6tat tezi koito sa po-otdana vav foruma, no predi dosta vreme be6e pusnata sa6tata tema i ima6e edno momi4e koeto spomena 4e hodilo tam, no samo na ve4erq...
I CAN'T GET NO SLEEP
СТАРО
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
СТАРО
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
То че е старо е старо, но пък леля ми ми предложи другото лято да ходим в Дубай, тъй като се прецакаха нещата за Египет. Мисля да отседнем в тоя хотелПървоначално написано от devil4e
![]()
бааахтитва вече не е истина
![]()
![]()
![]()
аре който ще ходи и мене да взима![]()
билета за там ще го оправим..... ше мина нелегалнов големия куфар
![]()
Мдааа една фенка на "Клонинг" сериала беше.. ама коя беше е тя беше ходила там е за този хотел говорех дето БСГ ни караше да ходим там![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ммм,страхотен е..Аз също гледах един филм по Discovery,ама наживо сякаш ще е по-добре да го видяСтранното е,че има и по-скъпи хотели от този.
Случайно леля ти да е милионерка?Първоначално написано от NoEx
И ако наистина отидеш в Дубай, ще си заслужава поне да разгледаш хотела. Много ама много добро дизайнерско и архитектурно изпълнение
Просто перфектен!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
абе ти нали знаеш че съм ти супер добра приятелка?Първоначално написано от NoEx
![]()
abe toq hotel ho znaeh , ama cenite vseki vika6e 4e sa ne znam si kvi i t.n. , ot koeto az ostanah s vpe4atlenieto 4e trqbva zadaljitelno da si nqkav super bogata6 da otsedne6 tam no sega kato vidqh cenite ne mislq taka.Zna4i do kolkoto razbrah nai skapoto e 1500$ za no6tuvka , ako ostane6 za 10 dena
tva sa okolo 15000$ na 4ovek .Vqrno 4e sa mnogo no ne bih kazal 4e trqbva da si nqkav super bogat da otsedne6 tam.
Мнооооого отдавна пуснах тема за този хотел и стана много яко зарибяване и мечтаене в неяГотвихме се да заминаваме за там и да нощуваме няколко вечери, да си направим купон форумците
Ех, мечтииии...
Иначе хотелчето е наистина уникат, щастливец е този, който има възможност да спинка дори и 1 вечер в него :P♥
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
italiqn4e,az drugata godina shte hodq s mirelka v toq hhotel,dneska razbrah ;PПървоначално написано от NoEx
Emi moje da se vidim tam :PПървоначално написано от foursquare
radvam se :PПървоначално написано от chupacabra
ммм леля ми(на мама сестрата)тфа лято
е била за 2 дни ф тоя хотелпосле като и
гледах снимките се фанах за главата![]()
ебати яките апартаменти и сичко останало е
напрао рулз!
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
malko offtopic ama ni moa da sy sdyrjy![]()
foursquare, brato...![]()
taq ot podpisa ti ne e li Elitoooo
imam dobra pamet i se se6tam 4e e tuk---> http://www.teenproblem.net/album/dis...album=39&pos=34i strannu...
we'll die alone like a stone ^^
малеее бах му и хотела![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
razme4tah se![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Отде толкоз кинти?!Тва е направо...лукс и половина!По дискавъри и аз го гледах...някви позлетени тоалетни,стаите бяха просто перфект,....
А по дискавъри казаха,че това е най-скъпия хотел в сетаИ ти ще ходиш ам?!Ако не остеш снимки ще те убия!
![]()